Ogólna dyskusja o modyfikacji 438601 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 438601

Odpowiedzi 1170

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Ej mi się zdaje, czy ten moment z kaplicą Adanosa, to nie jest wysepka pzry Busterze? Myślałem, że nie będzie Khorinis

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
To jest tylko fimik podczas modlitwy, nie ma Khorinis.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
No, no, pięknie się zapowiada, każda scena przedstawia co innego, mam nadzieję, że klimat doliny został w pełni wykorzystany. :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Trochę szkoda że nie będzie khorinis ;\ Lubiłem tą mapę ;\

Gritta

Gritta

Tester Złotych Wrót
posty5
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Nie ma co narzekać :) Ta będzie równie dobra jak Khorinis, a może nawet lepsza :)

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Było mówione już dawno, że bedzie tylko Jarkhendar oraz Etlu czy coś takiego, tak na nowej wyspie sobie nie pogramy, trzeba czekać na 2

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma co narzekać :) Ta będzie równie dobra jak Khorinis, a może nawet lepsza :)
Witamy jedyną kobietę na forum :)

A wracając do tematu, spoko trailer, ale miałem nadzieję, że już jest około 2 tygodni przed premierą :(

Elo

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wyczytałem coś o starcie 31 marca ale czy ktoś wie czy będą jakieś poślizgi czy na 100 wystartuje mod tego dnia?

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Aktualnie trwają testy, jeszcze trochę może nam to zająć, zapewne premiera będzie w kwietniu.

HarrySO

HarrySO

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W kwietniu? dobra jakoś przeżyje :D wiedzcie ,że ta modyfikacja jest teraz nr jeden z rzeczy na ,które czekam wcześniej nr 1 był wiedźmin ale ogłosili ,że premiera przesunięta na lutego 2015 roku tak więc teraz  czekam na wasz mod  bardziej niż na jakąkolwiek inną grę. :)

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Testujcie testujcie bo później wyjdzie taki kicz jak ten Gothic: Czas Zapłaty :\ 

LET'S ROCK!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Testujcie testujcie bo później wyjdzie taki kicz jak ten Gothic: Czas Zapłaty :\ 

To nie jest kicz.

A na ZW czekam jak na zadnego moda :) Juz nie moge sie doczekac, znow bedzie trza zainstalowac starego, dobrego gothiczka :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Czas Zapłaty kiczem nie jest TERAZ. Kiedyś był poprostu niedopracowany i wszystko się sypało w becie, ale teraz jest git ;)

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czas Zapłaty kiczem nie jest TERAZ. Kiedyś był poprostu niedopracowany i wszystko się sypało w becie, ale teraz jest git ;)

Tylko ze nadal jest miliow bugow

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Boykaundisputed w Dzisiaj o 14:05Czas Zapłaty kiczem nie jest TERAZ. Kiedyś był poprostu niedopracowany i wszystko się sypało w becie, ale teraz jest git ;)
Tylko ze nadal jest miliow bugow

Jak w kazdej modyfikacji, oraz samej grze. To jest po prostu nie do unikniecia na tym silniku.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Xdominix, czas zapłaty to nie kicz, to geniusz. To, że ty nie umiesz poradzić sobie z jej błędami to twój problem.  I grę ocenia się nie licząc błędów, bo będą one poprawione.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@przemek273
Przerost formy nad treścią, za duże oczekiwania... A poźniej mamy modzika który jest pusty jak sahara, co chwilę wypierdalający do pulpitu, i wkurwi*jący ilością błędów, bugów i niedopracowań. Dla mnie ten mod jest słaby i w ogóle nie warty uwagi. Nie dostarcza żadnej ilości zabawy , a nawet jeżeli ją dostarcza to pierwszy lepszy quest to zepsuję bo się człowiek wkurza. To jest moje zdanie a ty nie możesz go podważyć...

PS: Prawdziwym modem można nazwać Mroczne Tajemnice które pozamiatały kwestię Gothica pierwszego. A Czas Zapłaty był robiony nie z pasji tylko z chęci dokończenia go i doprowadzenia projektu do końca bo wszyscy narzekali że tyle pracy nie może pójść na marne. ,,Byle zrobić"  no i zrobili... Chcesz sobie grać to graj nie zabronię ci tego, ale ja nie zamierzam tego ruszać nawet kijem...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

LET'S ROCK!

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Dominik nie rozumiem twojego bólu dupy. Nie chcesz to nie graj. Czas Zapłaty jest fajnym modem choć faktycznie mocno rażą błędy ale jak dla mnie wystarczy trochę poczekać i powinien się pojawić jakiś patch. A wracając do ZW to postaramy się aby była jak najmniejsza liczba błędów.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dominik jak chcesz to możemy ci podesłać skrypty, a ty wszystkie błędy naprawisz. Bo przecież tutaj to aż się roi od ludzi, którzy niesamowicie znają się na Ikarusie. Mało tego. Dokończ końcowy etap fabuły wzorując się na niewielkich zapiskach Orka i z tego co pamiętał Shergar. 

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

therooofisonfire

therooofisonfire

Użytkownicy
Lerła Merlę.
posty47
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Lerła Merlę.
Wchodzi człowiek poczytać nowinki o ZW a tu spam o CZ.

Pokaż mi bohatera, a napiszę Ci tragedię.

0 użytkowników
Do góry