Test na typ osobowości 23868 64

Ankieta

Twoja odp.

ACEG
3 (8.3%)
BDFH
4 (11.1%)
ADEH
0 (0%)
BCFG
1 (2.8%)
ACFH
0 (0%)
BDEG
4 (11.1%)
ADFG
0 (0%)
ADFH
3 (8.3%)
BCEH
3 (8.3%)
BDEH
1 (2.8%)
ACFG
0 (0%)
ADEG
1 (2.8%)
BDFG
2 (5.6%)
BCEG
6 (16.7%)
BCFH
7 (19.4%)
ACEH
1 (2.8%)

Głosów w sumie: 36

O temacie

Autor KolegaZWojska

Zaczęty 30.05.2012 roku

Wyświetleń 23868

Odpowiedzi 64

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
BCFH - ale nic z opisu nie pasuje :D

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wyszedł mi PROMOTOR i w wielu punktach faktycznie się zgadzam, chociaż często dałoby się dopasować cokolwiek. Porównałem z nieco odmiennymi wynikami (AUTOR, NAUKOWIEC, POSZUKIWACZ) i faktycznie PROMOTOR pasuje do mnie lepiej.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy924
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Czyli tak naprawdę tak nie masz skoro to do ciebie nie pasuje. PO prostu twoja podświadomość chce abyś był taki jak ja. :|
:lol2:

Nie.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Test na typ osobowości
#43 2012-05-31, 16:47(Ostatnia zmiana: 2012-05-31, 16:47)
U mnie to co najmniej 4 odpowiedzi pasują... Człowiek uniwersalny?! :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

HerrKlebstoff

HerrKlebstoff

Użytkownicy
posty165
Propsy48
Profesjabrak
  • Użytkownicy
BCFH, ale tylko coś koło połowy do mnie pasuje...

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
POSZUKIWACZ  ( Opętany przez Smoka Ożywieńca aka Śniącego ? )

Zalety: Twórczy, ma dar przekonywania, zachęca innych do działania, dobrze zgrany z innymi, działa intuicyjnie, szalenie entuzjastyczny, potrafi kontrolować czas przeznaczony na zadanie, utalentowany poliglota, potrafi słuchać, wyzwanie zawsze go inspiruje.
Jako przywódca: Raczej naprowadza, niż wydaje polecenia, wyszukuje samodzielnych pracowników, subtelny, w naturalny sposób chwali innych, otwarty na cudze pomysły.
Jako członek zespołu: Podkreśla znaczenie zorganizowania zespołu, dąży do ideału, pobudza współpracę, wyczuwa prawdziwe potrzeby innych, ludzki.
W pracy: Dobrze pracuje sam, woli zgrane towarzystwo, potrzebuje czasu do namysłu, od kolegów oczekuje współpracy, ale chce być niezależny.
W domu i w kręgu przyjaciół: Dobrze odnosi się do dzieci, daje innym wolność i przestrzeń, bezproblemowy, dostosowuje się do potrzeb rodzinnych, zdolny do modyfikowania planów, opiekuńczy w stosunku do rodziny.
Co może nie podobać się innym:
Spróbuj zobaczyć siebie tak, jak odbierają Cię inni. Pomoże Ci to uzyskać obiektywny obraz Twoich zalet i słabości. Warto skorzystać w tym miejscu z pomocy koleżanki, kolegi czy rodziny. Inni pewne rzeczy widzą lepiej.
Komunikując się z innymi: Najlepiej wychodzi mu pisanie, a pisze lirycznie, przywiązuje wagę do stosunków z innymi ludźmi, potrafi poruszyć ludzi swoją przemową, słucha z życzliwym zainteresowaniem.
Podsumowanie: Idealista, poszukuje prawdy, szlachetny, wiemy, honorowy, zgodny, wykonuje obowiązki z poświęceniem, delikatny, uprzejmy, zaangażowany.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Budzi się we mnie... Marszałek Polny. Ale póki co Naukowiec. Przykro mi, Kyro  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Niestety musiałbym być bardziej aspołeczny, żeby wyszedł mi naukowiec na teście. Z nas dwóch to chyba jednak ja studiuję i prowadzę własne badania. :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Bo ja mam dopiero 18 lat?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Trzymamy cię za słowo.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cały świat stoi u moich stóp.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
To daj miliona.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie będę do tego świata się schylał

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Spoiler
ARCHITEKT

Zalety: Twórczy, łatwo radzi sobie ze zmianami, teoretyk, jest obiektywny w badaniach, idealista o dużej wyobraźni, lubi rozwiązywać skomplikowane problemy, ma dużo nowych pomysłów, człowiek ?idei?, skłonności intelektualne.
Jako przywódca: Woli porządkować sprawy niż organizować ludzi, pisze listy, lubi przygotowywać zmiany i wychodzić z pionierskimi projektami, potrafi przedstawić wizję i cel działań.
Jako członek zespołu: Potrafi sprostać trudnym zadaniom, jest oddany ?sprawie?, potrafi sprawnie oceniać planowane przedsięwzięcie, umie zawsze wprowadzić poprawki i zmiany, twórczo angażuje się w nowe pomysły i zamierzenia.
W pracy: Potrzebuje ciszy i odrobiny prywatności, chce być elastyczny, cieszą go wyzwania, lubi nieład i rozgardiasz, nie przeszkadza mu natłok mebli wokół biurka.
W domu: Jest gorliwym i oddanym rodzicem, nie wprowadza nadmiernej dyscypliny, lubi dom w zacisznym miejscu, pracuje bawiąc się, woli gry intelektualne - szachy, brydż.
Spróbuj zobaczyć siebie tak, jak odbierają Cię inni. Pomoże Ci to uzyskać obiektywny obraz Twoich zalet i słabości. Warto skorzystać w tym miejscu z pomocy koleżanki, kolegi czy rodziny. Inni pewne rzeczy widzą lepiej.
Komunikując się z innymi: Woli wypowiedzi pisemne niż ustne, pragnie dyskutować nad ?obrazem całości?, lubi dyskusje o ideach i pojęciach, lubi stawiać hipotezy, gadatliwy, woli kontakty indywidualne z jedną osobą niż z grupą.
Podsumowanie: Oryginalny, skierowany ku przyszłości, dociekliwy, spekulujący, powściągliwy, umysł potrafiący objąć całość wizji, a zarazem analityczny, niezależny, zdecydowany, posługuje się abstrakcyjnymi pojęciami.

No kurwa, pasuje prawie wszystko (ciągnie mnie do miasta, nie mam drygu do gier intelektualnych).

makin' bacon

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1208
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Spoiler
ARCHITEKT

Zalety: Twórczy, łatwo radzi sobie ze zmianami, teoretyk, jest obiektywny w badaniach, idealista o dużej wyobraźni, lubi rozwiązywać skomplikowane problemy, ma dużo nowych pomysłów, człowiek ?idei?, skłonności intelektualne.
Jako przywódca: Woli porządkować sprawy niż organizować ludzi, pisze listy, lubi przygotowywać zmiany i wychodzić z pionierskimi projektami, potrafi przedstawić wizję i cel działań.
Jako członek zespołu: Potrafi sprostać trudnym zadaniom, jest oddany ?sprawie?, potrafi sprawnie oceniać planowane przedsięwzięcie, umie zawsze wprowadzić poprawki i zmiany, twórczo angażuje się w nowe pomysły i zamierzenia.
W pracy: Potrzebuje ciszy i odrobiny prywatności, chce być elastyczny, cieszą go wyzwania, lubi nieład i rozgardiasz, nie przeszkadza mu natłok mebli wokół biurka.
W domu: Jest gorliwym i oddanym rodzicem, nie wprowadza nadmiernej dyscypliny, lubi dom w zacisznym miejscu, pracuje bawiąc się, woli gry intelektualne - szachy, brydż.
Komunikując się z innymi: Woli wypowiedzi pisemne niż ustne, pragnie dyskutować nad ?obrazem całości?, lubi dyskusje o ideach i pojęciach, lubi stawiać hipotezy, gadatliwy, woli kontakty indywidualne z jedną osobą niż z grupą.
Podsumowanie: Oryginalny, skierowany ku przyszłości, dociekliwy, spekulujący, powściągliwy, umysł potrafiący objąć całość wizji, a zarazem analityczny, niezależny, zdecydowany, posługuje się abstrakcyjnymi pojęciami.

No kurwa, pasuje prawie wszystko (ciągnie mnie do miasta, nie mam drygu do gier intelektualnych).

A jak z matmą i rysunkami technicznymi?

Liabaen

Liabaen

Użytkownicy
posty51
Propsy20
  • Użytkownicy

TheModders - Co ja pacze?

Spoiler
Przypałętał się do nas czarny kundel. Drogą demokratycznego losowania zyskał imię Murzyn. Wczoraj ktoś dzwoni do drzwi. Brat: Te, otwórz! Ja: Zara, tylko zamknij murzyna w piwnicy bo ludzie idą. Mina sołtysa, który chodził z petycją bezcenna. YAFUD

Więcej... http://www.yafud.pl/7040/#ixzz1usI0fGdu

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

Test na typ osobowości
#57 2012-06-04, 18:58(Ostatnia zmiana: 2012-06-04, 23:06)
ADFH

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Test na typ osobowości
#58 2012-06-04, 22:33(Ostatnia zmiana: 2012-06-05, 15:32)
Raz może i to było zabawne, ale po którymś razie bezsensowne najebanie spoilerów już jest żałosne.

//Edit:
O czym mowa?
Napisanie tego, po uprzedniej edycji posta nade mną, to czyste chamstwo.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Ale nie łam się, może kiedyś uda ci się samemu wymyślić żart, który będzie zabawny...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry