O temacie
Autor turbocheat
Zaczęty 27.05.2012 roku
Wyświetleń 83672
Odpowiedzi 177
FrytaPL
Wojak
skrypty dla klienta? Coś w stylu g2mdk? Czy jak w mta.?
turbocheat
Cytat: FrytaPL#msg w 2012-05-29, 17:40skrypty dla klienta? Coś w stylu g2mdk? Czy jak w mta.?Chodzi mi o coś w stylu MTA - skrypty ściągane z serwera przy połączeniu i uruchamiane na cliencie...Z tego co widzę to przy obecnie dostępnych funkcjach już można napisać skrypt który daje doświadczenie/złoto za zabicie gracza, oraz prosty sklepik w którym doświadczenie/złoto można wymienić na umiejętności/ekwipunek
RafalBudzis
To byłoby dobre ale pozwólmy im powoli robić swoje
atdirmaq
Cytat: turbocheat#msg w 2012-05-30, 11:43To byłoby dobre ale pozwólmy im powoli robić swoje Zawsze Content Skryptów możecie rozdawać zaufanym osobą. W więcej osób zrobicie coś lepszego. Dobrze by było dodać potwory w lasach wiem ze to trudne ale mozna by spróbować robić potwory bez perc`ów (reakcji) na początek nawet głupie chrząszcze dodać to już będzie coś. Potem serwer by kontrolował pozycje chrząszcza tak samo jak gracza.
Sawik
Mam nadzieję turbocheat, że na nowo Ci jakiś głupi pomysł nie przyjdzie do głowy. Masskille w GMP to była porażka..
Czemu jestem dziwnie pewny że osoby biorące się za to nie mają o tym zielonego pojęcia? I dlaczego wydaje mi się że jest to oparte na jednym z kilku kodów źródłowych gmp wypuszczonych na WoG?
skejt23
Wowoz
Cytat: sawik#msg w 2012-06-01, 23:14Czemu jestem dziwnie pewny że osoby biorące się za to nie mają o tym zielonego pojęcia? I dlaczego wydaje mi się że jest to oparte na jednym z kilku kodów źródłowych gmp wypuszczonych na WoG?1. Mamy jak najbardziej pojęcie.2. Było to robione od podstaw. Gdzie ty te źródła masz?
Przyzwyczajcie sie do neigo, on narzeka na wszystko co chodzi po tym swiecie
risen24
Cytat: sawik#msg w 2012-06-01, 23:14Czemu jestem dziwnie pewny że osoby biorące się za to nie mają o tym zielonego pojęcia? I dlaczego wydaje mi się że jest to oparte na jednym z kilku kodów źródłowych gmp wypuszczonych na WoG?Oni to robią w c++, natomiast na wogu jest kod multiplayer#msg1038133a mainclaina w C#. Chociaż kod można częściowo dostosować pod c++, to wątpie, że to zrobili. Jedyne na czym się tu bazują to G2Ext.
To fałszywy alarm, jakiego masz antywirusa?
Jurigag