Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 866680 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 866680

Odpowiedzi 2478

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kruk teleportuje mnie do orlego gniazda i co dalej ? Nie mam pojęcia co robić. Dodam, że on idzie z buta, a jedynie mnie tepie. Gdy się prześpię Kruk pojawia się, jednak nie ma z nim dialogu, podobnie jak i z Hrabią.
Z tego co pisali na forum to zadanie jest zbugowane i w tym momencie nie da się go skończyć.

Gdzie znajdę Ciphera w zadaniu "Kolaborant" oraz jak uwolnić Diega z lochów? Gomez raczej dobrowolnie kluczy do lochów nie odda.
U mnie Cipher był w Wolej Kopalni [logiczniejszym rozwiązaniem byłoby żeby był w Nowym Obozie, chyba że to u mnie był jakiś bug, bo strażnicy w Wolnej Kopalni również byli a było już po wyzwoleniu Nowego Obozu].

Co do uwolnienia to idź do lochów i tam wygoni cię strażnik, prześpij się i na schodach powinien stać Bullit, dalej powinieneś sobie poradzić. Z Balamem musisz rozmawiać między 20:00 a północą.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Mam problem w zadaniu gdzie muszę iść po ornament pod starą cytadelą. I tu jest problem, gdy go odzyskam pojawia się przed wejściem hrabia, jest sam, i powinien do mnie zagadać... tak się nie dzieje co zrobić?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Wie ktoś gdzie się podziewa Angus po ataku na starą kopalnię??  Wiem że na 100% nie zginął bo nie było jego ciała.

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem w zadaniu gdzie muszę iść po ornament pod starą cytadelą. I tu jest problem, gdy go odzyskam pojawia się przed wejściem hrabia, jest sam, i powinien do mnie zagadać... tak się nie dzieje co zrobić?
A cutscenkę z Węgorzem miałeś?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Tak skapłem się że ktoś stoi dalej w miejscu ale problem zaś jest bo wyruszyłem po ostatni kamień do klasztoru ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Hrabia stoi tam gdzie był kamien ogniskujący w podstawce ale zaś nic nie chce gadać.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez atakuje". Po spotkaniu z Informatorem na placu wymian, wracam do Obozu Rebeliantów, ale nie mam żadnej opcji dialogowej informującej o przebiegu spotkania z tym informatorem, chociaż w dzienniku pisze, że trzeba ostrzec rebeliantów o ataku na ich obóz. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ;)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Jakieś rady co do mojego problemu?

PC, na którym siedzę:

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: Lansjer
Wie ktoś gdzie się podziewa Angus po ataku na starą kopalnię??  Wiem że na 100% nie zginął bo nie było jego ciała.
Ja go znalazłem na plaży, tam gdzie zaczynasz grę, sprawdź ;)

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Necro przyzwij węgorza przed drzwami do pomieszczenia gdzie jest hrabia i z nim pogadaj.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
a jaki jest kod?

P.S Juhas wg scenki strażnicy którzy napadną na was mają zginąć a sam informator też ma zginąć, wtedy bezimienny powinien się do cb odezwać. Ja to zrobiłem tak że dałem mu hita i go zabiłem tego informatora :D

PC, na którym siedzę:

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem z zadaniem Hrabia. Teleportowałem się do Hrabi. Mam zagadać kruka, teleportujemy sie z krukiem do orlego gniazda i nic się nie dzieje. Kruk sto i i nic nie mówi.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Bo to zad jest bugnięte.

NADAL CZEKAM NA KOD NA WĘGORZA :)

PC, na którym siedzę:

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy robie zadanie prawdziwy ogier i szukam siekacza gdzie on jest i co mam zrobić?
drugi problem robie zadanie jaszczuroludzie i polowanie na orków gadałem z tym Hesstad i niechcie zamnom isc żeby orków zabic to poszedłem sam wybiłem wszystkich i wruciłem do niego i nic pomoze mi ktoś sorry za błędy :)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Wie ktoś gdzie są te konwoje ? W zadaniu od corda. Prosił bym o ich lokalizacje.
I czemu hesstad sto i w miejscu ? Mam ten sam problem co kolega wyżej.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kurwa tylko mi kraszuje jak wchodze do piwnicy żeby zabić gomeza?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pierwszy konwój  jest tam gdzie stał Buster. Wyjdź z NO i idź do OR, na pewno trafisz.

drugi

Drugi konwuj znajduje się koło mostu miedzy klasztorem zimno kształtnych a SO jak wychodzisz z so to idziesz sciezką w prawo, mijasz ognisko i idziesz tą sciezką aż nie spotkasz konwoju za mostem

i nadal czekam az mi ktoś odpowie na moje pytanie :) co przedtem piszałem :)

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa tylko mi kraszuje jak wchodze do piwnicy żeby zabić gomeza?

Wcześniej ktoś pisał żeby włączyć nową grę a potem wczytać zapis przed wejściem do piwnicy to się jakieś obiekty załadują. Ewentualnie zmienić rozdzielczość na najniższą.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: juhas
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez atakuje". Po spotkaniu z Informatorem na placu wymian, wracam do Obozu Rebeliantów, ale nie mam żadnej opcji dialogowej informującej o przebiegu spotkania z tym informatorem, chociaż w dzienniku pisze, że trzeba ostrzec rebeliantów o ataku na ich obóz. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ;)
Wiecie może w czym problem? ;]

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
P.S Juhas wg scenki strażnicy którzy napadną na was mają zginąć a sam informator też ma zginąć, wtedy bezimienny powinien się do cb odezwać.
Ja to zrobiłem tak że dałem mu hita i go zabiłem tego informatora

I NADAL CZEKAM NA TEN KOD NA J***GO WĘGORZA!!!

PC, na którym siedzę:

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy jaszczuloludzie i polwanie na orków gadałem z tym jaszczurem i niechcie isc zamnom
to poszedłem tam i wybyłem wszystkich i wruciłem do niego i nic pomoze mi ktoś przytym

0 użytkowników
Do góry