Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1014088 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1014088

Odpowiedzi 2478

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra kolejny Problem wie ktoś Gdzie jest ten Nekromanta z Misji"Miecz Runiczny" ?

Pomocy :d

ponawiam

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
koło Placu Wymian jest opuszczona kopalnia, wchodzisz na górę takimi jakby "schodkami" na płaskowyż, dalej schodzisz w dół i po lewej będą drzwi prowadzące do Nekromanty. Ponawiam swój problem: Tam, gdzie Nekromanta powinien pojawić się 2 raz, obok tego 2 mostu, pojawia się filmik, odgłos jak przy TP, pojawia się taka niebieskawa łuna i raz Nekromanta pojawi się we wskazanym miejscu, raz nie. Jak się pojawi, to nie ma żadnego dialogu a jedynie mówi : Witaj, i dialog się kończy. Co robić dalej? Jak to u Was było i co zrobić, aby zadanie ruszyło dalej? Ktoś tam wcześniej pisał, że aby wejśc do siedziby Nekromanty Leren powinien dać zadanie Nekromanta ( u mnie nie daje ) i zrobić zadania magów wody ( ornamenty zrobione, poszukiwacz stoi w miejscu, a i tak ponoc nie da się go ukończyć. ). Jeżeli to bug, to dobrze by było, jakby ktoś podał kod na księgę.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś ja przedtem piszałem :)

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pawci0W, musisz zrobić zadania dla magów wody i odebrać stracony miecz runiczny, który zabiera nam strażnik przed kopalnią NO. Co do siedziby Nekromanty, wchodzimy do tej jaskini, po zadaniu od Lerena dzwi powinny być otwarte. Schodzimy na sam dół i zabijamy strażników. Otwierają się kraty i postać nam idzie do maga. Gadamy z nim chwile i nic się nie dzieje(błąd czy chuj wie co), następnie cofamy się do bramy z której wyszliśmy. Brama wtedy się zamyka, zaczyna się trzęsienie ziemi i poziom lawy podnosi się. Więc uciekamy do drugiego wyjścia. Po zawijanych "schodach"(warto wspomnieć, że za "schodami" są dwie zbroje strażników świątynnych) biegniemy do góry i dochodzimy do Nekromanty z którym zaczynamy dialog. Mówimy mu, że chcemy zostać jego uczniem i daje nam runę teleportacyj do jego siedziby. Używamy jej oczywiście, w jego siedzibie dostajemy zadanie aby przynieść mu miecz runiczny. Na jednym z regale znajduję się almanach, którego szukamy. Bierzemy i wracamy do Lenera.

kkla5544xx, pierwszy jest tam gdzie stał Buster. Wyjdź z NO i idź do OR, na pewno trafisz.

Ja mam problem z drugim konwojem, nie wiem gdzie się znajduje. Pomoze ktoś ?

I jeszcze jedno, jak załadować miecz runiczny runą ?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha a gdzie jest ta skrynia hrabi mam do niej klucz tylko nie wiem gdzie jest ta skrzynia

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
tej skrzyni nie ma, zagadaj do Lee on da Ci jego rune, i nie pisz potem, bo zadanie Hrabia jest zbugowane, uprzedzam z gory, rob zadania dla najemnikow, konwoje nie konwoje.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja mam kolejny z milionem problemów Laren odczytał almanach i nie wiem co dalej zrobić mam tych 3 magów a nikt nie ma dialogu :P

EDIT@: aha i jak już sppłaciłem dług lee i co mam zrobić zeby rozpocząć rebelie w NO :P

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
RavenHS, idź do miltena, każe Ci skołować kamienie ogniskujące, gdy je zdobędziesz i oddasz Lenarowi to dostaniesz questa z sercem potwora.

Aby rozpocząć rebelie należny wykonać zadanie z mieczem runicznym. 

--------
E:

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
aha to skrzyni niema a może mam z kims pogadać mam zadanie konwoje 1 znalazłem gdzie jest drugi przy lee niemam nic do gadania co mam zrobić?

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

E:

Drugi konwuj znajduje się koło mostu miedzy klasztorem zimno kształtnych a SO(jak wychodzisz z so to idziesz sciezką w prawo, mijasz ognisko i idziesz tą sciezką aż nie spotkasz konwoju za mostem.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Eeee nie wiem czy tak ma być, ale po walce z Truanem Roderik mi znikł gdzieś. Po walce go szukałem i nic... tak ma być? Żadnej rozmowy nic?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po walc euzyj teleportu i idz do rodneya i gadaj z nim potem do lubena i znowu do rodneya i gotowe zadanie wykonane on zostaje chyb zabity w walce bo mi tez znikno.ł ale atam z nim idz do rodneya

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
LUDZIE UŻYWAJCIE WYSZUKIWARKI NA FORUMIE. PADŁY TU ODPOWIEDZI NA WIĘKSZOŚĆ PYTAŃ.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po walc euzyj teleportu i idz do rodneya i gadaj z nim potem do lubena i znowu do rodneya i gotowe zadanie wykonane on zostaje chyb zabity w walce bo mi tez znikno.ł ale atam z nim idz do rodneya
Człowieku nie da się tego czytać, włącz sobie w przeglądarce podkreślanie błędów. Używaj przecinków i kropek. Popraw składnie, niech twoje zdania nabiorą sensu. Każdy będzie na cb inaczej patrzył i zrozumie twoje przesłanie. Nie chce Cię obrażać, ale taka jest prawda.

Jeszcze jedna uwaga, posty typu "dzięki som tam" SĄ niepotrzebnym spamem.

Baggio, popieram, nie zaszkodzi poszukać, a niektóre problemy są wciąż powtarzane.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ponownie mam problem gadałem z hrabom i gadałem z krukiem i przeniusz mnie i tam jest demony co mam zrobić to jest w miejsciu orle gniazda sorry za błędy :)

MatGie

MatGie

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam drobną prośbę. Potrzebuje pomocy z rytuałem kiedy to mag go wykonuje u mnie nie chcę ze mną pogadać po jego skończeniu, meczę się z tym już kilka godzin...
To save: http://www.sendspace.pl/file/88dd22cd506312cf56aa5bf
Pierwszy po rozpoczeciu rytuału, drugi niewiele przed...

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Co mam dalej robić? Mam początek 4 rozdziału, alę ide do NO to strażnik mnie nie wuszcza a Urt nie ma żadnych kwestii. Jak dalej rozwijać wątek? P.S Kiedy ktoś dokończy poradnik?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Co mam dalej robić? Mam początek 4 rozdziału, alę ide do NO to strażnik mnie nie wuszcza a Urt nie ma żadnych kwestii. Jak dalej rozwijać wątek? P.S Kiedy ktoś dokończy poradnik?

Musisz mieć zbroję strażnika na sobie, wtedy za odpłatą - 300bryłek? wejdziesz do obozu. 

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś gadałem z hrabiom i krukiem i teleportował mnie kruk i tam demony jest w orlem gniazdo co mam teraz zrobić ?

0 użytkowników
Do góry