O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 866687
Odpowiedzi 2478
winchester
Kruk teleportuje mnie do orlego gniazda i co dalej ? Nie mam pojęcia co robić. Dodam, że on idzie z buta, a jedynie mnie tepie. Gdy się prześpię Kruk pojawia się, jednak nie ma z nim dialogu, podobnie jak i z Hrabią.
Gdzie znajdę Ciphera w zadaniu "Kolaborant" oraz jak uwolnić Diega z lochów? Gomez raczej dobrowolnie kluczy do lochów nie odda.
Necro59
Lansjer Rzeka
Mam problem w zadaniu gdzie muszę iść po ornament pod starą cytadelą. I tu jest problem, gdy go odzyskam pojawia się przed wejściem hrabia, jest sam, i powinien do mnie zagadać... tak się nie dzieje co zrobić?
juhas
Wie ktoś gdzie się podziewa Angus po ataku na starą kopalnię?? Wiem że na 100% nie zginął bo nie było jego ciała.
Krystian2222
przemek273
kkla5544xx
M36
Kurwa tylko mi kraszuje jak wchodze do piwnicy żeby zabić gomeza?
Witam, mam problem z zadaniem "Gomez atakuje". Po spotkaniu z Informatorem na placu wymian, wracam do Obozu Rebeliantów, ale nie mam żadnej opcji dialogowej informującej o przebiegu spotkania z tym informatorem, chociaż w dzienniku pisze, że trzeba ostrzec rebeliantów o ataku na ich obóz. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu ;)