O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 866690
Odpowiedzi 2478
RoMek RaveN Studio
Adanos Administrator
Dirklan
Witam, a co ja mogę zrobić, gdy ciało Skrzeka nie leży koło mostu przy ruinach orkowej cytadeli?
Skrzek powinien być w tym WP: BRIDGE_CASTLE_TO_PLATEAUJak go nie ma, to tu jest recepta: Recept_ItMw_1H_Sword_Long_02
Necro59
kkla5544xx
vitax12
Baggio DreamVader
ZarzaPL
Cytat: ZarzaPL w 2013-11-24, 23:59Tylko co muszę zrobić, by ruszyć fabułę z mieczem runicznym? Mam już poparcie wszystkich 3 magów i zabrałem miecz ze zwłok Carlosa. Teraz zostaje mi odnaleźć księgę. Z kim mam pogadać, by popchnąć to zadanie?Idź w stronę placu wymian, po drodze zorientujesz się o co chodzi.
przemek273
Dojdź do opuszczonej kopalni/mostku nad głową - tam będą leżeć trupy, wejdź na górę i wspinaj się po skałach, tam idź prosto do upiora ze szkieletami. Będą tam drzwi
RavenHS
winchester
Ludzie mam Problem Miordian kazał mi przeszukać zatopioną wieze byłem w niej ale nic tam nie ma poradzi ktoś co mam zrobić?
Cytat: RavenHS w 2013-11-25, 16:21Ludzie mam Problem Miordian kazał mi przeszukać zatopioną wieze byłem w niej ale nic tam nie ma poradzi ktoś co mam zrobić?Musisz mieć klucz Kruka, jest on w jednej ze skrzyń w komnatach magnatów.
M36
Cytat: BaggioDojdź do opuszczonej kopalni/mostku nad głową - tam będą leżeć trupy, wejdź na górę i wspinaj się po skałach, tam idź prosto do upiora ze szkieletami. Będą tam drzwi Doszedłem do tych drzwi (są w tak nielogicznym miejscu, że głowa mała), jednakże żadnych ciał po drodze nie było, przez co nie mogłem zdobyć klucza, by otworzyć drzwi. Dalej nie mogę uwierzyć, że tytułują wersję 1.0 moda "pełną" wersją. Przez te bugi/same nielogiczne zadania nie da się grać.
Dobra kolejny Problem wie ktoś Gdzie jest ten Nekromanta z Misji"Miecz Runiczny" ?Pomocy :d