Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 866690 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 866690

Odpowiedzi 2478

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Witam, a co ja mogę zrobić, gdy ciało Skrzeka nie leży koło mostu przy ruinach orkowej cytadeli?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Skrzek powinien być w tym WP: BRIDGE_CASTLE_TO_PLATEAU
Jak go nie ma, to tu jest recepta: Recept_ItMw_1H_Sword_Long_02

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, a co ja mogę zrobić, gdy ciało Skrzeka nie leży koło mostu przy ruinach orkowej cytadeli?
Musisz zdobyć klucz do skrzyni, znajduje się on w zamku Gomeza, a dokładniej w pomieszczeniu magnatów nad zbrojownią strażników.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Cytat: Adanos
Skrzek powinien być w tym WP: BRIDGE_CASTLE_TO_PLATEAU
Jak go nie ma, to tu jest recepta: Recept_ItMw_1H_Sword_Long_02
Dzięki, pomogło :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Powie ktoś dokładnie gdzie jest kufer z dużą ilością stali dla Aidana na Bagnach? Bo świątynie już przeszukałem ale nie było w tamtych skrzyniach stali... a nuży już mnie uciekanie przed tymi zombiakami i boli mnie łeb od ej muzyki :D

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poco na bagna stal ma adian pobij go i gotowe u mnie gdy pobiłem go miał az 12 tysieci staly lub huno w starym obozie chyba się huno nazywa kowal lub skrzynie koło tego kowala w staym obozie tam jest 20 stali pobij adina tego kowala w obozie rebelii i po kłopocie i masz stal

vitax12

vitax12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją poszukiwanie skarbu mógł by mi ktoś podać kod na czarną perłę albo jakieś wskazówki gdzie morze ona być bo chodzę po wyznaczonych miejscach a tam się nie da wykopać.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
W tych wyznaczonych miejscach powinny być takie kwadraty z piasku o jasnym kolorze, widać je bardzo dobrze. Po prostu poruszaj się trochę wokół X na mapie

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: winchester
Cytat: ZarzaPL w 2013-11-24, 23:59Tylko co muszę zrobić, by ruszyć fabułę z mieczem runicznym? Mam już poparcie wszystkich 3 magów i zabrałem miecz ze zwłok Carlosa. Teraz zostaje mi odnaleźć księgę. Z kim mam pogadać, by popchnąć to zadanie?
Idź w stronę placu wymian, po drodze zorientujesz się o co chodzi.
Nie rozumiem. Szedłem w stronę placu wymian i nikogo/niczego nie spotkałem. Chyba że to jest na SAMYM placu wymian. (crashowało mie przed placem) Mógłbyś doprecyzować, jakie miejsce masz na myśli?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dojdź do opuszczonej kopalni/mostku nad głową - tam będą leżeć trupy, wejdź na górę i wspinaj się po skałach, tam idź prosto do upiora ze szkieletami. Będą tam drzwi :)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem z zadaniem skarb. Dałem Nefariusowi fragmenty mapy i mam go gdzieś zaprowadzić ale ten x na mapie jest w środku góry ! Gdzie mam go zaprowadzić ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: Baggio
Dojdź do opuszczonej kopalni/mostku nad głową - tam będą leżeć trupy, wejdź na górę i wspinaj się po skałach, tam idź prosto do upiora ze szkieletami. Będą tam drzwi
Doszedłem do tych drzwi (są w tak nielogicznym miejscu, że głowa mała), jednakże żadnych ciał po drodze nie było, przez co nie mogłem zdobyć klucza, by otworzyć drzwi. Dalej nie mogę uwierzyć, że tytułują wersję 1.0 moda "pełną" wersją. Przez te bugi/same nielogiczne zadania nie da się grać.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie mam Problem Miordian kazał mi przeszukać zatopioną wieze byłem w niej ale nic tam nie ma poradzi ktoś co mam zrobić?

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie mam Problem Miordian kazał mi przeszukać zatopioną wieze byłem w niej ale nic tam nie ma poradzi ktoś co mam zrobić?
Musisz mieć klucz Kruka, jest on w jednej ze skrzyń w komnatach magnatów.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Musisz mieć klucz Kruka, jest on w jednej ze skrzyń w komnatach magnatów.

aha thx

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Baggio
Dojdź do opuszczonej kopalni/mostku nad głową - tam będą leżeć trupy, wejdź na górę i wspinaj się po skałach, tam idź prosto do upiora ze szkieletami. Będą tam drzwi
Doszedłem do tych drzwi (są w tak nielogicznym miejscu, że głowa mała), jednakże żadnych ciał po drodze nie było, przez co nie mogłem zdobyć klucza, by otworzyć drzwi. Dalej nie mogę uwierzyć, że tytułują wersję 1.0 moda "pełną" wersją. Przez te bugi/same nielogiczne zadania nie da się grać.

Za bardzo wystrzeliłeś do przodu z niektórymi zadaniami(jak będziesz uciekał przed lawą nie zapomnij zgarnąć zbroji przed wbieganiem po okrężnej skale, znajduje się za tym własnie głazem)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Wie ktoś, gdzie trzeba zaprowadzić Nefariusa po oddaniu mu kawałków map ? Ta mapa co on złożył nic mi nie mówi. Proszę o szybką pomoc.

RavenHS jest on blisko placu wymian.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra kolejny Problem wie ktoś Gdzie jest ten Nekromanta z Misji"Miecz Runiczny" ?

Pomocy :d

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam potrzebuje pomocy robie zadanie konwoje nie wiem gdzie ich znaleść i mam drugi problem robie zadanie  orle gniazdo zabiłem fletchera i mam klucz i nie wiem która to skrzynia jest pomozę mi ktoś?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra kolejny Problem wie ktoś Gdzie jest ten Nekromanta z Misji"Miecz Runiczny" ?

Pomocy :d

ponawiam

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry