O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 867344
Odpowiedzi 2478
kkla5544xx
MatGie
winchester
Baggio DreamVader
pomoze mi ktoś gdzie jest ten rytual xardas luben mixir poszli nie wiem gdzie to jest wiem tlyko ze na bagnach pomoze mi ktoś?
M36
M36 Leren powiedział mi że Lee w końcu podjął decyzje kiedy idę do lee w górskiej fortecy on mówi ze wraca na stare śmieci i tu pytania czy trak ma być i nie wiem co dalej robić czy zjebałem jak by co to najemnicy sa w całym nowym obozie ale nikt nie ma dialogu a w orlim gnieździe są demony
Spłaciłem dług Lee w 3'cim rozdziale, następnie (w czwartym) poszedłem do nowego obozu i zdobyłem zaufanie Torlofa, Wilka i Laresa. Cała trójka kazała mi pogadać z Lee, co też zrobiłem. Lee przy naszej rozmowie mówi, że zanim wyruszy do buntu, musi się rozejrzeć po nowym obozie, żeby ocenić sytuacje. I moje pytanie: Co trzeba zrobić, by Lee wreszcie poszedł do nowego obozu, albo chociaż zagadał do mnie, co mam zrobić w kwestii buntu? Nawet konsolą "przespałem" się z 10 dni i nic, więc nie jest to kwestia przeczekania, tylko rozmowy z kimś.Proszę o pomoc.
ZarzaPL
Tylko co muszę zrobić, by ruszyć fabułę z mieczem runicznym? Mam już poparcie wszystkich 3 magów i zabrałem miecz ze zwłok Carlosa. Teraz zostaje mi odnaleźć księgę. Z kim mam pogadać, by popchnąć to zadanie?
RavenHS
Gorn5533