Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867334 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867334

Odpowiedzi 2478

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś gdzie na bagnach jest ten rytual te miejscie?

MatGie

MatGie

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytanie. W której dokładnie skrzyni w Wieży gomeza jest ten kawałek mapy, bo sprawdzałem wszędzie prawie i nie znalazłem...

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to nie w wiezty tylko w pokoju Gomeza lewa skrzynia

MatGie

MatGie

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. Teraz pojawia się kolejny problem, by ją otworzyć potrzebuje wyższego poziomu otwierania zamków. A Vana nigdzie nie ma...
Zna ktoś kod na niego?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a no nazwy niemapietam jak przypomnę dam znak a rączka niemoze cie nauczyć? czy ktoś inny niepamieta m nazwy

MatGie

MatGie

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedyną osobą jaka uczy jest Van. Rączka uczy tylko kradzieży ( która chyba nie działa, na pewno nie na pierwszym poziomie.)

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to ten kawałek mapy jest w tej samej skrzyni co ozdabiany pierścień, potrzebny będzie klucz, który możesz wyciągnąć po pobiciu Rączki albo dostać od jednej z niewolnic Gomeza.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no sorry pobij go i po kłopocie dasz rade ja mam go na hita

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Kradzież działa, ale do tego potrzebne jest skradanie. Skradając się klikasz na osobę, którą chcesz okraść i wyświetla się jej eq, oczywiście są to wybrane przedmioty. : D

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś gdzie jest ten rytual xardas luben mixir poszli nie wiem gdzie to jest wiem tlyko ze na bagnach pomoze mi ktoś?

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
pomoze mi ktoś gdzie jest ten rytual xardas luben mixir poszli nie wiem gdzie to jest wiem tlyko ze na bagnach pomoze mi ktoś?
Idź na koniec bagien, tam gdzie bariera będzie cię już lekko tykać, musisz iść między skały , napotkasz węże błotne, a na końcu wnęka , w której będzie wejśćie na górę, tam będzie krąg

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
M36 Leren powiedział mi że Lee w końcu podjął decyzje kiedy idę do lee w górskiej fortecy on mówi ze wraca na stare śmieci i tu pytania czy trak ma być i nie wiem co dalej robić czy zjebałem jak by co to najemnicy sa w całym nowym obozie ale nikt nie ma dialogu a w orlim gnieździe są demony

Tak, lecisz tera na NO i tam powinne pola ryżowe być przejęte.

Spłaciłem dług Lee w 3'cim rozdziale, następnie (w czwartym) poszedłem do nowego obozu i zdobyłem zaufanie Torlofa, Wilka i Laresa. Cała trójka kazała mi pogadać z Lee, co też zrobiłem. Lee przy naszej rozmowie mówi, że zanim wyruszy do buntu, musi się rozejrzeć po nowym obozie, żeby ocenić sytuacje. I moje pytanie: Co trzeba zrobić, by Lee wreszcie poszedł do nowego obozu, albo chociaż zagadał do mnie, co mam zrobić w kwestii buntu?
Nawet konsolą "przespałem" się z 10 dni i nic, więc nie jest to kwestia przeczekania, tylko rozmowy z kimś.
Proszę o pomoc.

Musisz wykonać zadanie "Miecz Runiczny" wtedy Laren ci powie że lee planuje atak na NO, udajesz się do niego i powie ci ze czas ruszyć dupę.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Tylko co muszę zrobić, by ruszyć fabułę z mieczem runicznym? Mam już poparcie wszystkich 3 magów i zabrałem miecz ze zwłok Carlosa. Teraz zostaje mi odnaleźć księgę. Z kim mam pogadać, by popchnąć to zadanie?

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko co muszę zrobić, by ruszyć fabułę z mieczem runicznym? Mam już poparcie wszystkich 3 magów i zabrałem miecz ze zwłok Carlosa. Teraz zostaje mi odnaleźć księgę. Z kim mam pogadać, by popchnąć to zadanie?

Idź w stronę placu wymian, po drodze zorientujesz się o co chodzi.

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Laren w 4 rozdziale powinien ci dać zadanie "Nekromanta" musisz także wykonywać zadania dla magów w OR z kapliczkami itp. po przyzwaniu demona będzie trzeba go zabić i zdobyć jego serce.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie gdzie jest Carlos po tym jak zabrał miecz?

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
on jest przy tej wieży gdzie w g2 musiales ubic przywodce stada przy kopalni gdzie byl ten tengron D

a ja mam pytanie gdzie są te kawalki starej mapy ? dla nefariusa?

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
a ja mam pytanie gdzie są te kawalki starej mapy ? dla nefariusa?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a teraz mam kolejny problem nefarius czy tam ktoś z magów kazał mi przeszukać Zatopioną wieze wybiłem wszystkie potwory i nic tam nie ma :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry