Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 866678 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 866678

Odpowiedzi 2478

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co mogę zrobić gdy postaci o nazwie "Skrzek" nie ma tam gdzie powinna być? Może zna ktoś kod na niego, to by se go przywołał ;)
Przy moście powinno leżeć jego ciało.

Jak ? Zapomniałem już jak to się robi. Bo dawno nie grałem w gothica.
LPM i strzałka w dół.

gdzie jest partol strażników ??  :lol2:
Z którego zadania? :D

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie szukam 2 ornamentu nefralusz dał mi mape 2 i tam poszedłem i nie wiem gdzie to jes twedług x to jes tten portal co szłem po mieć zostrze runiczne a hrabias zstoi w tej jaskini gdzie jes ten kawałek ornamentu pomoze mi ktoś plis?

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Pisz po polsku to po 1 po 2 musisz pogadać z węgorzem, jeśli go tam nie ma to spróbuj go przyzwać kodami.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a węgorz gdzie stoi bo mogłem zabic  go przy 1 mapcie od nefrariusza czy to jest ten przy 1 mapcie to go ubiłem bo niewiedziałem co zrobić jak to był to  gdzie sto ten węgorz i jaki kto jest naniego sorry za błędy :)

vitax12

vitax12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem poszukiwanie skarbu dla Jaka Aligatora chodzę po miejscach na mapie a tam nic nie ma.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wycofuje pytanie zrobić ja wengorza przet zabiłem musze wskczytac przed zadaniem mam zapas save najszczejscie

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ma ktoś może Save po zrobieniu zadania dla Lee z Długiem bo ja po rozmowie z Lee o Rebeli w NO nie mam żadnego Dialogu :P

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Musisz kontynuować zadanie z mieczem runicznym.
Cze, mam kolejny problem, w lokacji tego Nekromanty. Chodzi mi o ten moment, w którym Nekromanta powinien pojawić się 2 raz, są tam 2 mosty. I problem w tym, że dobiegam do tego mostu dość szybko, lawy jeszcze nie ma i  włącza się filmik, pojawia się odgłos jak przy TP a także taka niebieskawa łuna, kamera wiruje w kółko wokół tej łuny, ale sam Nekromanta się nie pojawia. Jak kamera przestaje wirować, wszystko wokół zostaje zalane lawą. Znowu bug, czy coś trzeba zrobić?

Ps. Po przywołaniu go kodem dmb_1700_necro teleportuje się w miejsce tej łuny, ale nie dzieje się nic poza tym.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Cytat: winchester
Cytat: RoMek w Dzisiaj o 15:33Co mogę zrobić gdy postaci o nazwie "Skrzek" nie ma tam gdzie powinna być? Może zna ktoś kod na niego, to by se go przywołał ;)Przy moście powinno leżeć jego ciało.

No kurde, napisałem jasno, że go tam nie ma przecież :) . Zna ktoś jego instancję, czy może kod na tą receptę? Bo to ona jest potrzebna.

vitax12

vitax12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podać kod na czarną perłę dla Jacka Aligatora bo chodzę po wyznaczonych miejscach a tam nic nie ma.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie Skończyłem zadanie z Mieczem runicznym i jak poszłem do Lee o Rebelie z NO zapytac to nie mam zadnego Dialogu ma ktoś Save z Przed Rebeli w NO?

pomogło by to.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje pomocy gdzie jest ten rutual ten kamieny krong na bagnach luben i xardas i myxir poszli tam niemoge tam rafic wskaze mi tkos droge stoje przy obozie i nie wiem gdzie isc sorry za błędy :)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
 zadanie w poszukiwaniu skarbów nie mogę się w tych X połapać i nie wiem jak je odkopywać pomocy

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
zadanie w poszukiwaniu skarbów nie mogę się w tych X połapać i nie wiem jak je odkopywać pomocy

są dokładnie gdzie X i są zaznaczone takim kamieniem płaskim nie trudno znalezc.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie:  

Ludzie Skończyłem zadanie z Mieczem runicznym i jak poszłem do Lee o Rebelie z NO zapytac to nie mam zadnego Dialogu ma ktoś Save z Przed
Rebeli w NO?

pomogło by to.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ja po naprawieniu miecza runicznego miałem dialog u Lee, podszedłem do niego, a on sam zagadał o tym, że już czas wykopać ludzi Gomeza z obozu. Od razu ruszył z miejsca.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja mam jak skończyłem zadanie z ornamentem i jestem na bagnach gdzie jest zadanie rytual teraz tam jestem jak chciesz save napisz do mnie :)

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego kamienia bug czy co OMG  :facepalm:

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ja mam jak skończyłem zadanie z ornamentem i jestem na bagnach gdzie jest zadanie rytual teraz tam jestem jak chciesz save napisz do mnie :)

zapodaj save :d

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ponawiam, problem dotyczy tego Nekromanty. Chodzi mi o ten moment, w którym Nekromanta powinien pojawić się 2 raz, są tam 2 mosty. I problem w tym, że dobiegam do tego mostu dość szybko, lawy jeszcze nie ma i  włącza się filmik, pojawia się odgłos jak przy TP a także taka niebieskawa łuna, kamera wiruje w kółko wokół tej łuny, ale sam Nekromanta się nie pojawia. Jak kamera przestaje wirować, wszystko wokół zostaje zalane lawą. Znowu bug, czy coś trzeba zrobić? Po przyzwaniu go kodem dmb_1700_Necro idzie w miejsce tej łuny, i nic innego się nie dzieje.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry