ponawiam pytanie
co zrobić po naładowaniu miecza runicznego bo w nowym obozie nikt dialogów nie ma
po naładowaniu miecza laren ci powie żę w NO zacznie się rebelia, jeśli ci nie powie tego to znaczy że coś zjebałeś wcześniej...
Mam takie pytanie, też co do długu Lee. Otóż po spłacie tego długu Lee wobec Saturasa nie wiem za bardzo co robić, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów, np. Wilk, Torlof, Gorn czy Lares a także ci z OR, i nie wiem za bardzo co robić. Nie ma jasno postawionego celu. Może trzeba wykonać jakieś zadanie aby te ruszyło?
Musisz zająć się questem z mieczem runicznym, po rytuale laren powie ci że zaczeła się rebelia w NO.
Na przyszłość, to jest taka opcja, jak edytuj. Jarvis za 1 razem jest tam, gdzie w normalnym G1 był pewien nowicjusz z kamieniem ogniskującym. Jest obok takiego jakby kamienia teleportującego. Dobra, przejdę do swojego problemu. Otóż tak, oddałem Cronosowi wszystkie ornamenty, wszyscy się zbiegli, zaczyna się rytułał zabiłem Węgorza ( 2 raz. za 1 trzeba go zabić żeby pojawiła się linia dialogowa, potem trzeba go przyzywać kodami bo znowu Hrabia nie będzie miał dialogu, lol ), Saturas powiedział że dług Lee jest spłacony, potem Lee mówi że wraca do swoich . I tu jest problem, bo Torlof, Wilk, Lares, Gorn czy inni w OR nie mają dialogów. I tak na prawdę to zadanie się zamyka, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów i nie wiem co robić.
Tak jak wyżej musisz wykonać questa dla nefariusa, da ci kamienie potrzebne do rytuału, w OR z Lesterem musisz pogadać jeśli nie gadałeś to dostaniesz zadanie na zabicie besti z bagien. (serce besti tez jest potrzebne do rytuału)
A ja mam takie pytanie: (najlepiej do twórcy moda)
Nie przejdę już gry, jeśli spłaciłem dług Lee w trzecim, a nie w czwartym rozdziale? (bo się dało)
Spłacenie długu jest potrzebne aby saturas przyzwolił na pomoc w rytuale naprawienia miecza runicznego, raczej nie musisz się tym martwić.
wiesz co jesice niedosłem do naładowania miecz niepomoge ci z tym poczekaj az ci ktoś odpisze dzięki zaraz tam ide
Ty się koleś ogarnij a nie sobie posty tylko nabijasz. Ogarnij spam i zostaw pomoc osobom z profesjonalnym podejściem.
W zadaniu "Nocny złodziej" jest w poradniku napisane, że Burkhart(czy jak on tam się zwie) grzebie przy skrzyniach między 0:19-3:00, ale on stoi cały czas w jednym miejscu i nie mam żadnych opcji dialogowych. Jak się uporać z tym?
Zapisz grę i wczytaj wtedy pójdzie na swoje miejsce(oczywiście jak bedzię odpowiednia godzina)
Witam ponownie.
Mam problem z zadaniem Rebelia w Nowym Obozie. W dzienniku zadań pisze że muszę przekonać Wilka do tego że nie jest sam. Jednak nie mam z nim żadnej opcji dialogowej z tym związaną. Laresa i Torlofa przekonałem byłem także u Lee powiadomić o tym.
I kolejny problem to jest zadanie Orle Gniazdo rozmawiałem ze wszystkimi na temat morderstw, i minął także dzień po zabójstwie. Jednak pomimo tego Nia nie ma opcji dialogowej.
Dziękuje także za odpowiedz na poprzednie moje pytanie.
Jeśli chodzi o questa z morderstwem, to musiałeś kogoś pominąć ewentualnie quest może być zbugowany.
A co do Wilka powinien z tobą pogadać o rewolucji jak przepędzisz pluskwe.(straznik który węszy obok wilka)