Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 879902 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 879902

Odpowiedzi 2478

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu "Nocny złodziej" jest w poradniku napisane, że Burkhart(czy jak on tam się zwie) grzebie przy skrzyniach między 0:19-3:00, ale on stoi cały czas w jednym miejscu i nie mam żadnych opcji dialogowych. Jak się uporać z tym? 

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szukam jarvis po rozmowie z cordem i lee niema go tam gdzie był gdzie może być?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jarvis będzie w jaskini Piwosza. Jaskinia jest na brzegu lasu, od strony rzeki niedaleko mostu, w takim jakby dole.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szukam tej jaskini cały cas niemam jej gdzie może być jaki to most moz ektos schene zrobić gdzie to jest lub wytłumacz jaskinia piwowasza gdzie jest niemoge jej znaleść

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
jak idziesz w strone bractwa to zaraz za tym mostem koło zniszczonej chaty wejdź do lasu i szukaj w takich zapadlinach tam jest jaskinia.
a teraz moje pytanie :D
Po naładowaniu miecza runicznego co trzeba zrobić bo w nowym obozie nikt dialogów nie ma

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiesz co jesice niedosłem do naładowania miecz niepomoge ci z tym poczekaj az ci ktoś odpisze dzięki zaraz tam ide

jjozek

jjozek

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam!
w podziemiach klasztoru , nie da sie otworzyc przedostatnich drzwi z zapalaniem lampionów. Robie wszystko zgodnie z poradnikiem , nawet golemy nie wyskakują a wogóle nie da sie tych drzwi otworzyc

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: jjozek
Witam!
w podziemiach klasztoru , nie da sie otworzyc przedostatnich drzwi z zapalaniem lampionów. Robie wszystko zgodnie z poradnikiem , nawet golemy nie wyskakują a wogóle nie da sie tych drzwi otworzyc
no to masz buga, nie przejdziesz gry :D

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Mam problem z zadaniem "Artefakt  Lerena" na końcu jaskini jest wielka skała, koło niej przycisk i tu jest problem, gdy chcę go wcisnąć piszę że Nie mogę tego użyć. Znalazłem dziennik koło szkieleta ale nie da się go otworzyć.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Witam!

Więc tak: Przeleć przez te drzwi, zabierz Truanowi kamień TP z klasztoru i wpisz ten kod na miecz runiczny: ITMW_2H_RUNESWD_01

MatGie

MatGie

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ponownie. 
Mam problem z zadaniem Rebelia w Nowym Obozie. W dzienniku zadań pisze że muszę przekonać Wilka do tego że nie jest sam. Jednak nie mam z nim żadnej opcji dialogowej z tym związaną. Laresa i Torlofa przekonałem byłem także u Lee powiadomić o tym. 
I kolejny problem to jest zadanie Orle Gniazdo rozmawiałem ze wszystkimi na temat morderstw, i minął także dzień po zabójstwie. Jednak pomimo tego Nia nie ma opcji dialogowej.

Dziękuje także za odpowiedz na poprzednie moje pytanie. 

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
A ja mam takie pytanie: (najlepiej do twórcy moda)

Nie przejdę już gry, jeśli spłaciłem dług Lee w trzecim, a nie w czwartym rozdziale? (bo się dało)

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, też co do długu Lee. Otóż po spłacie tego długu Lee wobec Saturasa nie wiem za bardzo co robić, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów, np. Wilk, Torlof, Gorn czy Lares a także ci z  OR, i nie wiem za bardzo co robić. Nie ma jasno postawionego celu. Może trzeba wykonać jakieś zadanie aby te ruszyło?

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie
co zrobić po naładowaniu miecza runicznego bo w nowym obozie nikt dialogów nie ma

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie
co zrobić po naładowaniu miecza runicznego bo w nowym obozie nikt dialogów nie ma

po naładowaniu miecza laren ci powie żę w NO zacznie się rebelia, jeśli ci nie powie tego to znaczy że coś zjebałeś wcześniej...

Mam takie pytanie, też co do długu Lee. Otóż po spłacie tego długu Lee wobec Saturasa nie wiem za bardzo co robić, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów, np. Wilk, Torlof, Gorn czy Lares a także ci z  OR, i nie wiem za bardzo co robić. Nie ma jasno postawionego celu. Może trzeba wykonać jakieś zadanie aby te ruszyło?

Musisz zająć się questem z mieczem runicznym, po rytuale laren powie ci że zaczeła się rebelia w NO.

Na przyszłość, to jest taka opcja, jak edytuj. Jarvis za 1 razem jest tam, gdzie w normalnym G1 był pewien nowicjusz z kamieniem ogniskującym. Jest obok takiego jakby kamienia teleportującego. Dobra, przejdę do swojego problemu. Otóż tak, oddałem Cronosowi wszystkie ornamenty, wszyscy się zbiegli, zaczyna się rytułał zabiłem Węgorza ( 2 raz. za 1 trzeba go zabić żeby pojawiła się linia dialogowa, potem trzeba go przyzywać kodami bo znowu Hrabia nie będzie miał dialogu, lol ), Saturas powiedział że dług Lee jest spłacony, potem Lee mówi że wraca do swoich . I tu jest problem, bo  Torlof, Wilk, Lares, Gorn czy inni w OR nie mają dialogów. I tak na prawdę to zadanie się zamyka, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów i nie wiem co robić.

Tak jak wyżej musisz wykonać questa dla nefariusa, da ci kamienie potrzebne do rytuału, w OR z Lesterem musisz pogadać jeśli nie gadałeś to dostaniesz zadanie na zabicie besti z bagien. (serce besti tez jest potrzebne do rytuału)

A ja mam takie pytanie: (najlepiej do twórcy moda)

Nie przejdę już gry, jeśli spłaciłem dług Lee w trzecim, a nie w czwartym rozdziale? (bo się dało)

Spłacenie długu jest potrzebne aby saturas przyzwolił na pomoc w rytuale naprawienia miecza runicznego, raczej nie musisz się tym martwić.

wiesz co jesice niedosłem do naładowania miecz niepomoge ci z tym poczekaj az ci ktoś odpisze dzięki zaraz tam ide

Ty się koleś ogarnij a nie sobie posty tylko nabijasz. Ogarnij spam i zostaw pomoc osobom z profesjonalnym podejściem.

W zadaniu "Nocny złodziej" jest w poradniku napisane, że Burkhart(czy jak on tam się zwie) grzebie przy skrzyniach między 0:19-3:00, ale on stoi cały czas w jednym miejscu i nie mam żadnych opcji dialogowych. Jak się uporać z tym?

Zapisz grę i wczytaj wtedy pójdzie na swoje miejsce(oczywiście jak bedzię odpowiednia godzina)

Witam ponownie.
Mam problem z zadaniem Rebelia w Nowym Obozie. W dzienniku zadań pisze że muszę przekonać Wilka do tego że nie jest sam. Jednak nie mam z nim żadnej opcji dialogowej z tym związaną. Laresa i Torlofa przekonałem byłem także u Lee powiadomić o tym.
I kolejny problem to jest zadanie Orle Gniazdo rozmawiałem ze wszystkimi na temat morderstw, i minął także dzień po zabójstwie. Jednak pomimo tego Nia nie ma opcji dialogowej.

Dziękuje także za odpowiedz na poprzednie moje pytanie.

Jeśli chodzi o questa z morderstwem, to musiałeś kogoś pominąć ewentualnie quest może być zbugowany.

A co do Wilka powinien z tobą pogadać o rewolucji jak przepędzisz pluskwe.(straznik który węszy obok wilka)

vitax12

vitax12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem poszukiwanie skarbu dla Jaka Aligatora chodzę po miejscach na mapie a tam nic niema.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się partol straży z zadania od Ratforda??Ścieżka łowcy.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
masz tyłne drzwi obozu starego takie ruiny tam som domu tam som tam blisko gdzie pacho siedział w gothic 1
jak tkos wie niech odpowie na mój e pytanie

Sigmor

Sigmor

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, byłby ktoś tak uprzejmy podać kod na konfitury ze skrzyni Draxa?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Raz jeszcze spytam się Was:

Mam problem z zadaniem "Artefakt  Lerena" na końcu jaskini jest wielka skała, koło niej przycisk i tu jest problem, gdy chcę go wcisnąć piszę
że Nie mogę tego użyć. Znalazłem dziennik koło szkieleta ale nie da się
go otworzyć.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

0 użytkowników
Do góry