Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867338 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867338

Odpowiedzi 2478

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić po zadaniu z przekonaniem cieni do rebelii w SO? Dostałem od Urta prepagowany list, ale nie mam pojęcia co dalej zrobić.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
To może tak sformułuje swoje pytanie:

Spłaciłem dług Lee w 3'cim rozdziale, następnie (w czwartym) poszedłem do nowego obozu i zdobyłem zaufanie Torlofa, Wilka i Laresa. Cała trójka kazała mi pogadać z Lee, co też zrobiłem. Lee przy naszej rozmowie mówi, że zanim wyruszy do buntu, musi się rozejrzeć po nowym obozie, żeby ocenić sytuacje. I moje pytanie: Co trzeba zrobić, by Lee wreszcie poszedł do nowego obozu, albo chociaż zagadał do mnie, co mam zrobić w kwestii buntu?
Nawet konsolą "przespałem" się z 10 dni i nic, więc nie jest to kwestia przeczekania, tylko rozmowy z kimś.
Proszę o pomoc.

Cytat: MrKanister
Co trzeba zrobić po zadaniu z przekonaniem cieni do rebelii w SO? Dostałem od Urta prepagowany list, ale nie mam pojęcia co dalej zrobić.

Trudno to wyjaśnić. Jak będziesz (wewnątrz zamku) przechodził obok strażnika z kołowrotem to idź dalej prosto. Inaczej ci tego nie wytłumaczę.

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: MrKanister
Cytat: ZarzaPL
Trudno to wyjaśnić. Jak będziesz (wewnątrz zamku) przechodził obok strażnika z kołowrotem to idź dalej prosto. Inaczej ci tego nie wytłumaczę.

Mówisz o tym strażniku zaraz przy północnej bramie? Czyli nie trzeba płacić Thorusowi 1000 bryłek żeby wejść do zamku?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Trzeba. Mówię o strażniku przy kołowrocie W ZAMKU.

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O, dzięki wielkie.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Wiecie co mam zrobić z moim problemem, HELP.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cóż, nie znam takiego zadania, więc ci w tym nie pomogę.

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
M36 Leren powiedział mi że Lee w końcu podjął decyzje kiedy idę do lee w górskiej fortecy on mówi ze wraca na stare śmieci i tu pytania czy trak ma być i nie wiem co dalej robić czy zjebałem jak by co to najemnicy sa w całym nowym obozie ale nikt nie ma dialogu a w orlim gnieździe są demony

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam rpobel chodzi o ornamenty gdzie jest ten ostatni niemoge go znalesc tam w tej forteczy byłem tam gdzie rabia niema go gdzie może być?

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu "Gomez atakuje!" po tej całej akcji ze strażnikami i beziem, teleportuje się do OR i idę do Ratforda, ale nie ma on żadnych opcji dialogowych, co zrobić?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie Mam 2 problemy....1.w Zadaniu "Nowa Kopalnia" Homer co zrobił tamme zgubił narzędzia i przeszukałem całą kopalnia i ich nie ma a jak poszłem do Ciphera i Butch ,a potem do Torlofa to jorgen zabił scher'a a potem mnie co mam zrobić?

2.w Zadaniu "Miecz Runiczny" po rozmowie z Larenem mam znalezn 3 wyznawców Bogów jak to zrobie to co potem?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema gdzie znajdę jaskinie piwosza ??

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Idąc z OR do Obozu na bagnie, przechodzimy przez mostek i wchodzimy w las, od razu na początku jest ta jaskinia.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoze mi ktaso ornament 2 mapa odnefrausa gxzie to jest dokladnie
To jest w tych ruinach co jrst na mapie pokazand niemoge znalesc tego onramentu

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Cytat: ZarzaPL
To może tak sformułuje swoje pytanie:

Spłaciłem dług Lee w 3'cim rozdziale, następnie (w czwartym) poszedłem do nowego obozu i zdobyłem zaufanie Torlofa, Wilka i Laresa. Cała trójka kazała mi pogadać z Lee, co też zrobiłem. Lee przy naszej rozmowie mówi, że zanim wyruszy do buntu, musi się rozejrzeć po nowym obozie, żeby ocenić sytuacje. I moje pytanie: Co trzeba zrobić, by Lee wreszcie poszedł do nowego obozu, albo chociaż zagadał do mnie, co mam zrobić w kwestii buntu?
Nawet konsolą "przespałem" się z 10 dni i nic, więc nie jest to kwestia przeczekania, tylko rozmowy z kimś.
Proszę o pomoc.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Co mogę zrobić gdy postaci o nazwie "Skrzek" nie ma tam gdzie powinna być? Może zna ktoś kod na niego, to by se go przywołał ;)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Da ktoś kod na te mapy bo ja mam ich 7 a nie mogę ich oddać Nefariusowi. Byłem już wszędzie.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ma byc ich 8 wyrzuc na ziemie jedna przepisz kod i wal do 8

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Jak ? Zapomniałem już jak to się robi. Bo dawno nie grałem w gothica.

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie jest partol strażników ??  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry