Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 866677 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 866677

Odpowiedzi 2478

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
kkla5544x Dobra Działa XD Zainstalowałem na innym dysku i wszystko śmiga! :D

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
miłego grania ja spadam ide grac w gothic czas zapłaty

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajdę npc Tona do zadania zmiana warty ???

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
gdzie znajdę npc Tona do zadania zmiana warty ???

przed obozem...

Potrzebuje pomocy z zadaniem konwoje od Cord'a, kazał mi znaleźć pierwszy konwój i przejąć zapasy (zrobione), potem kolejny konwój, i tu mam problem bo nie mogę go nigdzie znaleźć, mógłby ktoś podać lokalizacje przyszłych konwoji aż do końca questa? I druga sprawa to jak zakończyć piąty rozdział, przekazałem saturasowi że NO jest już bezpieczne, oraz poinformowałem o tym lee, dalej nie mam już z nikim kwesti dialogowych.. Jakieś pomysły?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Nie wiem co począć. Chce grać czystym magiem (ale miecz runiczny chce dzierżyć) i tu nasuwa się pytanie. Uczyć się siły i walki dwuręczną do powiedzmy 50% czy zostawiać cenne pkt nauki (mam już 50 i 10 lvl) i jak zostane magiem wydać to na kręgi i mane?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

jjozek

jjozek

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: jjozek
Witam
mam pytanie i jednocześnie problem. Po ucieczce ze starego obozu do lochów doszedłem, do maga (nie żebym fabuły nie zdradzał) I musiałem wybrać ścieżkę zła , bo po wyborze dobra, nikt do mnie nie gada. Później teleportowałem się z nim do św śniacego ; i tu się zaczynają problemy. Ide z Bezim do pierwszego grobowca maga-orka i tam ciągle stoi. Ktokolwie wie ? ktokolwiek widzial? Może poszedłem zbyt daleko od fabuły ? ( jestem na 3 akcie bo wszystkich questach) Jest na to jakaś rada ?
ty nie masz isc z bezim, masz isc gadac z Xardasem i posiekac Nekromante, ktory zamieni sie w demona zabijesz go i zginiesz.

Cytat: xendix
Czy u was w głębi te pająki mają tekstury i animacje czy nie????
NIE MAJA !!

aha , dzieki :D specialnie kodów używałem jeszcze zeby te demony zabić  :facepalm:
Kolejny problem, jak mnie demony zabiją to nic sie nie dzieje :( czy coś robie zle ?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlaczego podczas zadania Nocny złodziej Bukhart nie podchodzi i okrada skrzyń tylko stoi na warcie cały czas???

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Arik
Tony jest na wieży obok chatki Rączki.

@M36
Drugi konwój znajdziesz przy moście prowadzącym do klasztoru w którym w G1 z Gornem zdobywało się kamień ogniskujący.

@xendix
Między północą a trzecią godziną stań przy nim, zapisz i wczytaj. Wtedy powinien podejść do skrzyń.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam mam problem luben i xardas poszli odprawić rytualrm ostrza reunicznego nie wiem jak mam przekonać saturasa żeby tez tam poszedł mam przynim koniec pomoze mi ktoś?

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Może spróbuj przekonać Myxira? 

jjozek

jjozek

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie ! Proszę, pomózcie mi z swiatynia sniacego to jest 3 akt a jak patrze powyżej to prawie wszyscy są jeszcze dalej naprawde nikt nie wie co mozna zrobić ??
 Pozdro

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przy mixir tez mam koniec mam jescie zadanie ta ksiązka co jes tpotrzebna nazwy niemaietam na ai nie wiem co dalej

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ludzie ! Proszę, pomózcie mi z swiatynia sniacego to jest 3 akt a jak patrze powyżej to prawie wszyscy są jeszcze dalej naprawde nikt nie wie co mozna zrobić ??
 Pozdro
Wszedłeś tam za wcześnie. Nie graj na kodach.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie gram na kodach mam 4 rozdział i musze saturasa przekonać żeby mi pomógł mam przynik koniec tez przy mixir co mam zrobić a luben i xardasz poszli już do na bagna do tego miejsica gdzie się robi rytual co mam zrobić żeby przekonać saturasa do pomocy zrobiłem zadanie skarb

jjozek

jjozek

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Pozdro
Wszedłeś tam za wcześnie. Nie graj na kodach.

ale w takim razie jak uciec po alarmie w SO ? Jedyna droga to te lochy "prowadzące" do swiatyni sniacego

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pomoze mi ktoś nie gram na kodach mam problem zrobiłem zadanie skarb i xardasz i luben poszli a saturas mam przynik koniec mam jescie zadanie almach i nie wiem co zrobić żeby saturasz ruszył dupsko i poszedł na bagna co mogę zrobić?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
robie zadania almanach odrodzienia,rytuał,runiczne ostrze i mam kłopot rytuał mam przyprowadzi c tylko jescie saturasa nie wiem jak jak ktoś wie prosz eo odpiszanie

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Na przyszłość, to jest taka opcja, jak edytuj. Jarvis za 1 razem jest tam, gdzie w normalnym G1 był pewien nowicjusz z kamieniem ogniskującym. Jest obok takiego jakby kamienia teleportującego. Dobra, przejdę do swojego problemu. Otóż tak, oddałem Cronosowi wszystkie ornamenty, wszyscy się zbiegli, zaczyna się rytułał zabiłem Węgorza ( 2 raz. za 1 trzeba go zabić żeby pojawiła się linia dialogowa, potem trzeba go przyzywać kodami bo znowu Hrabia nie będzie miał dialogu, lol ), Saturas powiedział że dług Lee jest spłacony, potem Lee mówi że wraca do swoich . I tu jest problem, bo  Torlof, Wilk, Lares, Gorn czy inni w OR nie mają dialogów. I tak na prawdę to zadanie się zamyka, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów i nie wiem co robić. 

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jeszcze jedne zadanie szpieg gomeza chyba buga mam przepytałem wszystkich i idę do cavalorna nie mam żadnej opcji dialogowej

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry