Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013807 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013807

Odpowiedzi 2478

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
MA ktoś Save po wyjściu z Klasztoru zniekształcenia?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś dać link do poradnika???
Ktoś mówił że jest a tym czasem nie da się go pobrać/

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś dać link do poradnika???
Ktoś mówił że jest a tym czasem nie da się go pobrać/

http://speedy.sh/7e66t/Poradnik-Czas-Zaplaty.pdf

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Jestem w domu nekromanty (koło placu wymian) i gdy przechodzę labirynt są tam kraty i 4 skrzynie i jak przejść dalej ?

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem ,gdy wychodze z Klasztoru crashuje mnie zapoda ktoś save? (probowałem Nowa gra i wczytać ,zmniejszyć rozdzielczość też nic nie daje.)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie :

"Jestem w domu nekromanty (koło placu wymian) i gdy przechodzę labirynt są tam kraty i 4 skrzynie i jak przejść dalej ?"

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.zabija ich wszystkich 4 ich jest i 1 szkielet potem dopchodzis do bra my i się otwiera miałem to niedawno jak się nie otworzy to idz pochodzić tam az się pokazie 1 jescie którego masz zabic tez tak miałem i poszedłem sobie pochodzić wruciłem zabiłem go i się otwarły kraty

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Cytat: "xendix"Co się dzieje z zadaniem w którym chodzi o wykopanie skarbu z pacho????
Przychodzę udało mi się wykopać a tu magant zapier...... całą moją rudę!!!
Robię to jeszcze raz i okazuje się że nie mogę wykopać skrzyni choć mam kilof.
Za trzecim razem kilof znika z ekwipunku gdy próbuje wykopać skrzynię!!
TA misja jest zbugowana czy co???

Też tak miałem, jak wyszedłem z gry i znowu próbowałem włączyć grę, to pojawiał się jakiś błąd, że nie ma pliku w WORK/DATA/MUSIC Head coś tam i wystarczyło żebym podmienił pliki znajdujące się w tym folderze. U mnie to był folder Music. Można jeszcze ponoć pobić kopacza z SO, zabrać mu kilof i znowu spróbować kopać. 
Za to mam kolejny problem. Oddałem Cronosowi wszystkie ornamenty, wszyscy się zbiegli, zaczyna się rytułał zabiłem Węgorza ( 2 raz. za 1 trzeba go zabić żeby pojawiła się linia dialogowa, potem trzeba go przyzywać kodami bo znowu Hrabia nie będzie miał dialogu, lol ), Saturas powiedział że dług Lee jest spłacony, potem Lee mówi że wraca do swoich . I tu jest problem, bo  Torlof, Wilk, Lares, Gorn czy inni w OR nie mają dialogów. I tak na prawdę to zadanie się zamyka, bo Lee nigdzie nie idzie, nikt nie ma dialogów...

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poszukje pomocy w zadaniu skarb może mi ktoś powiedizec gdzie znajde kawałki mapy :)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ten sam problem co kolega wyżej. Mógłby ktoś podać dokładną lokalizacje wszystkich map ?

Edit Klakla nie umiem ci odpowiedzieć na priv nwm czemu :P Raz spróbowałem to normalnie posta tu dało x2

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy w eskorcie rekrutów do Cavalorna trzeba mieć ich wszystkich 5 naraz ?Bo przyprowadziłem do OR Jacka Aligatora i Gestatha,a jak mówię Cavalornowi o rekrutach to on mi odpowiada, że nikogo nie przyprowadziłem.A drugi problem polega na tym,że zginą mi Rodney i nie wiem gdzie go szukać

Już nie ważne udało mi się rozwiązać problemy

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy tylko u mnie pająki w głębi nie mają tekstury i animacji poruszania się itd.?

jjozek

jjozek

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam
mam pytanie i jednocześnie problem. Po ucieczce ze starego obozu do lochów doszedłem, do maga (nie żebym fabuły nie zdradzał) I musiałem wybrać ścieżkę zła , bo po wyborze dobra, nikt do mnie nie gada. Później teleportowałem się z nim do św śniacego ; i tu się zaczynają problemy. Ide z Bezim do pierwszego grobowca maga-orka i tam ciągle stoi. Ktokolwie wie ? ktokolwiek widzial? Może poszedłem zbyt daleko od fabuły ? ( jestem na 3 akcie bo wszystkich questach) Jest na to jakaś rada ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem pale ziele Lestera i jestem w tym obozie  i nic. Jakaś krew itp.. I tam nie ma u mnie żadnej bestii co mam zrobić ?

I ponawiam pytanie :

Gdzie są kawałki tych map potrzebnych Nefariusowi by mi dal kamienie ogniskujące ?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.palisz te ziele
2.tam w tym namiocze po spaleniu Ziela jest ball nazwy niepamietam gadasz z nim i gotowe i potem znowu z nim jako rick spowrotem muszyszysc wyjść z namiotu i on będzie ten ball

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam może ktoś podać położenie 4 rekrutów bo  aligatora znalazłem reszta nie wiem :/

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobierz sobie poradnik na 1 stronie podany jest skod pobrac

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znam miej więcej gdzie są mapy. Te z zadania skarb. Mam nadzieję, że mniej więcej przybliżyłem gdzie one są.

- gdzieś w wieży Gomeza
- gdzieś w wieży Xardasa
- gdzieś w chacie Cavalorna jakaś skrzynia może
- gdzieś w karczmie w nowym obozie
- gdzieś w świątyni na bagnach (tam gdzie był Yberion) któraś z skrzyń
- Nie daleko Pacho. Niestety nwm gdzie dokładnie, gdzieś dalej za nim w jakiejś jaskini poza obozem.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki ide poszukać tyle ile dałes miejsc u Gomeza byłem już to ide do xardasa ale byłem już u xardasa to ide do cavalora poszukać i do bagna tez pujde byłem tam ale zadnej skrzynki niepatrzełem jak ktoś będzie wiedział gdzie jescie cos to piszac

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podałem już wszystkie miejsca :P

0 użytkowników
Do góry