Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867315 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867315

Odpowiedzi 2478

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wszystkie to som miejscia ma być 7 map była u cavalona na zaplecu magazyn 2 skrzynia wielka

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy u was w głębi te pająki mają tekstury i animacje czy nie????

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u mnie nie stojom i walom rozpierdol je i po kłopocie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: jjozek
Witam
mam pytanie i jednocześnie problem. Po ucieczce ze starego obozu do lochów doszedłem, do maga (nie żebym fabuły nie zdradzał) I musiałem wybrać ścieżkę zła , bo po wyborze dobra, nikt do mnie nie gada. Później teleportowałem się z nim do św śniacego ; i tu się zaczynają problemy. Ide z Bezim do pierwszego grobowca maga-orka i tam ciągle stoi. Ktokolwie wie ? ktokolwiek widzial? Może poszedłem zbyt daleko od fabuły ? ( jestem na 3 akcie bo wszystkich questach) Jest na to jakaś rada ?
ty nie masz isc z bezim, masz isc gadac z Xardasem i posiekac Nekromante, ktory zamieni sie w demona zabijesz go i zginiesz.

Cytat: xendix
Czy u was w głębi te pająki mają tekstury i animacje czy nie????
NIE MAJA !!

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zadanie skarb wiem ze ostatni kawałek mapy jest blisko pacho i nie wiem gdzie to może być ktoś wie

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MAPY
1. dostajesz od Nefariusa
2. gdzieś w skrzyni Gomeza
3. skrzynia w karczmie w Nowym Obozie
4. skrzynia w komnatach Y'beriona na bagnach
5. skrzynia w magazynie Cavalorna
6. skrzynia w zatopionej wieży Xardasa
7. skrzynia w takim pomieszczeniu jeśli idzie się na tereny orków drogą której pilnował Pacho w G1, chyba w okolicach wejścia na górę do Skorpiona i Pacho, w okolicy powinno kręcić się trochę wilków
8. skrzynia nad klasztorem, tam gdzie w G1 z Gornem zdobywało się kamień ogniskujący, wchodzisz po półkach skalnych na górę i przeskakujesz nad przepaścią [chyba da się jeszcze kolumnę zawalić ale u mnie Rick tylko wzruszał rękami że nie wie co robić]

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dzięki oto chodziło dzięki:) :) :)

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
skrzynia w zatopionej wieży Xardasa która to skrzynia 2 po lewej czy 2 po prawiej ? chodzi o połówke  mapy do skarb zadanie

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ludzie mam problem chce zagrać od nowa w Czas zapłaty i mnie crashuje chce wczytać to mnie crashuje pomoże ktoś?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak mas zpłyte to odinstalowuj i wgraj ponownie jak nie to moda podmnie pliki moda lub przeszkanuj kompa w poszukiwaniu wirusa :)

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Samą Gre i moda odinstalowałem 3 -4 razy . a czego mam podmienić pliki?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moda pliki podmien i zobacz i save usun jak zaczynas odnowa lub gdzies je skopiuj

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Właśnie usunąłem cały folder PB a save po nowym instalowaniu  dalej są.

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem ile jest tych kawałkw mapy zadanie skarb 7 czy 8 i byłem w zatopionej wierzy xardasa po prawej stronie skrzynie niema mapy po lewej jest potrzebny klucz to nie wiem gdzie szukac ostatniego kawałku mam 7 kawałków z 8 chyb a jest 8 proszę o pomoc

kawałki mam z

1.skrzynia Gomeza w starym obozie
2.cavalor magazyn skrzynia
3.bractwo skrzynia Y berion tam mieszkał tam
4.tam gdzie skorpion i pacho byli nadół jaskinia tamta nadloe gdzie były stado wilków tak powiem
5.tam gdzie z gornem idziemy odzukac kamien ogniszkujocy wdrapujemy się po schodach kamiennych i przeszkakujemy i w tej skrzyni
6.karczma nowy obóz skrzynia koło archemika który robi ryzuwke
7.dostajesz od nefiarusza
8.w zatopionej wierzy xardasa ale niema jej gdzie jest ktoś wie?

Abbadon

Abbadon

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
W zadaniu "marzenie rodneya" porozmawiałem z duchem rycerza, i tak jak było zapisane w dzienniku przeszukałem całą wieżę mgieł, łacznie z podziemiami, lecz niczego nie znalazłem. Pytanie czego szukać i gdzie szukać?

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
taki czerwony młot czy topór jest po wielkiej takiej sary gdzie jest skieret mag i 5 szkieletów to pozabiciu ich idziemy dalej i tam będzie

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W zadaniu "marzenie rodneya" porozmawiałem z duchem rycerza, i tak jak było zapisane w dzienniku przeszukałem całą wieżę mgieł, łacznie z podziemiami, lecz niczego nie znalazłem. Pytanie czego szukać i gdzie szukać?

Piętro nizej na pulce jest mikstura...zabierz ją i zanieś do OR do Ball jakiegoś a dalej się domyślisz

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak to skopiuj tam save i spróbuj i zobacz jak nie to nie wiem umnie działa normalnie

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to mapka jest w tej samej skrzyni co ornamenty, musisz mieć klucz ze skrzyni Kruka z komnat magnatów.

0 użytkowników
Do góry