Z tego co pamiętam ostatnio jak grywaliśmy grałeś gorzej ode mnie, co już jest niezłym wyczynem.
To Ty chyba pamietasz inne gry.
Jeżeli jak mówisz "jechałeś" superema, to raczej było to boostowane gówno.
Nie, nei był boostowany.
EDIT2: grałeś przez 0.7 godzin (co daje nam jakieś 42 minuty czyli jeden mecz) - gówno prawda że grałeś z tak zróżnicowanymi rangami, mm dobiera zbliżone rangi, stąd często jest długi czas oczekiwania.
Gówno mozesz miec najwyzej na twarzy. Kto powiedzial, ze gralem mecze? Nie, nie gralem. Pisalem wczoraj z rybcią i mu o tym mowilem, to tobie tez powiem:
Zaczelo sie tak, ze bylem u znajomego streamera na twitchu. On gral w CS'a jakie klanówki czy treningi, bo w niedziele cos tam ma miec. Nagle wbil do niego jakis typ i zaczal go wyzywac, ze nie umie grać awupą, że ma gorszą range itd. Wiec ustawili sie 1 vs 1 a ja w tym czasie sciagnalem csa zeby wejsc na obserwatora i obejrzeć meczyk. No i jak sie zaczelo, grali na mapie awp jakiejś, pograli chyba kilkanascie rund i bylo powiedzmy remisowo, gdy nagle do tego streamera dolaczyl dzieciak, jego kolega, wpierdolil sie krotko mowiac na krzywy ryj. No to zaczalem go ciskac, zeby wypierdalal, bo to jest 1 vs 1. On nic, to ja dolaczylem do druzyny przeciwnej, do tego typa, co wyzywal streamera. I tak jechalismy całą mape (
NA SERWERZE, NIE MECZU), potem ta sie skonczyla to wzielismy aim_map a jak sie aim skonczyla to wzielismy fy_snow. Jeżeli mi nie wierzysz, a tak bardzo chcesz sie spinac, to bardzo chetnie podam Ci steama tego streamera, nawet cie zaprosze na streama i mozesz sobie z nim pogadac.
EDIT: w sumie - w sobotę możemy się ustawić na wspólny mecz, tylko lvl 3 nabij.
Od 16 jestem wolny i moge grac, ale nic nabijac nie bede.