Counter-Strike: Global Offensive 25901 73

O temacie

Autor

Zaczęty 7.09.2011 roku

Wyświetleń 25901

Odpowiedzi 73

FraseR
  • Gość
Counter-Strike: Global Offensive to kolejna, po Counter-Strike: Source, próba odświeżenia tej popularnej strzelanki, która zaczynała jako modyfikacjaHalf-Life. Jest to pierwsza odsłona serii, która pojawiła się również w wersji konsolowej. Nie zmienia się natomiast filozofia rozgrywki - nadal do czynienia mamy z drużynową grą akcji.

W Global Offensive znajdujemy nowe mapy, bronie, tryby rozgrywki i postacie. Przygotowany został także odświeżony system matchmakingu, a wszyscy grający mają dostęp do rozbudowanych statystyk. Nie zabrakło miejscówek dobrze znanych fanom tej 12-letniej produkcji - twórcy odświeżyli klasyczne mapy i inne elementy, do których zdążyliśmy się już przyzwyczaić.

W prace nad nowym tytułem zaangażowane było też studio Hidden Path Entertainment (Defense Grid: The Awakening, wcześniej także współpraca przy Counter-Strike: Source), choć pieczę nad projektem sprawowało Valve.

Źródło: gry-online.pl

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=tN93xXfews4

Co o tym myślicie?
Przewidywana premiera to luty 2012.
Dodatkowo nowy CS będzie dostępny na konsole takie jak xbox, czy playstation.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nigdy nie rozumiałem fenomenu tej gry, a już na pewno nie widzę powodów, dla których warto byłoby po raz kolejny odświeżać tego samego kotleta, w sposób perfidniejszy niż robi to Activision ze swoim CoDem.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
czy mi sie wydaje czy ta gra cały czas nie ma "przycelowania", a mapy są non stop powtarzane? nigga please

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
CS 1.6 zawsze będzie górował nad tymi pseudo-source'owymi kontynuacjami.

Комиссар RBT

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
counter strike suck's! moim zdaniem to gówno a nie gra xD a to że cs będzie dostępny na konsole jeszcze pogarsza sprawę bo jak wiadomo ta gra była zawsze na PC i tak jakoś się kojarzy (no przynajmniej mi) jedyny counter w którego grałem to był 1.6 i na tym moja przygoda się z nim skończyła. przy okazji jak można zaobserwować w 00:37 ragdol jest dokładnie taki sam jak w pierwszym csie WTF?

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
CS jest fajny jak się gra po lanie ze znajomymi, którzy też nie znają wszystkich glitchy i nie mają uber aima. Gra z maniakami już się robi bez sensu.

Popisuje się ciągle menda jedna...

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Dodatkowo nowy CS będzie dostępny na konsole takie jak xbox, czy playstation.

Czyli nawet grafika nie bedzie na miarę 2012...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Counter-Strike: Global Offensive
#7 2011-09-08, 20:00(Ostatnia zmiana: 2011-09-08, 20:14)
ale jaja. szczerzę mówiąc wolałbym żeby wydali episode 3. Nie zainstaluję (m.in. dla tego że mi nie pójdzie, a kasę wolę wydać na większy wzmacniacz, ale także dlatego, że nie chcę znowu w cholerstwo wpaść ;p ), ale na pewno zobaczę gdzieś u jakiegoś kumpla czy coś.

edit: właśnie skończyłem oglądać trailer: za bardzo skomplikowali. CS był genialny w swojej prostocie. (i nie pierdolcie mi tu, że nie był genialny i w ogóle do dupy, bo gdyby tak  było, nie pozostawałby do dziś w czołówce najpopularniejszych FPSów online)

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
edit: właśnie skończyłem oglądać trailer: za bardzo skomplikowali. CS był genialny w swojej prostocie. (i nie pierdolcie mi tu, że nie był genialny i w ogóle do dupy, bo gdyby tak było, nie pozostawałby do dziś w czołówce najpopularniejszych FPSów online)
Polska jest do dupy, a ma 38 milionów mieszkańców.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
(i nie pierdolcie mi tu, że nie był genialny i w ogóle do dupy, bo gdyby tak było, nie pozostawałby do dziś w czołówce najpopularniejszych FPSów online)

tibia też ma w cholerę graczy, a przesadnie genialną grą nie jest. W sumie cees source jest całkiem znośny (ale na pewno nie był genialny, oooooj nie był), dopóki nie wypłyniesz na multiplayer i nie nasłuchasz się skretyniałych dzieciaków drących japę do mikrofonu jakby ktoś je gwałcił. Fajnie mi się w to grało w szkole, z kumplami przeciw botom, chociaż i tak ut99 jest do grania w szkole lepsze.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Counter-Strike: Global Offensive
#10 2011-09-08, 20:23(Ostatnia zmiana: 2011-09-08, 20:24)
@Ogrodnik: Ludzie nie rodzą się w Counter Strike'u.
@Meat: Good point.

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
@Ogrodnik: Ludzie nie rodzą się w Counter Strike#msg1006545u.
Ale ma do niego dostęp miliard ludzi.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Ale ma do niego dostęp miliard ludzi.

...so?
Do większości ma dostęp miliard ludzi... :huh:

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
do polski trudniej się dostać niż do csa. i przebywanie w polsce to nie rozrywka, więc kloaczenie nie ma żadnej siły przebicia.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
ale jaja. szczerzę mówiąc wolałbym żeby wydali episode 3.

Propsuje. Zamiast napierdalać jakieś portale, odświeżone cs#msg1006542y mogliby się zabrać za "flagowy" projekt Valve - Half-Life 2: Episode 3/Half-Life 3. Chciałbym zobaczyć dalsze przygody Gordona, i dowiedzieć się o prawdziwej roli G-Mana w tym całym cholerstwie. :D

Комиссар RBT

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
CS 1.6 zawsze będzie górował nad tymi pseudo-source#msg1006515owymi kontynuacjami.
Gówno prawda. To się na prawdę nie różni prawie niczym jeśli chodzi o game play, a fanatycy CS 1.6 mają tak nasrane w głowach, że nawet jeśli wydaliby identycznego CS 1.6 tylko pod inną nazwą, to nazwali by to gównem i twierdzili ze 1.6 był lepszy.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Simsy też są popularne i co? To, że większa ilość coś lubi to nie znaczy automatyczne, że to jest lepsze. Zobaczcie jak to wszystko wygląda w muzyce.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Już to meat zdążył powiedzieć.
@Ogrodnik: a jaki ma związek popularność gry i liczba mieszkańców państwa w stosunku do "jakości" tegoż kraju?

makin' bacon

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
@Ogrodnik: a jaki ma związek popularność gry i liczba mieszkańców państwa w stosunku do "jakości" tegoż kraju?
Tak samo jak liczba grających w grę do jej genialności.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry