Wybory parlamentarne - czyli podejmij właśćiwą decyzję! 47499 189

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.08.2011 roku

Wyświetleń 47499

Odpowiedzi 189

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
wierzy ktoś, że ten palikot wyczaruje cokolwiek z tego, co mówił?
Nie. Bez rządu nie da rady.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Już żałuję tych słów.. rzecznikiem prasowym Ruchu Poparcia jest...

URBAN! Człowiek, który za czasów komuny był rzecznikiem najbardziej znienawidzonej partii(PZPR), a kiedy ludzie głodowali i biegali z kartkami na żywność on oznajmiał publicznie "partia zawsze się wyżywi". Z zadeklarowanymi komunistami pokroju Urbana nie wróżę Palikotowi sukcesów.

Myślałem że dłużej będzie mi czekać aż niektórzy się zorientują że ten człowiek to nic dobrego i nowego, po prostu kabaret. Myślałem że będzie dłużej, kilka miesięcy conajmniej.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
I jak tam, zawojował coś Palikot?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
na razie planuje. złożyć papier o legalizację.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
na razie planuje. złożyć papier o legalizację.
Z Tuskiem na czele może sobie tylko składać... W sumie nie pozostaje mu nic innego, może jednak coś z tego będzie. :P
Masz jakiś link do informacji o tym? ;d

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie. I nie pamiętam gdzie było o tym napisane/powiedziane

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Znalazłem, chyba na onecie. I tak nie będzie legalizacji na czele z Tuskiem. :)

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Widziałem gdzieś wywiad z Tuskiem o legalizacji: reporter pyta tuska czy zalegalizuje zioło i wymienia ogrom argumentów za legalizacją, natomiast kochany premier odpowiada: nie, bo nie.
I koniec tematu.

Nestor

Nestor

Użytkownicy
posty66
Propsy18
  • Użytkownicy
Widziałem gdzieś wywiad z Tuskiem o legalizacji: reporter pyta tuska czy zalegalizuje zioło i wymienia ogrom argumentów za legalizacją, natomiast kochany premier odpowiada: nie, bo nie.
I koniec tematu.
Mój mentor mnie nie zawiódł, a tak na serio pomyślcie o tym na przyszłość, przeczytajcie program i zastanówcie się:

Spoiler

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jest jeden powód do radości - SLD umiera :D  Jeszcze Kalisz przejdzie do Palikota i będzie koniec tej żałosnej opcji politycznej.
Taa, już się zaczyna: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nieoczekiwany-ruch-palikota-w-kierunku-sld,1,4889253,wiadomosc.html

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
I koniec tematu.
https://www.youtube.com/watch?v=vxNq-kPd_nA

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
A ja nie chodzę na wybory bo nieważne kto wygra to i tak w tym kraju będzie gówno i to wcale nieważne czy wybierzemy mniejsze czy większe zło (skończcie ludzie o tym pierdolić bo to pokazuje wasz intelekt) to i tak będzie dalej to samo... tak więc ja nie przyczyniam ręki ani do dużego gówna ani do małej kupki :P: :lol2:

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
nieważne czy wybierzemy mniejsze czy większe zło (skończcie ludzie o tym pierdolić bo to pokazuje wasz intelekt) to i tak będzie dalej to samo...

brzmi logicznie.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
A ja nie chodzę na wybory bo nieważne kto wygra to i tak w tym kraju będzie gówno i to wcale nieważne czy wybierzemy mniejsze czy większe zło (skończcie ludzie o tym pierdolić bo to pokazuje wasz intelekt) to i tak będzie dalej to samo... tak więc ja nie przyczyniam ręki ani do dużego gówna ani do małej kupki :P: :lol2:
Nie do końca. Po prostu "te większe zło" ma spory fejm i tak naprawdę nie wiadomo "co by było gdyby".

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Powiem krótko, od prawie 1,5 roku ( 2008-2009 -2 lata wakacji :D  -i teraz od czerwca tego roku ) mieszkam na swoim i jakoś nie odczuwam różnicy, jaka kupa była w latach 2008-2009  taka jest nadal, więc przepraszam bardzo tyle mam do powiedzenia w tym temacie, inaczej na to patrzy ktoś kto dalej żyje na garnuszku u mamy...

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Powiem krótko, od prawie 1,5 roku ( 2008-2009 -2 lata wakacji :D  -i teraz od czerwca tego roku ) mieszkam na swoim i jakoś nie odczuwam różnicy, jaka kupa była w latach 2008-2009  taka jest nadal, więc przepraszam bardzo tyle mam do powiedzenia w tym temacie, inaczej na to patrzy ktoś kto dalej żyje na garnuszku u mamy...
Ja pierdole. :facepalm:  
Jak można porównywać 2008r z 2011, przecież to tylko 3 lata różnicy. Nawet mnie nie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, że Pis, Po itp. są cały czas przy władzy i mają spore poparcie zatem nie dowiemy się jak by było gdyby taki Palikot stał na czele władzy.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Baggio ja cię ziomek rozumiem ale ja powiedziałem tylko swoje zdanie ( chyba każdy ma do tego prawo? aha to The Modders :P to nie każdy hehe )
Nie wiem jestem w tym ciemny nie obchodzi mnie polityka w najmniejszym nawet calu, ale jeżeli się nie mylę to chyba PO znowu (znaczy dalej po wyborach) jest przy władzy?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
nie obchodzi mnie polityka w najmniejszym nawet calu
A dostatnie życie to już cie obchodzi, nie?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry