Wiedźmin kontra Gothic(wszystkie części) 35454 106

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 30.04.2011 roku

Wyświetleń 35454

Odpowiedzi 106

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
A ludzie z CD projekt RED to nie prości ludzie ? :D  
Nie, mają opcję zdalnego resetu. Takie coś to tylko w zaawansowanych modelach. A tych z PB trzeba było resetować ręcznie za każdym razem.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Ja pierdyle -.-' Nie porownujcie gry z poprzedniego wieku z Wiedzminem... Kazda gra ma swoje zalety i wady. Gothic na czasy w ktorych powstal to byl ewenement i mial bardzo duza grywalnosc,zreszta do dzis wiele osob w niego gra mimo iz na forach mowia skonczylem z Gothoczkiem. Wiedzmin to taki Gothic tylko z nowszych czasow. Osobiscie chowalem sie na Gothic i spedzilem wiele lat przed nim,ale ksiazki A.Sapkowskiego tak mnie wciagnely ze gdy dowiedzialem sie o grze i w nia zagralem zmienilem swoja ulubiona gre.  I nie pierdzielcie glupot typu ze Wiedzmin jest lepszy bo to tez nie prawda to poprostu wieksze mozliwosci,doswiadczenie i swiezsze spojrzenie na sprawe...

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam szczerą ochotę ci teraz przypierdolić.
Napisano 2011-05-05 23:48
Napisano minutę temu
Jednocześnie szkoda mi ciebie, boś głupi.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Jednoczesnie to byla ma opinia,jednoczesnie wzajemnie, no i sorry za orty ktorych widze ile narobilem ale to przez to ze na komorce siedze...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko po cholere odswiezac temat sprzed kilku miesiecy

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
W sumie fakt :/ Wybaczcie ale zirytowalo mnie to troche :I

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Jednoczesnie to byla ma opinia,jednoczesnie wzajemnie, no i sorry za orty ktorych widze ile narobilem ale to przez to ze na komorce siedze...
Masz inteligentną komórkę, skoro robi za ciebie orty, żebyś nie musiał się męczyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry