Przecież starają się robić coś z nilboxem, gadałem jakiś czas temu z kimś z składu GMP i mówił mi że pracują nad bajerami (chyba wspominał coś o dualach) oraz mówił mi właśnie o NPC które ponoć mają być wprowadzone.
Swoją drogą słyszałem że screeny z mojej modyfikacji pojawiły się w tajnym GMP, osoba z którą o tym rozmawiałem nie była w stanie mi za wiele powiedzieć, czy mogę prosić osobę która mogłaby mi odpowiedzieć konkretnie na kilka pytań o kontakt? Głównie chodzi o fakt że słyszałem kilka wersji odnośnie po co one się tam w ogóle znalazły, nie będę się wdawał w szczegóły, ale powiem że niektóre rzeczy które słyszałem mi się nie podobały i chciałbym tą sprawę wyjaśnić, ponieważ może to być zwykłe nieporozumienie i nie chcę robić żadnej zbędnej afery, proszę o kontakt prywatnie, może być pod numerem Gadu-Gadu 24180766, bądź przez prywatną wiadomość tutaj na forum.
Co do samego projektu, zastanawialiście się nad wprowadzeniem zapisywania postępów gracza? Chodzi tutaj o poziom ekwipunek i tym podobne, nadałoby to chodź trochę sensu rozgrywce. Następna rzeczą jaką moglibyście następnie wprowadzić tymczasowo do czasu integracji NPC w świecie, mogłaby być nauka na styl z Diablo gdzie dostajemy punkty nauki i wydajemy je w oddzielnym oknie, wiem że używacie LeGo więc wykonanie czegoś takiego nie będzie najmniejszym problemem, prawdę mówiąc to nawet ja bym temu z łatwością podołał powinienem podołać. Nie będę wspominał o tym że warto by spróbować urozmaicić rozgrywkę o coś więcej niż tylko walka, nawet głupie wyścigi gdzie, musimy dotrzeć do wyznaczonego miejsca przed przeciwnikiem urozmaiciły by rozgrywkę. Pomysłów mam naprawdę wiele, ale opisze je przy innej okazji ponieważ teraz jestem już zmęczony więc na tym kończę tego posta.