Takie steki się je ... a nie tam jakieś ... maały taki kurczak, że ledwo widać

No dobra, przyznaję, że gość jest nawet na propsie - jest dalece inny od tych mięśniaków, których ja miałem okazję poznać. Nie mniej dalej nie rozumiem co miało na celu wyjebanie całej seryjki we wzgórze i pokazanie tego w necie (może to śmieszne było ale ja nie dostrzegłem). Tak samo nie podoba mi się przekaz
nie dla dzieciakuf jakoby po zażyciu tego rocketa nagle miało się stać osobą dorosłą, co oglądają później osoby, które są z obcymi na
eee cwelu!. Natomiast na pytanie:
kto jest lepszy?, które on tam na filmiku zadał, podałem już propozycję.
Miałem kiedyś taką sytuację, ja i dwóch moich kumpli przysiedliśmy się w knajpie właśnie do dwóch takich mięśniaków cweli. Moi kumple to nie byli, w sumie ledwo parę razy z nimi gadałem, ale miejscowość nie duża, wszyscy się znają, jeden z moich (Alex) miał sprawę do jednego z osiłków (miał też z nim niby trochę lepszy kontakt). Nawiązała się tam jakaś gadka, w trakcie której Alex powiedział
co ty pierdolisz (ale nie powiedział tego z celem obrażenia czy coś, tylko tak normalnie jak się gada, będąc zdziwionym) za co momentalnie dostał z łokcia. Poszła mu krew z nosa, polazł do ubikacji drugi mój kumpel zaraz za nim... Nagle zdałem sobie sprawę, że siedzę tam sam, naprzeciwko dwóch obcych i z leksza nieobliczalnych typów... potem mieliśmy z tego brecht, ale przyznam, że poczułem wtedy coś w dołku.