Mam dodatkowy problem z kowalstwem. Mam młot kowala pręt i ostrze mimo tego przy próbie wykucia broni pojawia się komunikat o nieposiadaniu odpowiednich składników.
Wyrzuć wszystkie potrzebne składniki na ziemię, a następnie podnieś je z powrotem - powinno pomóc.
Mam pytanie dotyczące kowalstwa czy opłaca mi się go w ogóle uczyć (20 PN to nie mało) a broń i tak mam już wyrąbaną (Mściwa Stal,Wściekła Stal,...). Czy jak zrobię sobie ten dwuręczny topór z rudy czy coś i go jeszcze naostrzę to ile będzie miał obrażeń?
PS: Do kowalstwa jeszcze się tej zręczności trzeba uczyć to już sam nie wiem czy się opłaca... :\
Opłaca się, z resztą i tak jest napój z rudy, której bez cheatowania można zdobyć bardzooo duuużo. Z tego źródła otrzymasz dużo PN, a poza tym kowalstwo jest przydatne. Po iluś tam wykutych mieczach będzie rosnąć siła(2, lub 3 razy - najlepiej robić te najtańsze miecze) i coś mi się kojarzy, że zręczność też przy tej minigierce z ostrzeniem broni. Bronie, które standardowo miały duży dmg, po naostrzeniu są jeszcze potężniejsze, także warto...