Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 462023 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 462023

Odpowiedzi 857

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Zwiastun Przeznaczenia,nie ma żadnego wpływu na fabułe bodajże,muzyczny krysztal(czytni go a bedziesz wiedzial) Nauczyciele powyżej 89 są zbugowani,musisz użyć kodu "insert ch" i nauczyc sie u niego,kowalstwo hmm.. A jaką wersje masz? 2.02?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwiastun Przeznaczenia,nie ma żadnego wpływu na fabułe bodajże,muzyczny krysztal(czytni go a bedziesz wiedzial) Nauczyciele powyżej 89 są zbugowani,musisz użyć kodu "insert ch" i nauczyc sie u niego,kowalstwo hmm.. A jaką wersje masz? 2.02?
Tak

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie dotyczące kowalstwa czy opłaca mi się go w ogóle uczyć (20 PN to nie mało) a broń i tak mam już wyrąbaną (Mściwa Stal,Wściekła Stal,...). Czy jak zrobię sobie ten dwuręczny topór z rudy czy coś i go jeszcze naostrzę to ile będzie miał obrażeń?

PS: Do kowalstwa jeszcze się tej zręczności trzeba uczyć to już sam nie wiem czy się opłaca... :\

LET'S ROCK!

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam dodatkowy problem z kowalstwem. Mam młot kowala pręt i ostrze mimo tego przy próbie wykucia broni pojawia się komunikat o nieposiadaniu odpowiednich składników.
Wyrzuć wszystkie potrzebne składniki na ziemię, a następnie podnieś je z powrotem - powinno pomóc.

Mam pytanie dotyczące kowalstwa czy opłaca mi się go w ogóle uczyć (20 PN to nie mało) a broń i tak mam już wyrąbaną (Mściwa Stal,Wściekła Stal,...). Czy jak zrobię sobie ten dwuręczny topór z rudy czy coś i go jeszcze naostrzę to ile będzie miał obrażeń?

PS: Do kowalstwa jeszcze się tej zręczności trzeba uczyć to już sam nie wiem czy się opłaca... :\
Opłaca się, z resztą i tak jest napój z rudy, której bez cheatowania można zdobyć bardzooo duuużo. Z tego źródła otrzymasz dużo PN, a poza tym kowalstwo jest przydatne. Po iluś tam wykutych mieczach będzie rosnąć siła(2, lub 3 razy - najlepiej robić te najtańsze miecze) i  coś mi się kojarzy, że zręczność też przy tej minigierce z ostrzeniem broni. Bronie, które standardowo miały duży dmg, po naostrzeniu są jeszcze potężniejsze, także warto...

Elo

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przepis na ten napój można zdobyć tylko od Dextera?

LET'S ROCK!

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co pamiętam to chyba od wszystkich kupców od II rozdziału.

Elo

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
W II rozdziale,bodajże jest też w skrzyni cor caloma.
Ale i tak w 1 ci by nie był potrzebny,bo musisz mieć duuużo rudy ;)

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem otóż zakładając broń która rzekomo daje bonus do posługiwania się bronią, nie daje mi to nic. Gdy patrzę na statystyki nic się nie zmienia. Czy to bug, niedopracowanie? Da się to jakoś naprawić?

LET'S ROCK!

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam!

Mam ten wyczepisty mieczyk,pieczęć w ktorą włożyłem 4 inne pieczęcie. Co teraz? Jak mam tą ,,powiększoną'' pieczęć włożyć do miecza i druga sprawa słyszałem że się go ładuje-jak to zrobić?

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Trzeba atakować wroga. W ten sposób się ładuje jak sama nazwa wskazuje. A tej pieczęci o ile pamiętam się nie wkłada tylko pieczęcią wybiera, jaką moc ma ładować pożeracz dusz.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten miecz będzie można zawsze ładować czy kiedyś się skończy nieodwracalnie?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W wersji 2.02 bonus to szansa na kryta :)

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam!

Jak uważacie? Który miecz lepszy?

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Elo

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Topór Silasa.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mówimy o broniach możliwych bez zrzucania Avatara z wieży i bez kodów a topór silasa trochę słaby w porównaniu z plomieniem :)

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak na serio to najlepszą bronią jest chyba "Ostatni Cios"-dwuręczny, którego można jeszcze naostrzyć i chyba właśnie z nim kończyłem gre...

Elo

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ostatni Cios ma 220 dmg. Plomien innosa 180 + magiczne wiec wychodzi ponad 300

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Miecz nigdy nie przestanie działać. Tylko, że przy każdej walce trza ładować od nowa chyba...nie pamiętam dokładnie.

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Tylko trzeba jeszcze patrzeć na to co daje większe krytyki lub obrażenia dodatkowe. Samo DMG nie wystarczy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry