Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 438593 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 438593

Odpowiedzi 857

Lakis

Lakis

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
No wyjątek to Fanatycy. Jeśli będziesz w Sekcie wszyscy Fanatycy będą Cię atakować.

Tykersky
  • Gość
no to tak :P , zagadałem z Thangorem no i powiedział mi że to ktoś z Obozu koło kopalni przemyca rude, mam go znaleść i zakillować, ale jest Eine problem, nie wiem kto to xD, przepytałem wszystkich z obozu którzy mieli imiona, począwszy od kopaczy kończąc na strażnikach :P  nie wiem jak to zrobić.

ps: przypomniało mi sie, mam q z alchemikiem, skąd wykąbinować "czarne zielie" szukałem i nie ma :P

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tykersky link=topic=2613.msg22571#msg22571 date=Jul 12 2008, 12:46\'
ps: przypomniało mi sie, mam q z alchemikiem, skąd wykąbinować "czarne zielie" szukałem i nie ma :P

Jak idziesz do kanionu trolli, to po drodze jest pień. Pod pniem jest ziele.

Tykersky
  • Gość
thx wielkie <_<  oczywiście pytanie z przemytem dalej aktualne :/

Kailyf
  • Gość
czy ktoś wie czy po zostaniu nowicjuszem to ma się łysą głowę i tatuaże?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Cytat: Fenix link=topic=2628.msg22630#msg22630 date=Jul 12 2008, 15:39\'
Nie
to zrob zeby bylo <_<

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
po co? było t już w innym modzie. Wystarcxzy mi już oskarżeń że MT plagiatuje

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Tykersky
  • Gość
jest taki mod, oczywiście po germańsku "SammelMod"  http://www.gothicmods.info/index.php?optio...&Itemid=110
masz poczytaj o nim :)

nie mylić z sammel-mod do g3 ;)  bo to inny mod

Kyle
  • Gość
Bez Melkora nie przejdziesz. On do Ciebie zagaduje, że wie iż to ty przemycasz rudę i przez to traci swoją działkę. Zabiera Ci całą swą rudę i możesz go zabić. Najlepiej wykonywać tą misję razem z misję w której zostajesz magnatem,

Tykersky
  • Gość
kuźwa, melkora killnołem, a zwłoków już nie ma, i nie znam koda na niego :D
może ktos zna ??

NajemnikLee
  • Gość
A zabrałeś masz ten podejrzany bełt??

Bloodwyn
  • Gość
no ja nie znam kodu na niego
ale wiem o takim sposobie
Na początku  B, Marvin,
a potem kliknij na klawisz
F8
melkor powstanie do świata żywych.

Tykersky
  • Gość
no wiem ale potrzebne do tego zwłoki melkora :D  a ich nie ma

Bloodwyn
  • Gość
A oto kod na jego zwłoki :

GRD_7607_MELKOR(C_NPC)

Pozdro  :D  ;p

Tykersky
  • Gość
Cytat: Bloodwyn link=topic=2613.msg22964#msg22964 date=Jul 14 2008, 17:20\'
A oto kod na jego zwłoki :

GRD_7607_MELKOR(C_NPC)

Pozdro  :D  ;p

dzięki wielkie :/  :)  życie ( beziego ) ratujesz :)  pozdro, no temat do zamknięcia :D

Najemnik
  • Gość
mnie sie wydaje ze gdy zalatwiasz w kopalni ta paczke rudy to powiesz Ianowi ze to waz i alberto czy tam santino to juz nie bedzie trzeba robic dalej tego zadania ale nie jestem pewien.

Najemnik
  • Gość
1) bierzesz misje od Diego i pokazujesz mu bełt
2) idziesz do cavalorna on ci daje strzaly i zanosisz je severinowi w obozie przemytnikow.
3) dajesz mu rude za te strzaly i ci mowi ze to pacho.
4) Idziesz do pacho pokazujesz mu belt a on mowi ci ze robil to z polecenia złego.
5) Idziesz do Złego rozmawiasz z nim.
6) Idziesz do Diego zdac mu raport on wysyla cie do Thorusa i znow wracasz do Diego on zaś wysyla cie do Złego (masz belfowac)
7) Kiedy Zły pyta sie kto jest jego szefem wybierasz Kruka.
8) o pólnocy idz do jaskini po lewo od polnocnej bramy (zwykle kreca sie tam kretoszczury to ta obok mostu) rozmawiasz ze zlym i zabijasz go i zbierasz kartke papieru z zakleciem).
9) pokazujesz ja Diego on cie wysyla do jakiegos maga. Idziesz do obozu na bagnie i tam gdzie sa blotne weze na jednej z wysp jest dziennik kryptologa zabierasz czytasz i udajesz sie do swiatyni pradawnych i dajesz ten zwoj Algirionowi potem 2 raz dziennik on odczytuje i wracasz do Diego..misja zakonczona :D
Mam nadzieje ze pomoglem :D

Najemnik
  • Gość
Mozesz byc straznikiem,straznikiem swiatynnym,najemnikiem i tak bedziesz mogl dolanczyc do straznikow kopalni. Straznik Kopalni jest to normalna gildia ktora widac kiedy nacisniesz "b" a fanatyk,lowca orkow i przemytnik nie widac a wiec mozesz "byc" w 4 gildiach jednoczenie :D

DogLord
  • Gość
Polecam stronę http://www.gothicmt.vgh.pl tam są kody na wszystkie itemki z MT.

0 użytkowników
Do góry