Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 436069 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 436069

Odpowiedzi 857

Szkodnik
  • Gość
Chwałę Strażnika można znaleźć w zbrojowni Obozu przed kopalnią, klucz ma strażnik(nie pamiętam imienia), najlepiej pobić go w nocy i zabrać mu klucz.

Najemnik
  • Gość
Cytat: Szkodnik link=topic=2448.msg23236#msg23236 date=Jul 16 2008, 17:20\'
Chwałę Strażnika można znaleźć w zbrojowni Obozu przed kopalnią, klucz ma strażnik(nie pamiętam imienia), najlepiej pobić go w nocy i zabrać mu klucz.

ale Berserk napisal ze sprzedal go kupcowi i kod chce bo nie pamieta komu.

Lampard
  • Gość
Mam pewien problem z zadaniem dla przemytników, nazwę to głównym zadaniem - idę na wymianę z bandytami, tam Quentin nas wykiwał - zabiłem tylko jego i bandytę stojącego obok (tak mi jakoś podszedł pod miesz :D ) - poszedłem do Thangora - a on ze mną rozmawiał w tak dziwny sposób, że kazał mi i Korthowi iść zabić wszystkich bandytów. W solucji przeczytałem, że jak się Quentina zabije wcześniej (po rozmowie) to Thangor daje jakiś pierścień, no to wczytałem wcześniejszy zapis, wybiłem wszystkich bandytów (łącznie z Kosą i Bandziorem siedzącym na wieży, zostali tylko Kira, Kroll i Volar) i o dziwo też Thangor rozmawia ze mną w taki sposób - mam iść z Khortem wszystkich zabić, a pierscienia ni widu ni słychu...

Proszę o wytłumaczenie co mam zrobić, zadanie "Obóz przemytników" nie zniknęło z dziennika.

Z góry thx za pomoc.

Kyle
  • Gość
Porozmawiaj z Korthem, on pójdzie za tobą. Po pewnym czasie się zatrzyma i powie, że zabiliście już bandytów. Pójdź do przywódcy. Następnie będzie kazał znaleźć tego który szmugluje rudę.

Casillas
  • Gość
Mam pewne małe pytanie odnośnie kupców w starym obozie i nie tylko.Jak na przykład coś sprzedaje lub kupuje płacąc rudą lub innymi przedmiotami nie moge dokładnie wybrać ilości danego przedmiotu np.rudy tylko od razu co najmniej 10 sztuk jest to denerwujące :P  ale nie wiem czy tak ma być czy tylko ja tak mam.Prosze o szybką odpowiedż

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Cytat: Casillas link=topic=2868.msg24825#msg24825 date=Jul 26 2008, 19:32\'
Mam pewne małe pytanie odnośnie kupców w starym obozie i nie tylko.Jak na przykład coś sprzedaje lub kupuje płacąc rudą lub innymi przedmiotami nie moge dokładnie wybrać ilości danego przedmiotu np.rudy tylko od razu co najmniej 10 sztuk jest to denerwujące ;)  ale nie wiem czy tak ma być czy tylko ja tak mam.Prosze o szybką odpowiedż

eee? ;)   przecież to jest normalne w  gothic-u 1 więc nie wiem o co ci chodzi.

Znag
  • Gość
Jak robisz to strzałkami to idzie po jednym.

Casillas
  • Gość
Cytat: Znag link=topic=2868.msg24898#msg24898 date=Jul 27 2008, 00:33\'
Jak robisz to strzałkami to idzie po jednym.

jak nawet przestawiłem sterowanie z W,S,A,D na strzałki to nic sie nie zmieniło?

Casillas
  • Gość
Sorry już wszystko gra.dałem alternatywne ustawienia i przestawia sie strzałkami po jednym

Qbaczek
  • Gość
Mam już wszystko do ULU-MULU, prócz języka smoka. Mam nawet miecz do walki ze smokami (nazwy nie pamiętam) ,ale tych smoków to na plaży (przy przemytnikach) nie ma, a w queście jest napisane , że szukać na plaży koło wraku statku, a więc gdzie dokładniej? Z góry dziękuję.

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
za wieżą Xardasa szukaj, tam na tych terytoriach

Qbaczek
  • Gość

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ale kolega nie wspomniał, że w oryginalnym Gothicu za smoki robiły ogniste jaszczury. Tak więc to ich szukaj, nie smoków. Ze smoków możesz zabrać tylko krew i łuski.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przecież wiem że chodziło mu o ogniste jaszczury. W Gothicu oprócz plaży były jescze gdzieś na ziemiach orków.

Casillas
  • Gość
Ja mam mały problem otóż nie umiem włączyć kodu na melkora :wciskam b, marvin , b,F2 w wyskakującej konsoli wpisuje edit abilities potem enter otwiera się okienko i nie wiem co mam dalej robić.POMÓŻCIE! prosze was tylko wmiare zrozumiale plis
 :mellow:

angmar
  • Gość
jak ja zanim zostałem szefem w obozie przed kopalnią to zabrałem miecz ze zbrojowni i jak spotkałem chyba Morgharta (czy jakoś tak) to mi go zabrał i jeszcze mi groził ;]   i prawdopodobnie nie zwróciłeś uwagi ,musiał ci gwizdnąć
no więc kolego masz problem albo musisz cheat'ować albo zacząć grę od nowa ;]

Kluge
  • Gość

Kluge
Gość

Pytania dotyczące zadań i rozgrywki
#96 2008-08-09, 21:16(Ostatnia zmiana: 2008-08-09, 21:23)
Oto kod:
i guardsword
PS. Naprawdę tak trudno odpalić notatnik wcisnąć Ctrl + F i w pisać Chwała Strażnika?

PS2. Cały skrypt:
INSTANCE guardsword (C_Item)
{
name="Chwała Strażnika";

mainflag=ITEM_KAT_NF;
flags=ITEM_SWD;
material=MAT_METAL;

value=1900;//700;//349

damageTotal=64;
damagetype=DAM_EDGE;
range=130;

cond_atr[2]=ATR_STRENGTH;
cond_value[2]=29;
visual="ItMw_1H_Sword_Broad_04.3DS";

description=name;
TEXT[2]=NAME_Damage; COUNT[2]=damageTotal;
TEXT[3]=NAME_Str_needed; COUNT[3]=cond_value[2];
TEXT[4]=NAME_OneHanded;
TEXT[5]=NAME_Value; COUNT[5]=value;
};

PS3. Żal. Po co piszecie posty, które nic mu nie pomogą? Powinny posypać się warny ;]

Casillas
  • Gość
Mam mały problem otóż po odnalezieniu pradawnych i wykonaniu dla nich paru misji wybrałem droge beliara wykonując zadanie od Balaiaretha on mówi że jeszcze sie spotkamy i daje mi klucz.Teleportuje sie na powierzchnie i nie wiem gdzie go znależć?pomóżcie, bardzo prosze o podanie dokładnej lokalizacji wraz z drogą do niej.siema :ow: :P

Szynek
  • Gość

Szynek
Gość

Pytania dotyczące zadań i rozgrywki
#98 2008-08-10, 18:45(Ostatnia zmiana: 2008-08-10, 18:46)
ale mozesz zrobic sobie lysa twarz i tatuaze poprzez kod(bedzie inna twarz ale bedie lysa)
1-Wciskasz klawisz "B" wpisujesz "Marvin" ponownie wciskasz klawisz "B"
2-Otwierasz konsole klawiszem "F2" wpisujesz kod "Insert fh"
3-gadasz z "Face Helperem" i wybierasz opcje "zmien twarz" i "zmien sylwekte' czy cos w tym rodzaju.Wybierasz ta ktora najbardziej Ci odpowiada i cieszysz sie nowym wygladem bohatera.

Casillas
  • Gość
Sorry gościa już znalazłem ale niech to szlag wykorzystałem kryształ zwycięzców.Czy jest jakiś kod na niego czy coś w tym stylu?To ważne bo blokuje mi dalszą gre.prosze o szybką odpowiedź

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry