O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 19.09.2010 roku
Wyświetleń 1732214
Odpowiedzi 5881
Werewolf
Kelten Gry (themodders@telegram)
Kazzmir O.D.A.L.
Maciej
Gerry Rafferty O.D.A.L.
jest mem którego nie mogę znaleźć, ale tekst jest mnie więcej tak:"to uczucie gdy dałeś się ochrzcić żeby przelecieć czeską księżniczkę"
mathsicist
Leinnan Administrator
a wiecie, że w 966 roku tak naprawdę Mieszko nie przyjął chrztu tylko zmienił wyznanie z obrządku wschodniego na łaciński?
Adanos Administrator
Ja się tam cieszę że Mieszko to jednak zrobił
Cytat: Kazzmir w 2016-04-14, 12:17jest mem którego nie mogę znaleźć, ale tekst jest mnie więcej tak:"to uczucie gdy dałeś się ochrzcić żeby przelecieć czeską księżniczkę"Biorąc pod uwagę że wg kronikarzy była już w podeszłym wieku, (jakieś 36 lat!) ja nie jestem do końca pewien tego że sex z Dobrawą był tutaj priorytetem.
Cytat: mathsicist w 2016-04-14, 15:58a wiecie, że w 966 roku tak naprawdę Mieszko nie przyjął chrztu tylko zmienił wyznanie z obrządku wschodniego na łaciński?Domyślam na jakich przesłankach się opierasz, jednak IMO nie są one na tyle mocne by pisać o wyznaniu Mieszka z taką pewnością.
mgr Fartuess
Żelazna Logika wymienia kilka wydarzeń i pyta co je łączy. To ja je przytoczę i wam odpowiem ...1.Prezydent Duda nie spotka się z Barackiem Obamą! Spotka się z nim za to Mateusz Kijowski i będzie przemawiał w Kongresie!2. Duda z Obamą się spotkał, a Kijowski z nikim z wyżej wymienionych.1.PiS chce zmienić ustawę aborcyjną! Zobacz jak protestują kobiety w całej Polsce!2. PiS nie dość że nie chce zmieniać ustawy, tylko jest to inicjatywa obywatelska fundacji, to jeszcze owa fundacja nawet nie zebrała odpowiedniej ilości podpisów aby złożyć projekt ustawy.1.PiS chce podnieść opłatę paliwową! Wszyscy zapłacimy do 30gr więcej na litrze!2. Minister zaprzeczył, w ogóle nie było takich planów.I wiecie co je łączy?Była taka bajka o Jasiu, który wołał pomocy. Wilk! Wilk! Pomocy! Ratunku! Mieszkańcy pobliskiej wioski zawsze spieszyli na ratunek, a potem okazywało się, że Jasiu tak tylko sobie trollował. Pwnego razu wilk przyszedł prawdziwy. A znieczuleni już przez te kłamliwe wołania nie zareagowali. Chłopcu nikt nie pomógł, a wilk nakarmił całą watahę. Skończyło się!I tu będzie tak samo! Wszelkiej maści antypisowcy montują wrzutki chwytając się każdego kłamstwa, a kiedy cała osada jest już na polu, okazuje się, że to lipa. I wiecie jak skończą? Tak, że jak będą już ich wywozić do tej berezy to nikt o zdrowych zmysłach w to nie uwierzy.No chyba, że jest zgoła inaczej i mamy do czynienia z klasycznym spiskiem. Fałszywki puszcza sam Jarosław zacierając chytrze ręce, a za jakiś czas już nikt weźmie za prawdę kolejnych rewelacji. Wtedy właśnie PiS przystąpi do realizacji prawdziwych celów i na poważnie zabierze się za wyruchanie nas wszystkich tak jak nas jeszcze nikt nie wyruchał.eM
Wowoz