OTO POLSKA 1720751 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1720751

Odpowiedzi 5881

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
>uważaj się za konserwatystę światopoglądowo
>narób sobie milion dzieci z różnymi kobietami :ok:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
co ma piernik do wiatraka. porównujesz światopogląd do ruchania i twierdzisz że to łamanie czegokolwiek?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
A uwazasz ze to sie ze soba godzi?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4243 2016-04-12, 11:59(Ostatnia zmiana: 2016-04-12, 12:08)
uważam że te dwie rzeczy nie mają związku z tym co chce korwin zrobić np w temacie gospodarki, prawa, sposobu zarządzania państwem i biurokracji, podatkach itp.

uważam że patrzenie ludziom do łóżek nie prowadzi do niczego dobrego. jeżeli posiadanie wielu dzieci jest takie złe, to nie są to zbyt mocne argumenty że korwin cokolwiek łamie. @Wowoz dokładnie co on tym łamie?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Skoro Korwin sam łamie to o czym mówi to jaka masz pewność ze po wyborach dotrzyma slowa?  Nie ufam ludziom, którzy wyznaja poglądy konserwatywne,  a potem biorą ślub z jakaś gowniara. Tylko ośmiesza swoje poglądy.

Wielokrotnie, gdy powtarzalem, że np. Korwin nie ma honoru bo najpierw krytykuje i jezdzi pomysł 500+ a potem mowi, ze sam weźmie te pieniadze, czy inne pomysly o ktorych juz nawet nie pamietam, miedzy innymi Ty twierdziles, że jestem głupi bo czemu ma tego nie robic. Chyba juz teraz, jak widze, zrozumiales, że honor dotyczący swoich poglądów nie tyczy sie tylko mówienia o tym, ale i dotrzymywania słowa czy działania czynem. Ogolnie propsuje Twoją wypowiedz, wowoz.

Tak głosowałem na niego. I tak, pewnie zrobię to znowu kierując sie zasada "mniejszego zła"

Jakby Korwin rzeczywiscie mial byc mniejszym złem :lol2: Tu akurat zgodze sie z Gerwantem z Rivii - kiedy mam wybierac miedzy zlem a zlem mniejszym, wole nie wybierac wcale. :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
czy inne pomysly o ktorych juz nawet nie pamietam

tak to bardzo dużo wnosi do rozmowy.

nie widzę związku pomiędzy krytyką programu 500+ i braniem tych pieniędzy. ja krytykuję wysokie podatki i opłaty na zus a jednak je płacę...

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Z NFZ powinni zrobić porządek, jeśli ktoś przez 20 lat nie był ani razu chory i nic mu się nie stało, nie był w szpitalu ani nic, to na chuj płacił składki? Powinni to wyjebać w pizdu, całe te wizyty u lekarzy, powinno być sprywatyzowane i każdy lekarz tego samego dnia by cię przyjmował, na kasie chory to chuj poczekaj z 10 lat.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja krytykuję wysokie podatki i opłaty na zus a jednak je płacę...

Bo masz kurwa obowiazek placic podatki, a przyjmowac 500+ nie. Ja sam głosuje na PiS ale pomysl 500+ mi sie nie podoba, wiec gdybym mial dzieci to bym nie zgłaszał sie po 500+. Kurwa, honor. Ja wiem, że korwinowi to moze byc nieznane, ale jednak.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
powszechnie są 2 stereotypy lesbijek: jakieś super atrakcyjne laski albo dwie brzydkie feministki, w pierwszym przypadku powiem, że mi się podoba, w drugim, że nie
Kocham takie podwójne standardy :lol2: Czym się różnią brzydkie lesbijki od ładnych poza wyglądem?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Bo masz kurwa obowiazek placic podatki, a przyjmowac 500+ nie. Ja sam głosuje na PiS ale pomysl 500+ mi sie nie podoba, wiec gdybym mial dzieci to bym nie zgłaszał sie po 500+. Kurwa, honor. Ja wiem, że korwinowi to moze byc nieznane, ale jednak.

500+ nie jest dla korwina, nie jest dla rodziców, ale dla dzieci. to jest dla nich a nie dla mnie, to jest zasadnicza różnica. no chyba że przyznajesz że to ściema, przekupstwo wyborców, później złodziejstwo podatkowe żeby sfinansować program?

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powszechnie są 2 stereotypy lesbijek: jakieś super atrakcyjne laski albo dwie brzydkie feministki, w pierwszym przypadku powiem, że mi się podoba, w drugim, że nie
Kocham takie podwójne standardy :lol2: Czym się różnią brzydkie lesbijki od ładnych poza wyglądem?
właśnie wyglądem, o to chodziło lol jedno jest estetyczne, drugie nie.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wielokrotnie, gdy powtarzalem, że np. Korwin nie ma honoru bo najpierw krytykuje i jezdzi pomysł 500+ a potem mowi, ze sam weźmie te pieniadze
Pierdolisz, prawo jest równe dla wszystkich - dlaczego ma więc nie brać? Zabawa w jedonstkowego zbawcę finansów publicznych? Don Kichota i ideologa z wartościami?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo na codzien pierdoli głupoty o tym, jaki to jest ten program zły i jak to rujnuje gospodarke. A wiec Korwin przyczynia sie do rujnowania gospodarki. ,,Finito".

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
podręcznik logiki pisu, rozdział pierwszy xD

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
"Dobra zmiana według Werewolfa"
~ W. Worek
wkrótce w księgarniach

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Dzieci, właśnie widzicie jak działa propaganda.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mamy grupę 20 sąsiadów, każdy z nich płaci 200 zł na składkę, którą wydają na różne rzeczy. Nagle wpadają na genialny pomysł. 10 spośród nich ma dzieci, postanawiają, że na każde dziecko będą dostawać 500 zł, a jako, że zabraknie pieniędzy, zaciągną kredyt, który będą razem spłacać. Jesteś jednym z sąsiadów, który ma dziecko, nie masz za dużo pieniędzy. Masz 2 opcję: nie bierzesz pieniędzy i i tak płacisz na składkę i spłatę kredytu, obniżając koszt wydany na to o parę procent, czy bierzesz 500 zł?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
przecież werewafel tego nie zrozumie, to jest zbyt wyrafinowane xD  :ok:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo na codzien pierdoli głupoty o tym, jaki to jest ten program zły i jak to rujnuje gospodarke. A wiec Korwin przyczynia sie do rujnowania gospodarki. ,,Finito".
'Pierdoli' też jak mantrę że prawo (niezależnie czy karne, socjalne lub podatkowe) ma być równie sprawiedliwe dla wszystkich.
Rozumiesz to? RÓW-NE. Zrozumiałeś, czy mam ci to rozrysować?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
prawo i sprawiedliwość...

http://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/transmisje.xsp?unid=895409D9A8D8227FC1257F8B00499116#

napierdalam desajny i słucham sobie tych rzeczy, w kontekście tego jak pan kandydat odpowiadał i listu do kandydata (spoiler), jesteśmy z profesjonalizmem kandydatów, demokracją, obroną kandydatów i prawem daleko w tyle.

Spoiler

0 użytkowników
Do góry