Wena nadchodzi nad tronem dumania 5637 20

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 1.09.2010 roku

Wyświetleń 5637

Odpowiedzi 20

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Siema.

Sprzatalem wczoraj kibel w robocie i tak mnie nagle naszla ochota zrobic moda do M&B. Oczywiscie chujnia z tego bedzie bo po pierwsze nie mam kompa, po drugie nie mam czasu, po trzecie nawet jesli moglbym zaoszczedzic troche czasu nie marnujac go na systematyczne opierdalanie sie, to i tak narzedzia do M&B sa kiepskie, o ile ich do tego czasu (i ze wzgledu na Warbanda) nie poprawili.

Zachcialo mi sie moda z polowaniem: na sarenki, dziki, niedzwiedzie, wilki czy cos tam. Nie wiem czemu akurat w kiblu mi do glowy przyszlo polowanie - co, na kupe bede polowac? W kazdym razie mysle i Thoro chyba tez tak mysli bo z nim gadalem, zajebiscie byloby sobie zrobic polowanie w tych krzakach Gutka: jakies pulapki, skradanie albo nagonka dla bogatych burzujow. Kiedys gralem w taka gierke ktora sie dziala na Alasce, mimo ze nie bylo tam zbytnio akcji (2D), to gierka zajebiscie trzymala klimacik bo niedzwiedz sie zazwyczaj pojawial za plecami a nozykiem nijak sie go nie dalo zaciapac.

Ale co ja piernicze. Koniec.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ale będzie komorowski?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co? Po co? To nie moj prezydent.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wena nadchodzi nad tronem dumania
#3 2010-09-01, 15:32(Ostatnia zmiana: 2010-09-01, 15:37)
on jest myśliwym

EDIT by Aztecki:
Nie chcę już spamować, więc edytuję :D  Wygląda na to, że rozwiązałeś zagadkę ustrzelonej kaczki ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, niech Ci bedzie. Dodalbym Komorowskiego.

Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
czy ty nie pisałeś, że niezbyt ci się spodobała ta gra?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
podaj argumenty, dlaczego miałby to robić.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#8 2010-09-01, 16:38(Ostatnia zmiana: 2010-09-01, 16:38)
Cytat: Zysk link=topic=11343.msg110237#msg110237#msg110237#msg110237 date=1283348661
czy ty nie pisałeś, że niezbyt ci się spodobała ta gra?

to piskor, który w nią nie grał aczkolwiek był skłonny "zlecić" innym zrobienie do niej wspaniałego moda wedle jego pomysłu. wszystko gdyby nie te obrazy :lol2:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

#9 2010-09-01, 16:47(Ostatnia zmiana: 2010-09-01, 16:52)
Cytat: Kyroman link=topic=11343.msg110246#msg110246#msg110246#msg110246 date=1283351436
Rozwin.
miałem wspomnienie, że pisałeś, że sobie tylko trochę pograłeś i stwierdziłeś, że ci niezbyt odpowiada. wtedy ten tamat wydał mi się jak historia Thora o Piskorze.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Giń głupcze.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

sauron
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=11343.msg110282#msg110282#msg110282#msg110282 date=1283358202
Giń głupcze.

przyłączam się, nie wiem dlaczego, ale to zajebiście brzmi  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: Zysk link=topic=11343.msg110287#msg110287#msg110287#msg110287 date=1283359158
hę?

Dwóch na jednego - spierdalaj kolego.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=2UnpGSRk4hQ
[/media]
Wixa skvrwysyny!!!!

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Dwóch na jednego - spierdalaj kolego.
:huh:

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11343.msg110329#msg110329#msg110329#msg110329 date=1283381784
:huh:
dołączam się

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Więc jest nas dwóch, Kolega i jego zuch.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
No to możem robić ustawkę po rycersku, mamy giermków.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Zysk link=topic=11343.msg110256#msg110256#msg110256#msg110256 date=1283352429
miałem wspomnienie, że pisałeś, że sobie tylko trochę pograłeś i stwierdziłeś, że ci niezbyt odpowiada. wtedy ten tamat wydał mi się jak historia Thora o Piskorze.
To Piskor, tak jak wspomniał Thoro. Kiedyś odezwał się do mnie na gg, że chciałby zrobić ze mną zajebistego moda, w którym będzie można nawet wybrać kim będzie postać, a nawet dołączać do różnych frakcji! Ja pierdole. A w sumie ja osobiście przy tej gierce spędziłem więcej czasu niż przy jakiejkolwiek innej.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry