Wkurwienie 22261 83

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 27.08.2010 roku

Wyświetleń 22261

Odpowiedzi 83

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
nie rozumiem do końca jak można mieć np depresje

rozumiałbyś gdyby 2-2,5 roku twojego życia to było totalne gówno i śmietnik z którym w zasadzie nic nie możesz zrobić.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Cytat: kazzmir link=topic=11288.msg109544#msg109544#msg109544#msg109544 date=1283010627
ogólnie to ci co mają problem z rozładowaniem emocji mają straszny problem  :lol2:  
nie rozumiem do końca jak można mieć np depresje, albo stany lękowe, ogólnie nie żebym był kurwa człowiekiem z żelaza ale pewne uczucia albo tępię skutecznie, albo po prostu nie daje tego po sobie poznać, uważam to za zbędną stratę czasu, miotanie się z workami i inne dziwne metody. zamiast się wziąć za siebie, jedyne co wystarczy i co najłatwiejsze, nie doprowadzać do takich stanów, unikać sytuacji, a jak już do czegoś dojdzie, nie okazywać uczuć.

Ty kazzmir jesteś już stary kiep.  :lol:  
I nie musisz się obawiać zbytnio o zdrowie psychicznie, bo masz za sobą okres przejściowy dorosłości. To właśnie w tym pieprzniętej fazie, młody mężczyzna może się nabawić depresji, schizofrenii i innego dziadostwa. Czym jesteś starszy, tym bezpieczniejszy od tego dziadostwa. A i także z wiekiem, człowiek wyrabia sobie spójność i opiera siłę w swoim przekonaniu, co go czyni bardziej stanowczym i ogólnie lepiej sobie radzi z stroną emocjonalną osobowości. :ok:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
rozumiałbyś gdyby 2-2,5 roku twojego życia to było totalne gówno i śmietnik z którym w zasadzie nic nie możesz zrobić.
Albo gdyby przez całe dzieciństwo twój ojciec wracał do domu dzień w dzień kompletnie pijany i kłócił się z matką, a ty siedziałbyś w swoim pokoiku szlochając w poduszkę.

Dzień w dzień...

sauron
  • Gość
Cytat: Żelazko link=topic=11288.msg109553#msg109553#msg109553#msg109553 date=1283012720
...Ty kazzmir jesteś już stary kiep...

czuje się jakby mnie wyprasowało żelazko teflonowe z wbudowanym generatorem pary  :lol2:  
ale ja też byłem nastolatkiem, ja też miałem dzieciństwo, nawet teraz nie zawsze wszystko układa się tak jakbym tego oczekiwał ale to nadal nie powód do tego żeby się poddawać, bo to niczego nie rozwiązuje. w moim przekonaniu takie okazywanie bycia wkurwionym to nic innego jak poddanie się za każdym razem tej presji, jakakolwiek by ona nie była.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Nie poddajesz się presji tylko wyładowujesz agresję, która się w tobie zbiera, a to spora różnica. Wysiłek fizyczny to świetna sprawa na stres, dodatkowo dbasz o zdrowie fizyczne, same plusy :D

Uwielbiam po robocie pobiegać a czasem pomęczę worek, ostatnio doszła siłka. Pewnie gdyby nie stresująca robota to bym nie miał motywacji, żeby znaleźć na to czas. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Tłamszenie w sobie negatywnej energii może prowadzić do impotencji kazz :D  Lepiej dać jej upust.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Wkurwienie
#45 2010-08-28, 19:49(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 19:56)
Cały dzień z krótkimi dwoma przerwami jestem wkurwiony tak bardzo, że z chęcią bym teraz chwycił pierdolony monitor sprzed mojego łba i pierdolnął nim o ścianę. Szkoda mi go tylko, bo za drogi.
Ten link powinien pomóc: CLICK

jak wy sobie z wkurwieniem radzicie?
Mi na mniejszą wkurwę starczy mocna muzyka, przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=dRI__NQv8Bk

https://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns

Tłamszenie w sobie negatywnej energii może prowadzić do impotencji kazz :D  Lepiej dać jej upust.
Daj se spokój sherk, lepiej, żeby kazz był spokojny, nie chcemy przecież, żeby ktoś negatywnie wpłynął na wizerunek krakowskich rowerzystów :D

sauron
  • Gość
Cytat: shergar link=topic=11288.msg109564#msg109564#msg109564#msg109564 date=1283016931
...może prowadzić do impotencji...

gdzie to wyczytałeś czy wiesz z doświadczenia :lol2:

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Wkurwienie
#47 2010-08-28, 21:14(Ostatnia zmiana: 2010-08-28, 21:22)
Apropo muzyczek, to na wkurw działą na mnie piosenki, które poprawiają skutecznie humor:
[media]
https://www.youtube.com/watch?v=7ah_kuhjLM0
[/media]
albo
http://w527.wrzuta.pl/audio/9cDfvBBB4BU/gowno_na_kapciu

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: kazzmir link=topic=11288.msg109579#msg109579#msg109579#msg109579 date=1283022305
gdzie to wyczytałeś czy wiesz z doświadczenia :lol2:
pluuusik...

ja tam nie mam potrzeby wyżywania się, ale wiem, że ludzie są różni. niektórym to może być pomóc.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kazz, poza forum właśnie nie ukazuję nikomu bycia wkurwionym. po chuj mam się do zjebów dopierdalać?

Cytat: shergar link=topic=11288.msg109564#msg109564#msg109564#msg109564 date=1283016931
Nie poddajesz się presji tylko wyładowujesz agresję, która się w tobie zbiera, a to spora różnica. Wysiłek fizyczny to świetna sprawa na stres, dodatkowo dbasz o zdrowie fizyczne, same plusy :D

Uwielbiam po robocie pobiegać a czasem pomęczę worek, ostatnio doszła siłka. Pewnie gdyby nie stresująca robota to bym nie miał motywacji, żeby znaleźć na to czas. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
jestem wkurwiony bo rzeźbiłem i dalej nie mogę, bo pierdolone odciski mi się na łapach zrobiły i chuj. gówno sobie teraz mogę, co najwyżej pobiegać, ale tego mi się nie chce.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ja tam nie mam potrzeby wyżywania się

Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z aplikacjami mającymi takie potrzeby...

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Windows?

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
w każdym razie, wkurzenie się na grę może być lepsze od wkurzania się na inne rzeczy.
No nie wiem, mój kumpel kiedyś zniszczył dysk twardy przez takie wkurwienie.

Fap fap i po krzyku :D
Podbijam

Ja zamykam się w pokoju i słucham głośno muzyki, ewentualnie właśnie fap.

jestem wkurwiony bo rzeźbiłem i dalej nie mogę, bo pierdolone odciski mi się na łapach zrobiły i chuj. gówno sobie teraz mogę, co najwyżej pobiegać, ale tego mi się nie chce.
To jak ty się o takie rzeczy wkurwiasz to ja watpie żebyś kiedykolwiek czuł prawdziwe wkurwienie a twoje życie jest jakąś chełmińską sielanką.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie o to kurwa chodzi, a o to, że jestem wkurwiony i zamiast zluzować wkurwienie, na każdym kroku spotykam rzeczy, które wkurwiają co raz bardziej

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Aha zapomniałem dodać, że napierdalanie na polaków robaków, polski syf i pieprzony kościół katolicki jest bronią obosieczną! Możesz dzięki temu uzyskać nirwanę, ale możesz również zostać pochłonięty przez ryk ginąć w przepaści polskiego syfu i bezradności. Niekiedy jest to po prostu śmiech przez łzy połączony z desperacją.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: kazzmir link=topic=11288.msg109544#msg109544#msg109544#msg109544 date=1283010627
nie rozumiem do końca jak można mieć np depresje
Znałem takiego gościa - wesoły chłopak, wysportowany, miał poczucie humoru, pupilek dziewczyn - kiedy one jeździły na zawody zawsze zabierały go jako maskotkę. Ksiądz kiedyś na religii opowiadał nam historię o chłopaku, którego kości były łamliwe niczym ze szkła. On stwierdził, że gdyby jego to spotkało to by popełnił samobójstwo, był uzależniony od adrenaliny jak mówił.
Niecałe pół roku później miał wypadek na motorze, złamał kość udową. Mówił że pierdoli tą nogę, skąd on teraz na nowy motor hajs wytrzaśnie. Po trzech tygodniach leżenia na wyciągu i trzech w gipsie lekarze stwierdzili, że coś jest nie tak i kość nie chce się zrastać. W końcu nogę trzeba było złożyć operacyjnie drutami. Miesiące spędził w szpitalu na oddziale diagnostycznym. Po licznych seriach badań stwierdzono u niego jakąś nieuleczalną (acz nie śmiertelną) chorobę, która zaburzyła rozwój kostny oraz wywołała osteoporozę. W jej wyniku drugi raz złamał nogę - bez przyczyny. Zaczęto go leczyć sterydami - przybrał na masie i w efekcie połamał sobie kręgosłup w trzech miejscach. Ponieważ wszystko wydarzyło się w okresie jego wzrostu, nigdy nie urósł do rozmiarów swojego brata. Do szkoły już nie chodził - miał indywidualne nauczanie. Dla dziewczyn chyba nie muszę mówić, że też już nie był tak atrakcyjny. Osoby, które znały go tylko tak o, z widzenia wytykały go teraz palcem: "Szpanowałeś na motorze, to teraz chodzisz drugi rok o kulach". Dalsi znajomi których te dwa lata w ogóle nie widział, teraz nie poznawali go na ulicy.
Jednak mimo całego tego gówna jakie go spotkało potrafił dojebać żartem, nadal był bardzo wesoły. Pierwsza osoba do wszelkiego rodzaju imprez alkoholu i jarania. Tylko połączenia tych dwóch nie działało na niego najlepiej. W sekundę potrafił ze śmiechu nagle zanieść się płaczem i zacząć kurwić na całe otoczenie od lokalnej dresiarni zaczynając, poprzez rodzinę i wszystkich tych, z którymi imprezował, a na mnie kończąc. W końcu pierdolną studia wyjechał do Anglii i słuch wszelki po nim zaginął.

Myślę, że tak rodzi się depresja.

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Jeśli jesteś wkurwiony to posłuchaj ostrej muzy robiąc hałas (wkurwiając przy okazji sąsiadów robiąc im nazłość),pograj w jakąś grę w której możesz się wyżyć(jakiś slasher).Jeśli to nie pomoże przy***rdol z dyńki w ścianę.Łeb tak cię bedzię napie***ał że odechce ci sie bycia wkurwionym. ROZŁĄDUJ JAKOS TO NAPIĘCIE!

sauron
  • Gość
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11288.msg109609#msg109609#msg109609#msg109609 date=1283040083
Myślę, że tak rodzi się depresja.

to są skrajne przypadki, ludzi którzy mają prawo do tego żeby czuć się nieszczęśliwymi, mówię o tych którzy prowadzą normalne życie, bez dramatów i mają ciągłe problemy z egzystencją...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
(wkurwiając przy okazji sąsiadów robiąc im nazłość)

:facepalm:

ile ty masz lat?

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
Genialne! Ja dziś wkurwię sąsiadkę, ale tak, żeby nie zrobić jej na złość.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry