Tarcza 99571 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 99571

Odpowiedzi 389

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ruskim się należy! Tych skurwysynów trzeba trzymać krótko, bo znowu rzucą się nam do gardła. Ba, już się rzucili - mordując naszego Pana Prezydenta i jego świętą małżonkę. No i tam 95 innych ofiar, ale nasz prezydent dobrze wiedział czego można się od nich spodziewać. Ciągle prowadził antyrosyjską politykę aż w końcu go dopadli i zabili, bo stał się dla rosjan NIEBEZPIECZNY. Czy ty jesteś ŚLEPY? Otwórz oczy, Polsko! Zginął bohater narodu, a ludzie... Tfu, to nie ludzie, to HIENY! HIENY kalają jego dobre imię chcąc zabrać krzyż spod jego pałacu. To jest święta ziemia. Księża którzy chcą go stamtąd przenieść są opętani przez szatana. Musimy się im sprzeniewierzyć. Dalej, wiara! Pojedźmy do Warszawy! Walczmy o krzyż! Ochrońmy go własną głową. Zróbmy to dla naszego prezydenta jako ostatnią posługę. Tylko to możemy dla niego zrobić, mimo iż on zrobił dla nas tak dużo! Sprawił, że możemy godnie żyć w swoim kraju! Codziennie walczył o naszą godność i wygodę życia, teraz my walczmy o jego honor.

NIE POZWOLIMY ZABRAĆ RUSKIM KURWOM JEGO SCHEDY! BÓG HONOR OJCZYZNA!

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pusty patriotyzm? Twój pusty czerep.
Bez ideałów, materialista.
Myliłem się.
Nie jesteś zwykłą dziwką.
Jesteś kurwą z rodzaju tych najbardziej sprzedajnych.
Twoja żydowska retoryka handlarza śmiercią wskazuje na zupełny brak patriotyzmu. Brak ci rozumu i wiary. Niechaj lux perpetua oświeci mrok twego sparszałego umysłu, taka będzie moja modlitwa.
W sercu zostawię pamięć o trumnach i żołnierzach, w modlitwie będzie miejsce dla ciebie.
Wiem, brak mi czasem sił, by walczyć o lepsze jutro. Spracowane ręce, rozprute nogi, zmęczone arteria pompują krew czerwoną jak łuna nad księżycowymi krajobrazami Afganistanu. I mam nadzieję, mam tylko nadzieję, że sił nie zabraknie, by nawet pokonany na łożu śmierci gnieść takie ścierwa jak Ty.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: koziek link=topic=10990.msg106349#msg106349#msg106349#msg106349 date=1281204016
Pusty patriotyzm? Twój pusty czerep.
Bez ideałów, materialista.
Myliłem się.
Nie jesteś zwykłą dziwką.
Jesteś kurwą z rodzaju tych najbardziej sprzedajnych.
Twoja żydowska retoryka handlarza śmiercią wskazuje na zupełny brak patriotyzmu. Brak ci rozumu i wiary. Niechaj lux perpetua oświeci mrok twego sparszałego umysłu, taka będzie moja modlitwa.
W sercu zostawię pamięć o trumnach i żołnierzach, w modlitwie będzie miejsce dla ciebie.
Wiem, brak mi czasem sił, by walczyć o lepsze jutro. Spracowane ręce, rozprute nogi, zmęczone arteria pompują krew czerwoną jak łuna nad księżycowymi krajobrazami Afganistanu. I mam nadzieję, mam tylko nadzieję, że sił nie zabraknie, by nawet pokonany na łożu śmierci gnieść takie ścierwa jak Ty.

Jeb sie kmiocie, takim to tylko sayonara na droge i do łagrów.
Koles zydem nie jestem a jakbys mi dał swoje dane to w ciagu 20 min przeanalizowal bym twoje drzewo genealogiczne i udowodnil bym ci ze ty jestes zydem a zydzi maja wlasnie mentalnosc taka ja ty. Potrafia sie zasymilowac ze spoleczenstwem, mowia to co ludzie chca slyszec. Kolo jestes popierdolony i nie modl sie za mnie bo mnie do Raju nie wpuszczą. Widze ze gówno wiesz o swiecie, ty w ogole wychodzisz z pokoju ? Ile godzin dziennie ogladasz TRWAM i tvn24 ?

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Propsy dla Vierzby, słusznie rzekł.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Jebac pseudo-katoli jebac pseudo-patriotów, takie kurwy to na stos i nic wiecej, cala europa z was sie smieje z syjonistami i hamerykancami na czele.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Nie jesteś godzien nosić miano Polaka i mieszkać na tej świętej ziemi poświęconej przez Jana Pawła II, kolejnego męczennika zabitego przez bolszewików! Odejdź stąd, won do łagrów cholero przebrzydła!

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106353#msg106353#msg106353#msg106353 date=1281204419
Ile godzin dziennie ogladasz TRWAM i tvn24 ?
Ty gnoju, ty skurwiały żydzie, NIE MIESZAJ TELEWIZJI OJCA RYDZYKA Z TĄ ŻYDOWSKĄ STACJĄ TVN24!

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
wybudujcie mi autostrade do pobliskiego koscioła, jak zajade spytam sie ksiedza co sadzi o tym .. oczywiscie poprze ten syf gdyz Kler jest opetany przez Fanatyczny ruch z Rydzykiem na czele.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Jedna drugą osłania i współfinansuje, chuj z tym wszystkim i wami, jesteście pojebanymi fanatykami, i nie nazywaj polski ziemią swietą jewsiku. Ziemia Świeta jest jedna - w Jerozolimie.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty żydowski pomiocie, diabelskie nasienie, tfu!

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106359#msg106359#msg106359#msg106359 date=1281204601
wybudujcie mi autostrade do pobliskiego koscioła, jak zajade spytam sie ksiedza co sadzi o tym .. oczywiscie poprze ten syf gdyz Kler jest opetany przez Fanatyczny ruch z Rydzykiem na czele.

Aż na takim zadupiu mieszkasz, że dróg u Was nie ma?
Wiejskie drogi, wiejska mentalność, w takich sytuacjach leży ona jak żul pod sklepem.
Dziwko syjonu, nie jesteś godny analizowania mojego drzewa genealogicznego, za wysokie progi na takich jak ty.

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Zgadza się, nie oddamy krzyża!

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Tarcza
#312 2010-08-07, 20:27(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 20:28)
żeby ci pejsy poskręcało żydzie ty

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Drodzy forumowicze! Uważam, że to sam SZATAN ujawnia się nam teraz pod postacią Lecha Wałęsy, który to ukrył się pod pseudonimem "Tykersky". Ten żydzi syn, rusko-niemiecki pomiot ma czelność obrażać pamięć przenajświętszego Lecha Kaczyńskiego. Nie zdziwiłbym się, gdyby to on zaprojektował bluźnierczą reklamę "Zimnego Lecha" (tfu! plwam, na owe piwo!) oraz odpalał stingery w kierunku samolotu naszego prezydenta. W tym przypadku mamy do czynienia z wrodzoną, właściwą syjonistom nienawiścią do Narodu Wybranego (POLAKÓW). Mimo to proponuje modlitwę za niego, aby Bóg i pan Lech Kaczyński wybaczyli mu choć 1% jego grzechów.

ZDROWAŚ MARIO, ŁASKIŚ PEŁNA...

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
To się robi trochę żałosne, nie możecie wszyscy trochę przystopować?

Team: Level Desinger

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Ehh te wyprawy krzyżowe to było coś, a teraz nawet nie można takiemu heretykowi w ryj dac :(

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Maybe, Gothix jest z twojego miasta, rusz we wrześniu pod jego podstawówkę i pierdolnij go w ryj, bo nie wie co czyni, a chrześcijanin jest miłosierny i kocha bliźniego swego.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106341#msg106341#msg106341#msg106341 date=1281202021
A jak nazwiesz tych ludzi co wyjechali za pieniądze strzelać do cywilów ? bo inaczej jak najemnicy nie da sie ich określic, bo moze pojechali szerzyc pokój i w obronie Polskich granic ?

nie strasz, e-cwaniakow w necie jest multum.

Nie straszę tylko mówię o należnej reakcji na ten z dupy pacyfistyczny bełkot. Powiedz mi kurwa, byłeś tam że pierdolisz o "strzelaniu do cywili"? Wojsko jest na wojnie - JAKA KURWA NOWOŚĆ, to oburzające! Nieprawdopodobne, że instytucja wypełnia obowiązki i zadania do których została stworzona :facepalm: . Myślisz, że ONZ i Nato to jest jakiś pierdolony klub dobrego samarytanina bez żadnych zobowiązań wobec reszty? Wbrew powszechnej panującej w polsce opinii debili wojsko nie jest po to aby siedziało na dupie w koszarach, robiło parady i odjebywały szturmy na konikach z szabelkami na czołgi :facepalm: . Jak niby chcesz zwiększać doświadczenie żołnierzy i gotowość bojową całej armii jak nie poprzez wyjazdy zagraniczne, gdzie jest szansa sprawdzić się w realnych warunkach wojny? Może na tych polskich torfowiskach szumnie nazywanymi "poligonami"? W dupie byłeś, gówno widziałeś a zabierasz głos w sprawach o których nie masz nawet najmniejszego pojęcia.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Obawiam się iż w zaistniałej sytuacji nie pozostaje mi nic innego niż zastosować się do twojej rady, koziek.

Gothix

Gothix

Użytkownicy
posty55
Propsy1
  • Użytkownicy
Ale ten cyrk co tu odstawiacie.. za duzo, nie glupio wam troche śmiać się z już nie żyjących ludzi, i krzyża?

Team: Level Desinger

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry