Tarcza 100108 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 100108

Odpowiedzi 389

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ale ten cyrk co tu odstawiacie.. za duzo, nie glupio wam troche śmiać się z już nie żyjących ludzi, i krzyża?
Bluźnisz synu. Jako, żeś młody wybaczam ci. Idź i nie grzesz więcej, albo spotka cię zasłużona Kara Boska!

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Czy ty oszalałeś plugawcze?! Jaki cyrk? Honorową pamięć i obronę krzyża nazywasz cyrkiem? Ty szatanski pomiocie, nasienie lucyfera, podżegaczu, marionetko tuska. Wyjdź!!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
, i krzyża?

JEBAĆ KRZYŻ

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto się z niego śmieje?
 :facepalm:

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie wiem co ludzie jaracie.. cyrk nieziemski.. komu ku*wa przeszkadza krzyz?

Sa 2 strony konfliktu tak ?
1. Zostawic krzyz?

minus : No dobra niech stoi.. spruchnieje jakis wandal zniszczy pomarza sprayem.. ostatecznie jakis zul bedzie pod nim spal.. ale niech sobie stoi :)  komu przeszkadza?
plus: ludzie postawili go z dobrego serca i odruchu dobroczynnosci..

2. Krzyz w kosciele swietej marii (tak?)

Plusy: miejsce krzyza.. nie bedzie walil po oczach na ulicy.. miejsce bardziej odpowiednie dla takiego znaku.. nikt go nie zniewazy itp..
minusy: zapewne niedlugo o nim zapomna wtedy ludzie.

każda strona ma swoja racje no i wreszcie ja pitole ! do jasnej ciasnej rzyci lucyfera i kogo tam chcecie ! ten spor jest bez sensu obie strony maja swoje racje! i nie zauwazaja racji tej 2 strony... a tak po za tym watpie by Lech chiałby aby przez niego i znak o nim polska podzielia sie na dwa obozy i zaczela sie kłocic.. ;] dązył do pojednania wiec uszanujcie ;)

pozdrawiam obie strony.. Bronkowcow i fanatykow religijnych

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a tak po za tym watpie by Lech chiałby aby przez niego i znak o nim polska podzielia sie na dwa obozy i zaczela sie kłocic.. ;] dązył do pojednania wiec uszanujcie ;)

PAN LECH KACZYŃSKI, BOHATER NARODU, JEDEN Z NAJWYBITNIEJSZYCH POLAKÓW ZAWSZE BYŁ PRZECIW ŻYDOWSTWU, KOMUNISTOM, PLATFORMIE I KOLABORANTOM. WYRAZEM JEGO OSTATNIEJ WOLI JEST PODJĘCIE WALKI Z SYJONISTYCZNĄ ZARAZĄ O ZAPLUTYCH BOKOBRODACH!

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
a tak po za tym watpie by Lech chiałby aby przez niego i znak o nim polska podzielia sie na dwa obozy
Nic nie zostało podzielone! Wszyscy Polacy trzymają się razem, na bronka (tfu!) głosują tylko ŻYDZI, MASONI i RUSCY AGENCI! MUSIMY WYRWAĆ NASZĄ OJCZYZNĘ SPOD WSTRĘTNYCH ŁAP TYCH STRONNICTW!

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
KRZYŻ TYLKO ZJEDNOCZYŁ PRAWDZIWYCH POLAKÓW-KATOLIKÓW. WSZYSCY PRZECIWKO NAM TO ŻYDZI, MASONI I ROSYJSKIE BYDLAKI WINNE ZAMACHU. MOC KRZYŻA UKAZAŁA KTO JEST PRAWDZIWYM POLAKIEM-KATOLIKIEM A KTO GŁOSOWAŁ NA KOMOROWSKIEGO I KOGO NALEŻY Z KRAJU USUNĄĆ!

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=10990.msg106383#msg106383#msg106383#msg106383 date=1281206586
Nie straszę tylko mówię o należnej reakcji na ten z dupy pacyfistyczny bełkot. Powiedz mi kurwa, byłeś tam że pierdolisz o "strzelaniu do cywili"? Wojsko jest na wojnie - JAKA KURWA NOWOŚĆ, to oburzające! Nieprawdopodobne, że instytucja wypełnia obowiązki i zadania do których została stworzona :facepalm: . Myślisz, że ONZ i Nato to jest jakiś pierdolony klub dobrego samarytanina bez żadnych zobowiązań wobec reszty? Wbrew powszechnej panującej w polsce opinii debili wojsko nie jest po to aby siedziało na dupie w koszarach, robiło parady i odjebywały szturmy na konikach z szabelkami na czołgi :facepalm: . Jak niby chcesz zwiększać doświadczenie żołnierzy i gotowość bojową całej armii jak nie poprzez wyjazdy zagraniczne, gdzie jest szansa sprawdzić się w realnych warunkach wojny? Może na tych polskich torfowiskach szumnie nazywanymi "poligonami"? W dupie byłeś, gówno widziałeś a zabierasz głos w sprawach o których nie masz nawet najmniejszego pojęcia.

Thoro widzisz to ty gówno widziałes a sie rzucasz jak szprot w oleju. Nato i ONZ jest finansowane przez Izrael i Stany Zjednoczone ten chory twór obliguje najemników polskich do pomocy w kazdej interwencji ( nazywajmy rzeczy po imieniu, konflikcje, zaognianiu sytacji a nie interwencji ) i tam jadą nasi najemnicy, gdyż dostają za to pieniądze. Tak masz racje doświadczenie i nie ma to jak zbierac doswiadczenie na trupach 10 letnich dzieci ( Nangal Khel - jedna z tych naszych slynnych akcji niestety nie trafili w moment by spierdolic z tamtad i ludzie ich sprzedali dziennikarzom, wiekszosc ladnie zatuszowana ale mozesz poczytac niektore cyrki w aktach ktore niedawno wyciekly )
Pierdolisz jezeli chcieli by zwiekszyc swoje dowiadczenie bojowe to niech wypierdalają na Sri Lanke, tam sie toczy regularna wojna z Tamilskimi tygrysami. Albo niech siedzą w Czadzie albo wzgórzach Golan. Pokojowe misje.
Thoro widze ze jestes bylym US-Navy ze sie znasz ? Niestety myslisz jak wszyscy, nie dostrzegasz bezsensownosci tej agresji na suwerenny Kraj, bo taki był, chuj ze talibowie rządzi, chuj nas to obchodziło. Wes zacznij myslec i spójrz co sie robi, jak zachód zaczyna sterowac wszystkim, za niedlugo wojna w Iranie sie szykuje, moze powiesz ze nie ? Nastepna pokojowa misja naszych najemników.

Aha i z tym krzyzem to jebac go, niech nawet zostanie, dam se reke uciac ze zniknie w ciagu kilku dni. Po prostu podejdzie 1 osoba zabierze go wypierdoli na smietnik i sie skonczy ten spektakl. Bo to co robia mohery to przechodzi ludzkie pojecie. Aaa i nie modlic sie o mnie, modlitwy niewiernych nie doprowadzą mnie do raju.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prawiem zapomniał, niestety dnia dzisiejszego obchodzimy ŻAŁOBĘ NARODOWĄ.
Prezydentem został mianowany Żyd i poplecznik Związku Radzieckiego

Tuż za jego plecami uzbierała się grupa judaszy, którzy będą mu służyć radą przez najbliższe 5 lat. I ja się pytam dlaczego tak się stało? Na szczęście pan prezes nie był obecny podczas tej haniebnej uroczystości, a żaden z obecnych członków naszej partii nie bił braw żydowi.
Pan premier Jarosław, brat tragicznie zamordowanego prezydenta powiedział dziś "Komorowski został wybrany przez nieporozumienie". Pamiętajmy o tym, i pamiętajmy, że kolejny zamach na krzyż skończy się zamachem stanu i przejęciem władzy przez pana Jarosława, a nowym arcybiskupem Polski zostanie ojciec Tadeusz, jeden z ostatnich nie omamionych przez szatana i zbrodniczą politykę żydomasonerii.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Dark? Chcesz być zniszczony przez żydowską mafię? :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Jebac Panstwo Polskie wstyd calej europy, jebac pseudopatriotów i jebany kler z Rydzykiem jebanym dyrektorem z BMW. Za 20 lat na polskiej fladze bedzie widniał połksiezyc, wiec czego sie spinanie.

Macie kurwy niewierne http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm pokuta online moze zmądrzejecie na młodosc, bo na starosc to juz was widze mohery pierdolone.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#332 2010-08-07, 21:32(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 21:33)
Dark..Sie odezwał filozof po byku z wioski jak znalazł... pffff trzeba zwalczac patologie od zalążka, ty nią własnie jestes, twoja głupia wrecz slepa i pusta ideologia, fanatyzmu. Dzieciakiem nie jestem, dostosowalem sie do poziomu twojego i twoich "kolegów" byś zrozumiał w najprostszy sposób jaki można przekazac. Masz nasrane w głowie, myśle ze wyrosniesz z tego, z tej propagandy którą faszerują młodych ludzi, bo starzy już zgłupieli, i nie zgrywaj patriory, bo patriotą jestes tylko na necie, jak zresztą kazdy, możesz być nawet Mesjaszem jesli ci cie uwidzi e-cwaniaczku. I wiesz co nawzajem dawno nie czytalem takich bzdur pisanych przez czlowieka któremu zmieliło mózg w ciagu kilku dni ( tego cyrku )

PS: w przeciwienstwie do Ciebie mam głowe na karku, rozum w głowie i staram sie analizowac fakty i rzeczy otaczające mnie, ty żyjesz papką, mass mediami, czyli zero pojęcia o swiecie. Pozdro Pocwicz, napisz do mnie za 20 lat ok ? jak sie nauczysz zycia.

PS2: w ciagu kilkunastu twoich wypowiedzi, obraziles mnie multum razy ( chuj tam ja tez ) ale nie zyczylem nikomu smierci i by komus przydarzyla sie tragedia, ty natomiast wyjebales do mnie chyba z 20 takich tekstow. Niech uzytkownicy forum sami zadecydują kto ma nierowno pod sufitem i powinen zaczac sie jaknajszybiej leczyc.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Dziwna ta spowiedź. Za zabicie 20 osób, okradnięcie skarbu państwa i wysadzenie Zamościa dostałem 3 zdrowaśki i 25 ziko.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
fajnie ze kasuje ktos posty ale moich nie ... lol ktos robi ze mnie tego zuego

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
PS2: w ciagu kilkunastu twoich wypowiedzi, obraziles mnie multum razy ( chuj tam ja tez ) ale nie zyczylem nikomu smierci i by komus przydarzyla sie tragedia, ty natomiast wyjebales do mnie chyba z 20 takich tekstow. Niech uzytkownicy forum sami zadecydują kto ma nierowno pod sufitem i powinen zaczac sie jaknajszybiej leczyc.
Zapraszam cię do mnie na plebanie żydzie, mam nową kuchenkę gazową.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Krzyż zjednoczył Naród Polski, Niech przepadnie Komorowski!
Prezydent jest jeden, wszystkim dobrze znany, Lech Kaczyński ukochany

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Vierzba ta spowiedz to prowokacja a ty jestes łatwo wierny, aha zydem nie jestem, polakiem (pfu zmiewiescialy narod )

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Trudno, pieniążki i tak już przelane. :)

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
niechce byście sie za mnie modlili, modle sie za siebie wystarczy.... x)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry