Dark..Sie odezwał filozof po byku z wioski jak znalazł... pffff trzeba zwalczac patologie od zalążka, ty nią własnie jestes, twoja głupia wrecz slepa i pusta ideologia, fanatyzmu. Dzieciakiem nie jestem, dostosowalem sie do poziomu twojego i twoich "kolegów" byś zrozumiał w najprostszy sposób jaki można przekazac. Masz nasrane w głowie, myśle ze wyrosniesz z tego, z tej propagandy którą faszerują młodych ludzi, bo starzy już zgłupieli, i nie zgrywaj patriory, bo patriotą jestes tylko na necie, jak zresztą kazdy, możesz być nawet Mesjaszem jesli ci cie uwidzi e-cwaniaczku. I wiesz co nawzajem dawno nie czytalem takich bzdur pisanych przez czlowieka któremu zmieliło mózg w ciagu kilku dni ( tego cyrku )
PS: w przeciwienstwie do Ciebie mam głowe na karku, rozum w głowie i staram sie analizowac fakty i rzeczy otaczające mnie, ty żyjesz papką, mass mediami, czyli zero pojęcia o swiecie. Pozdro Pocwicz, napisz do mnie za 20 lat ok ? jak sie nauczysz zycia.
PS2: w ciagu kilkunastu twoich wypowiedzi, obraziles mnie multum razy ( chuj tam ja tez ) ale nie zyczylem nikomu smierci i by komus przydarzyla sie tragedia, ty natomiast wyjebales do mnie chyba z 20 takich tekstow. Niech uzytkownicy forum sami zadecydują kto ma nierowno pod sufitem i powinen zaczac sie jaknajszybiej leczyc.