Tarcza 99882 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 99882

Odpowiedzi 389

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:ayfkm:   :facepalm:

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#281 2010-08-07, 19:05(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 19:06)
wy jestescie naprawde pojebani i mozecie mi warny strzelac, fanatycy jebani. Ja pokazuje anty polskość ? To wy pokazujecie wstyd za takich ludzi w promieniu 300 kilosów, won z fanatykami, talibowie sa mniej radykalni od was i tych moherow z pod pałacu :P !

Dark ty kolaborancje zydowski, skad pochodzisz ? z Tel Awiwu ?

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
My TYLKO bronimy krzyża...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
POLAK = KATOLIK

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
To jest obrona krzyza ? to jest syf i wstyd. Dlaczego nie bronicie krzyza na codzien tylko robicie takie cyry ? Dlaczego nie stoicie tam na placu z moherami ??? huh ? Bo młodziesz ma do w dupie i poprawnie do patologi niech ludzie nie przykladaja reki.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Bo młodzież błądzi, ale znajdzie właściwą drogę. już my o edukację się postaramy :)

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Aha czyli Tatarzy(polacy) = muzułmanie, to nie ludzi, to kosmici ? Slązacy( niemieckiego pochodzenia ) = katolicy to tez mutanty ala'cien czarnobyla ?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106324#msg106324#msg106324#msg106324 date=1281200721
Dark ty kolaborancje zydowski, skad pochodzisz ? z Tel Awiwu ?

Bodajbyś zdechł bolszewicki skurwysynu

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#288 2010-08-07, 19:09(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 19:10)
ja pierdole aż ide sie napic herbaty zielonej...
Dark trzymam sie dobrze i rewelacyjnie sie odzywiam przy tym cwicze boks tajski, jesli mnie nie jebnie auto na ulicy to naturalnie umre gdzies w wieku 70-90 lat xD

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A IDŹ I PIJ TEN SOWIECKI CZAJ, NARKOTYZUJ SIĘ KASZALOCIE NIECH CI DĘBA STANIE W TYM BLUŹNIERCZYM GARDLE. AŻEBYŚ RZYGAŁ JAK OGNIEM PIEKIELNYM, MLEKIEM WŁASNEJ MATKI.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Są inne rzeczy niźli auto. Nasza wspólnota ma szeroki zakres działania

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#291 2010-08-07, 19:14(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 19:15)
Thoro ty cycata wiewiórko ! MILCZ NIEWIERNY !
-----

Jestem nieuchwytny jak pocisk wystrzelony z hamerykanskiego M-16. Fanatycy mnie nie dorwią szybciej nasi najemnicy z afghanistanu wrócą aniżeli któs mnie dorwie ! x)
---
zielona herbata jest dobra na krążenie, nerwy i wyszczupla !

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
KRZYZ MA STAC NA ZAWSZE!!!!!!!!!

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106331#msg106331#msg106331#msg106331 date=1281200987
ja pierdole aż ide sie napic herbaty zielonej...
Dark trzymam sie dobrze i rewelacyjnie sie odzywiam przy tym cwicze boks tajski, jesli mnie nie jebnie auto na ulicy to naturalnie umre gdzies w wieku 70-90 lat xD

Boks tajski? A fajne toto?

Popisuje się ciągle menda jedna...

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak można kopać, bić z kolana, z łokci.. ale nie można gryźć... aha i dostaje sie takie fajne luźne gacie !

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Fanatycy mnie nie dorwią szybciej nasi najemnicy z afghanistanu wrócą aniżeli któs mnie dorwie ! x)

Teraz już na poważnie. Co ty kurwa mać pierdolisz?! Gdybyśmy się znali osobiście, bądź powiedziałbyś takie gówno w mojej osobności bez oporu zrobiłbym ci pizdę na ryju :facepalm: .

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#296 2010-08-07, 19:27(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 19:39)
A jak nazwiesz tych ludzi co wyjechali za pieniądze strzelać do cywilów ? bo inaczej jak najemnicy nie da sie ich określic, bo moze pojechali szerzyc pokój i w obronie Polskich granic ?

nie strasz, e-cwaniakow w necie jest multum.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Tykersky link=topic=10990.msg106341#msg106341#msg106341#msg106341 date=1281202021
oO  zabolało ? A jak nazwiesz tych ludzi co wyjechali za pieniądze strzelać do cywilów ? bo inaczej jak najemnicy nie da sie ich określic, bo moze pojechali szerzyc pokój i w obronie Polskich granic ?

nie strasz, e-cwaniakow w necie jest multum.

Tchórzliwy łże-pacyfisto, zakłamany wrogu ojczyzny, muzułmańska dziwko. Najemników to mogę nająć na ciebie, by sprali twój zapluty szuszwolski pysk małpy. To są polscy żołnierze, których wysłał śp. Lech Kaczyński. Obrażając ich, znieważasz każdy krzyż na ich grobach - gdzieś na dzikich bezdrożach Afganistanu, daleko od ich rodzinnych domów. Szerzyć to można twój odbyt przez kolegów w szatni w twoim fitness klubie. Oni zasiewali plony pokoju, którym przeszkadzają takie chore chwasty i bezmózgi jak Ty.

Tykersky

Tykersky

Użytkownicy
posty12
Propsy1
  • Użytkownicy

Tykersky

Tarcza
#298 2010-08-07, 19:49(Ostatnia zmiana: 2010-08-07, 19:52)
pierdolnij sie w łeb i zacznij sie leczyc na kręgosłup bo na głowe już za późno, rozumiesz jebac tych morderców ! ale i tak panstwo ich wynagrodzi, renty nie dostana, a inwalidzi będa ludzmi 3ciej kategorii SAMO państwo im odpłaci haha, to bedzie kara BOSKA za mordy i gwałty na suwerennej ludności Afganistanu.

Aha i nie przepraszam jesli ktos ma bliskich w afganistanie, sami sie tam pchali bo kasa moze pobudki patriotyczne ? nie wierze, dzis nastepny czarny worek wraca do polski, ciekawe ile jeszcze trumien musi przyleciec do polski by rzad Zydo-Polski zrozumial ze nie bedziemy miec zadnych korzysci z tej interwencji. Amerykance doją gaz i rope oraz wiele innych rzeczy. A my co ? Puste patrioty by wkurwic moskwe, chcecie drugiego Cudu nad Wisłą ? prowokujcie blisko juz.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pusty patriotyzm? Twój pusty czerep.
Bez ideałów, materialista.
Myliłem się.
Nie jesteś zwykłą dziwką.
Jesteś kurwą z rodzaju tych najbardziej sprzedajnych.
Twoja żydowska retoryka handlarza śmiercią wskazuje na zupełny brak patriotyzmu. Brak ci rozumu i wiary. Niechaj lux perpetua oświeci mrok twego sparszałego umysłu, taka będzie moja modlitwa.
W sercu zostawię pamięć o trumnach i żołnierzach, w modlitwie będzie miejsce dla ciebie.
Wiem, brak mi czasem sił, by walczyć o lepsze jutro. Spracowane ręce, rozprute nogi, zmęczone arteria pompują krew czerwoną jak łuna nad księżycowymi krajobrazami Afganistanu. I mam nadzieję, mam tylko nadzieję, że sił nie zabraknie, by nawet pokonany na łożu śmierci gnieść takie ścierwa jak Ty.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry