O temacie
Autor Żelazko
Zaczęty 24.04.2010 roku
Wyświetleń 208484
Odpowiedzi 387
Wojtexx
Jeśli masz zadanie SpoilerZamknięty pokój w laboratorium to chyba Fiedek wymieni poradnik elektronika na wzmiankę o kluczu, przeczytaj i wykop notatkę z grobu za laboratorium. To cię będzie prowadziło chyba do Genarała Kirzakowa, a on powie coś o weteranach, spytaj się Kuźmicza, a potem Dziadka z doliny w laboratorium. Potem droga prowadzi przez most.
maciejG
niestety Spoilertylko ivan uczy walki w zwarciu, ja miałem to szczęście że zdążyłem się nauczyć 30% walki 1h, i jakoś sobie przez całą gr e poradziłem, a wyczyścić pamięci nikomu się nie da, jak by się dało, to był by spodób na nieograniczoną kasę ;) nie ta piżama i nie ta czapka... Spoilermusisz mieć płaszcz wojskowy od Kuźmiża (no chbma że o to ci chodzi ), a czapkę robi Ko, nie Sektov. czapka od Sektova jest dla kogoś innego ;)
fifka DreamVader
Razmus
Witam, czy ma ktoś save#msgote author=maciejG link=topic=9819.msg95660#msg95660 date=1273731217]Witam, czy ma ktoś savea tuż przed złapaniem ptasiej grypy, lub po otrzymaniu szczepionki od lekarza wojskowego? Bo wypiłem ją nieopatrznie i potrzebuję jej kodu, bo potrzebna jest później.EDIT: Dobrze, już znalazłem. Ukryty był między innymi.