[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 194226 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 194226

Odpowiedzi 387

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6465
Propsy3036
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
szukaj przy jeziorze

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Spoiler
Chodzi o Feofana, a nie Fereola. A później tak jak to pisze gothicman.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Jeśli chodzi o Kołchoz, to nikogo takiego tutaj nie mam. Nie ma go ani w kołchozowej gospodzie, ani w oborze, ani w żadnym innymi miejscu. Bug?

Moje portfolio

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może za oborą jest? :D  Możliwe, że jest koło jeziora. Zazwyczaj siedzi pod drzewem. Jeśli dobrze pamiętam to ma długą czarną brodę. Musisz go szukać :P  A w jakich godzinach go szukasz?

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Jedyny brodaty człowiek w kołchozie to bodajże Stiepan. Cóż, jezioro i okolice obory patrolowałem zwykle w godzinach rannych i popołudniowych. Nie wiem, jakby go tu jeszcze podejść.

EDIT: Podaję screen, jakby ktoś mówił, żem ślepy.

Moje portfolio

Tumil

Tumil

Użytkownicy
posty44
Propsy13
  • Użytkownicy
Spotkałem go siedzącego koło krzaków, tuż "za plecami" osoby, z widoku której robiony był ten screen.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Spróbuj go znaleźć o północy w łóżku w gospodzie.

Spoiler

JanekSport

JanekSport

Użytkownicy
posty34
Propsy7
  • Użytkownicy
Nie to żebym szedł na skróty ale jakby ktoś miał trochę czasu to może ktoś by zrobił poradnik czy tam solucję coś w tym stylu.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
może ktoś mi opisać jak przejść Questa z zaginionym Kulubinem (czy jakoś tak)

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Spoiler
Idź do Nadzorcy>Wielkiego węża>na przełęcz>(przejście zawalone)>chyba Kuźmicz>Tolik dorobi ci klucz do kopalni w lesie>idź tam z Ivanem Chelsingiem i Klavą>znajdź laboratorium>zabij bandytów, którzy mają klucz>wybijaj potwory>na końcu jest Kulibin
Mogłem pomylić kolejność/osoby.

Spoiler

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Wziąłem od Jagi napój.

Mam pytanie : W jaki sposób mogę go dać Forestowi???

Nie wyświetla się żadna opcja dialogowa.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Jest chyba opcja "Chcesz się napić?". Jednak
Spoiler
oprócz napoju musisz dać mu szynkę.

Spoiler

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Podróżnik - Za Liniami Wroga
#52 2010-05-04, 20:59(Ostatnia zmiana: 2010-05-04, 20:59)
Spoiler
Idź do Nadzorcy>Wielkiego węża>na przełęcz>(przejście zawalone)>chyba Kuźmicz>Tolik dorobi ci klucz do kopalni w lesie>idź tam z Ivanem Chelsingiem i Klavą>znajdź laboratorium>zabij bandytów, którzy mają klucz>wybijaj potwory>na końcu jest Kulibin
Mogłem pomylić kolejność/osoby.

no ale nie ma opcji dialogowych z Tolikiem.co robić ?

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Witam mam problem z questem ,w którym trzeba dostarczyć wieprzowinę dla tego bandziora który ukradł barana ten który stoi koło drogi (chodzi o tego co na początku gry daje nam popalić)
mianowicie:
idę z szynką, z ugotowanym mięsem, oraz surowym i tu pojawia się kłopot gdyż niema opcji dialogowej,
czyżby było inne mięso które nie mogę znaleść, tak więc powiedzcie mi jakie i gdzie je znajdę?.  

Oraz proszę mi odpowiedzieć na pytanie
- Babcia miała mi zrobić miksturę dla czarnucha (tego bandziora) chodzi o quest maszyna ,chodzi o to ze czarnuch narzeka na wszystko co mu przyniosłem wiec babcia powiedziała że pomoże ,i tu przechodzę do rzeczy wcześniej oskarżyłem babcie o sprawkę z zombi ,wiec baba dzidę wyrwała do lasu i moje pytanie brzmi czy po tym jak ją oskarżyłem i przyjdę do niej  do lasu to zrobi mi ten napój jak zbiorę składniki ?

Pozdrawiam i oczekuje na odp.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Witam mam problem z questem ,w którym trzeba dostarczyć wieprzowinę dla tego bandziora który ukradł barana ten który stoi koło drogi (chodzi o tego co na początku gry daje nam popalić)
mianowicie:
idę z szynką, z ugotowanym mięsem, oraz surowym i tu pojawia się kłopot gdyż niema opcji dialogowej,
czyżby było inne mięso które nie mogę znaleść, tak więc powiedzcie mi jakie i gdzie je znajdę?.
Musisz mieć mięso z dzika, 4-5 sztuk.

Oraz proszę mi odpowiedzieć na pytanie
- Babcia miała mi zrobić miksturę dla czarnucha (tego bandziora) chodzi o quest maszyna ,chodzi o to ze czarnuch narzeka na wszystko co mu przyniosłem wiec babcia powiedziała że pomoże ,i tu przechodzę do rzeczy wcześniej oskarżyłem babcie o sprawkę z zombi ,wiec baba dzidę wyrwała do lasu i moje pytanie brzmi czy po tym jak ją oskarżyłem i przyjdę do niej do lasu to zrobi mi ten napój jak zbiorę składniki ?
Tak.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
no ale nie ma opcji dialogowych z Tolikiem.co robić ?
Rozmawiałeś z
Spoiler
Ivanem/Klavą? Wydaje mi się, że Klava mówi coś, że gdyby mąż był to by dorobił nam klucz i wtedy trzeba do Tolika.
Robiłem to już dawno, ale chyba tak jest.

Spoiler

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Mam pytanie jeżeli pójdę szybem w lesie to już nie będę mógł wykonać  innych questów np dla Luka jakiś tranformator,oraz odszukanie jody, czy to będzie po szybie? będzie można zaliczyć te zadania inne które dostałem w pierwszym mieście?.
Oraz inne pytanie, drugie miasto  jest po szybie ,czy jak naprawię konstrukcje z przełącznikiem??
Pozdro.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Spoiler
Do kołchozu dostaniesz się, gdy naprawisz kolejkę. Po szybie znajdziesz mistrza Yodę i łożysko dla Luke'a.
Mam pytanie - jak już mam tego kałacha na wampiry, co mam zrobić? Mam też srebrne kule.

Spoiler

Qlimax

Qlimax

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Mam pytanie Czy mogę odzyskać kontakty z nauczycielami, w jakiś sposób np za pomocą napoju lub zadania w sprawie uczenia się?. Ponieważ wszyscy są wkurzeni za to że pomogłem baranowi (ten facet od zombi) i nie chcą mnie nauczyć, ani siły ani, walki mieczem tylko ten baranowiec chce mnie uczyć tych kręgów(a ja chce siłę i walkę mieczem)

2 pytanie jeżeli niema innego sposobu to czy w drugim mieście znajdę nauczyciela posłusznego? który nauczy mnie tych rzeczy co potrzebuje?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jakie zioło trzeba przynieść temu kolesiowi dorabiającemu klucze?
Da się uspokoić Foresta, który nie chce ze mną gadać mówiąc, że jestem pedałem?  :facepalm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry