JP na 30%! 19646 73

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 19646

Odpowiedzi 73

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

JP na 30%!
#60 2010-05-05, 20:14(Ostatnia zmiana: 2010-05-05, 20:19)
Ej, synek, to ty miałeś wskoczyć na oponie do Wisły i podpłynąć do mnie i Mea na kieliszka. Rozmyśliłeś się?
- Ogrodnik
Koniec ze spamem, + warn!
Jeśli jutro się poprawimy, zdejmę nam warny.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

JP na 30%!
#61 2010-05-05, 20:30(Ostatnia zmiana: 2010-05-05, 20:30)
Ogrodnik, zaraz dostaniesz warna za wstawianie warnów w offtopicu  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ludzie bez przesady, wypierdalać. macie kantyne to po chuj robicie jakiś totalny rozpierdol?

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak uda Ci się rozkręcić dyskusję w kantonie to ludzie będą tam pisać.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wiesz w ogóle o czym mówisz czy ci się coś pomyliło?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Nietrudno będzie rozkręcić dyskusję w Kantonie. To, jak by nie było, jedno z największych miast świata:

:lol2:

Ale wlazłem do tematu bo chciałem się zapytać - pisał ktoś matmę rozszerzoną? Jakich wyników się spodziewacie? Wiem że była banalna, Zdunek :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy

Zysk

JP na 30%!
#66 2010-05-05, 21:13(Ostatnia zmiana: 2010-05-05, 21:14)
masz na myśli http://maps.google.com/maps?hl=en&safe...sa=N&tab=wl ?

EDIT: kurczę, spóźniłem się

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jeden błąd i rozmowa się rozkręca. TAM się tak nie da  :lol2:

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Sądzę, że na tegorocznej maturze pojawi się Świętoszek.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ale wlazłem do tematu bo chciałem się zapytać - pisał ktoś matmę rozszerzoną? Jakich wyników się spodziewacie? Wiem że była banalna, Zdunek old_lol.gif
Pokaż jaką mieliście.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tu są zadania:

http://fakty.interia.pl/news/rozwiazania-z...c1474191%2c6963

1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 mam dobrze. Jeśli niczego nie uwalą (np. za brak odpowiedzi w 6 - zrobiłem źle, znalazłem błąd, zacząłem poprawiać, rozwiązałem ale odpowiedzi nie zdążyłem już napisać bo skończył się czas), to mam z nich 33 punkty. Pozostałe zacząłem ale nie skończyłem, może będzie z każdego po około 2 punkty, to by mi dawało łącznie ok. 80%.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

JP na 30%!
#71 2010-05-05, 23:44(Ostatnia zmiana: 2010-05-05, 23:44)
Na dzień dzisiejszy za chuj bym nie zdał.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

JP na 30%!
#72 2010-05-05, 23:45(Ostatnia zmiana: 2010-05-05, 23:52)
No, poziom matury raczej się nie zmienia, jeśli się nie obniża... Zadania raczej łatwe, na różnych konkursach i olimpiadach są trudniejsze... Ale... chyba to dobrze, że tak jest?

EDIT
1, 2, 5, 6, 7, 8, 9 mam dobrze. Jeśli niczego nie uwalą (np. za brak odpowiedzi w 6 - zrobiłem źle, znalazłem błąd, zacząłem poprawiać, rozwiązałem ale odpowiedzi nie zdążyłem już napisać bo skończył się czas), to mam z nich 33 punkty. Pozostałe zacząłem ale nie skończyłem, może będzie z każdego po około 2 punkty, to by mi dawało łącznie ok. 80%.
To nawet dobrze masz.

Ja pamiętam, że zamiast narysować jakiś wykresik i odczytać wartości, to zacząłem niepotrzebnie liczyć czy przekształcać :lol2:  Punktów oczywiście nie dostałem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Angielski ustny 2x20 :)

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry