Zamek Czersk 1960 3

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 1.04.2010 roku

Wyświetleń 1960

Odpowiedzi 3

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1301
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
http://www.zamekczersk.pl/

Wybiera się ktoś? Jak coś to będę + kilka osób z BIT, może ktoś z Poziomek. Całkiem fajna impreza.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Zamek Czersk
#1 2010-04-01, 21:45(Ostatnia zmiana: 2010-04-01, 21:52)
przybliżą nam najlepsze grupy rekonstrukcyjne z całej Polski i Europy.

Doczytałem do tego momentu i nawet bym o tym myślał, jeszcze super gdyby pojawił się kazz i pany z bażyńskiego ale 3 maja mam imprezę w podobnych klimatach.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Zamek Czersk
#2 2010-04-01, 22:00(Ostatnia zmiana: 2010-04-05, 00:41)
Po tym co przeczytałem na stronie poziomek bałbym się tam pojechać, wiedząc, że mogę kogoś od nich tam zastać. Ci, którzy zaleźli im najbardziej za skóry powinni się mieć na baczności żeby nie skończyć z jakąś buławą w plecach.

@edit(05.04.10): Dziś znów odwiedziłem ich stronę. Tępe chuje! Ale zaczekajcie, za rok zrobię taki numer, że wam wszystkim gacie spadną.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
prowo poziomek to mrzonka przy tym co odwaliło tm :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry