Assassins's Creed II 31776 114

O temacie

Autor Kudlik

Zaczęty 6.03.2010 roku

Wyświetleń 31776

Odpowiedzi 114

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Assassins's Creed II
#20 2010-03-07, 22:05(Ostatnia zmiana: 2010-03-07, 22:05)
No teraz lepiej wygląda. A i poprawiłem literówki w nazwie tematu.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Na poczatku miał to być tylko temat poświęcony temu czy warto zagrać, ale w sumie wraz z prezentacją, ładniej wyglada ;(

Btw. Co do tego mojego niesmacznego piractwa, chciałem tylko poinformować o bezużyteczności cracka, ale jesli to jakas ogromna propaganda, to przepraszam :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://www.gram.pl/news_8QzjHuy0_W_Assassi...a_sie_grac.html

Pamiętajcie, to wszystko wina piratów! Podli piraci uniemożliwiają grę legalnym właścicielom kopii, i śmieją się z tego, że inni nie mogą.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
czy ta gra odpali na gf 8500, 2 gb ram i athlonie 3500+ 2,2 ghz?

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak przeczytałem więcej o tych zabezpieczeniach to czuję się zażenowany. Czy ich naprawdę pop*****. Żeby grać w single trzeba być stale podłączonym do sieci :o  Przecież to jest paranoja, teraz gracze co mają oryginał także nie mogą grać. A jeśli ktoś ma awarię z internetu, to też nie może grać :(  Patologia

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Heh. To chyba kupie oryginał i wgram cracka. Żeby grać trzeba mieć net ? A co zrobią gracze, którzy nie mają dostępu do internetu ?

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

Assassins's Creed II
#26 2010-03-08, 17:44(Ostatnia zmiana: 2010-03-08, 17:50)
Heh. To chyba kupie oryginał i wgram cracka. Żeby grać trzeba mieć net ? A co zrobią gracze, którzy nie mają dostępu do internetu ?

nie pograją.można popróbować zrobić crack który powoduje że gra myśli żę człowiek ma stały dostęp do neta ale nie jestem hackerem co się tam znam.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Assassins's Creed II
#27 2010-03-08, 18:31(Ostatnia zmiana: 2010-03-08, 18:31)
Nic nie "popróbować". Taki crack powstanie na pewno, niedługo, i jestem pewien, że razory i inni tego typu złamią to zanim ktokolwiek to przejdzie na PC. A ludzie będą kupowali orginały i grali na cracku, zdarza się, moi kumple mieli orginał gta IV i męczyli się z odpaleniem, męczyli, aż się zdenerwowali i zainstalowali cracka. Działało ok.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
“Razor stopped working on the AC2 crack.
Skidrow is working on it (in scene is avalable this crack, however still has to get the st-H4 hash check to ubi server reroute correct, this means that encryption is not fully working later on)
Reloaded is creating an entire RIP database for AC2, but they said it will take time(possibly a month).

These are the latest news on the scene crack of AC2. It is possible that Skidrow will overcome the st-H4 problem in a day or two (as they said yesterday) so it can be that it can be here today or tomorrow. Reloaded will make a fully working cracked version but it will take more since it is a FULL rip"

Nie znam pierwszego źródła cytatu, ale znalazłem go na peb.pl

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
czyli wychodzi na to, że do cracka będzie potrzebna odpowiednio zripowana gra?

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Haha, oryginała nie da się zcrackować?
 :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
powyższa wiadomość to fake

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Czemu tak twierdzisz? :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
bo takie grupy nigdy nie wypuszczają newsów i relacji

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
To już jest ten crack bo miał być dziś.czy mam się bawić w swoje "Kombinacje"

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
wątpie abyś sam coś zdziałał. Trzeba czekać. Chyba warto.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Znowu padły serwery: http://www.gamezilla.pl/content/drm-ubisof...atakowane-znowu

Jak myślicie, Ubisoft się ugnie i wyłączy zabezpieczenie? Chyba nie...

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ugnie? Pod ciężarem własnej głupoty chyba. W ogóle podziwiam ich, że aż tyle tego ciężaru wytrzymują. Dać granie online w singlu, już pewien procent graczy z słabym netem/bez neta odpada, a tu jeszcze ich serwery padają. Co to, czekają, aż gracze na orginałach wyjdą na ulice i będą robili protesty "nie piraćcie, bo nie możemy grać"?

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
"czyli wychodzi na to, że do cracka będzie potrzebna odpowiednio zripowana gra?" - Thoro
Z tego co wiem grupy scenowe ogłaszają  komunikaty, a z powyższego komunikatu (znaczy parę postów w górę) wynika, że nad crackiem pracuje Skidrow (samodzielnym crackiem), a Reloaded pracuje oddzielnie nad Fullripem do Ac2.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
LordSmarkula - nie, nie ogłaszają. W końcu to grupa hakerów, która działa poza prawem i muszą zachować MAKSYMALNĄ dyskrecję. Tym bardziej, że ktoś z ich zaangażowaniem w rynek piractwa przyciąga wzrok wszystkich większych koncernów, które z chęcią by ich [CENZURA].
A te rzekome ataki na server też wydają mi się naciągane. Powiedziałbym, że to raczej duże zainteresowanie grą, ze strony UCZCIWYCH graczy.

Crack wyjdzie na pewno, to kwestia czasu. A wejdzie po cichu, jak wszystkie :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry