Assassins's Creed II 31673 114

O temacie

Autor Kudlik

Zaczęty 6.03.2010 roku

Wyświetleń 31673

Odpowiedzi 114

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapomniałem o czymś, więc teraz krótko i prosto z mostu: animację walki bronią długą i krótką zostały żywcem przeniesione z AC1. Ok, rozumiem, są dobre, ale stały się już po prostu nudne...

melkor
  • Gość
a jak wyłączyć to gówno?
[attachment=350:AssassinsCreedII.jpg]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ja wiem czy ładniej. Mimo, że nie ma tych rozmyć które i tak nie są tak cukierkowe i nachalne jak w większości gier to posypał się antyaliasing i co najważniejsze planowanie i głębia pola dając efekt rodem z gothic1. Chyba jednak wolę mieć obraz zbliżony do tego postrzeganego przez ludzkie oko niż super ostre tekstury.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
No, przeszedłem calutkiego. Ta gra jest wyjebana niczym aztek przez modmena, ma dobre, ciekawe zakończenie, wciąga, jest bardziej "erpegowa" (zakup broni, pancerzy, naprawianie), czego mi było brak w jedynce. Minusy? Walka jest tak niesamowicie prosta, że jak chciałem załadować grę od nowa, to zabijałem cywili - zasnąć można zanim strażnik zabije gracza, w zasadzie w grze ani razu mi się to nie zdarzyło. Problem z zabiciem? wskakujesz na ścianę i zeskakujesz używając ostrza, walka wygrana. Jeszcze niesamowicie posrany jest motyw z pistoletem - strzelisz nad uchem cywilom, nikt nawet nie drgnie palcem, jakby nigdy nic. Ogółem wady są malutkie, a gra bardzo dobra, więc mogę po przejściu polecić jako najlepsze, w co grałem chyba od roku.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Assassins's Creed II
#84 2010-04-09, 18:34(Ostatnia zmiana: 2010-04-09, 18:34)
pistolet działa beznadziejnie a walka sprawia trudność dopiero wtedy jest ktoś z dzidą albo w zbroi płytowej - inaczej nawet nie ma sensu uciekać co jest głupie przy tak dużej ilości wariantów ukrycia. W ogóle walka z dużą ilością przeciwników powinna być wykluczona z naciskiem właśnie na ucieczkę. Pamiętam, że w pierwszej części po zabiciu postaci fabularnej był trochę hardkor z tym uciekaniem a tu wystarczy spierdolić 2 ulice dalej i gdzieś się schować albo zabić wszystkich na początku (co nie jest żadnym problemem), następnie odejść na kawałek i mieć całkowity spokój. w zasadzie jedyne co jest trudne w tej grze to próby assasyna i zagadki.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Dzidą? To chyba najprostsze. Chowasz ostrza, wyciągasz łapy, i niemal za każdym razem się udaje ją wyrwać z rąk tego włócznika. Potem fajnie dobija :lol:

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Dobijanie bronią dwuręczną wymiata :lol2:  np. wbija topór prosto w łeb :D , w ogóle animacje w tej grze są geniale.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Assassins's Creed II
#87 2010-05-06, 15:21(Ostatnia zmiana: 2010-05-06, 15:28)
ma dobre, ciekawe zakończenie,
Co jak co ale mam już dość tych totalnie zawiłych i idiotycznych scenariuszy gdzie każdy debilizm i niedopatrzenie jest tłumaczony że "ludzki rozum tego nie pojmie". Poza tym dotąd nie wiem czemu tak dokładnie w ogóle powiesili nasza rodzinkę

Swoją drogą muzyka jest GENIALNA. Jeden z najlepszych soundtracków w historii

Spoiler

WAH WAH WAH.

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Gra jest świetna grałem na x-boxie360 zarówno w AC2 jaki i w AC1 :D
Naprawdę polecam :P

Life Is Brutal....

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Assassins's Creed II
#89 2010-05-06, 15:46(Ostatnia zmiana: 2010-05-06, 15:49)
Co jak co ale mam już dość tych totalnie zawiłych i idiotycznych scenariuszy gdzie każdy debilizm i niedopatrzenie jest tłumaczony że "ludzki rozum tego nie pojmie". Poza tym dotąd nie wiem czemu tak dokładnie w ogóle powiesili nasza rodzinkę

Dodatkowo to już drugi ac zakończony w tak niedorzeczny sposób. O ile w jedynce to było fajne, bo podkręciło napięcie to tu już jest bardziej wkurwiające niż ostatnie odcinki prison break. Trochę szkoda bo po zakończeniu liczyłem, że będzie mi się chciało pozwiedzać jeszcze trochę te niesamowite miasta, zwłaszcza że gra jest bardziej rozbudowana od poprzedniczki. Niestety nie chciało mi się w ogóle, strasznie bezpłciowa część mimo że gameplay na obecne standardy był wręcz doskonały.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Działają wam serwery? Bo ja nie mogę się nawet zalogować, bo pisze "brak połączenia z serwerem Ubi, sprawdź czy masz neta".

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
adanos, rozumiem piracik?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie, dzisiaj kupiony oryginał  ;p  

To nie żart. Gdybym spotkał debila, który wymyślił tego DRM-a, to bym dał mu headshota. Jednego debila mniej by było.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Assassins's Creed II
#94 2010-06-26, 16:06(Ostatnia zmiana: 2010-06-26, 16:08)
Dobra, polecam... zainstalować pirata ;p

Poważnie. Ściągnij coś zwanego NEHM offline server, czy coś takiego. Jak już ściagniesz i nie zadziała, to zauważ, że masz zapewne 64-bit system, wtedy ściągnij wersję pod 64bit i przeczytaj readme, tam jest coś o dodawaniu w windowsowym pliku "tokens"(chyba) paru linijek.

aha, jak możesz zwrócić to poszukaj informacji o AC2 na steam, coś mi się kojarzy że widziałem, ale niestety nie widziałem kodów na allegro. Wtedy prawdopodobnie używałoby steama a nie tego porytego czegoś.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest już normalny crack ułatwiający życie biednym poszkodowanym użytkownikom.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Chciałbym poinformować, że pomoc Azteka była nieoceniona. Teraz to nawet internet nie jest mi potrzebny do grania ;p

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ok, przeszedłem już grę :D  Właściwie to jest ona genialna, jedynie trochę w Wenecji nudziła. Odpuściłem sobie wykonywanie questów pobocznych, skupiłem się jedynie na fabule. Polecam tą grę każdemu.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Zgadzam się, omijanie tych kanałów bywało strasznie irytujące. Jedynka może się przy dwójce schować.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To pomyślcie panowie co szykuje nam się w Brotherhood w Romie... Miodzio xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry