Bitwa 4a - Skrzynka pocztowa 18097 30

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 18097

Odpowiedzi 30

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
ten wzorek na zadaszeniu układa się w taki bardzo specyficzny kształt ;p
Nawet mi to nie przyszło do głowy :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Dracon zrob lepiej teksture od podstaw nie korzystając w takiej skali ze zdjęć bo wygląda słabo.
Zdunek przez twojego posta na skrzynce Kyra nie widze nic prócz ... o_o

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dracon zrob lepiej teksture od podstaw nie korzystając w takiej skali ze zdjęć bo wygląda słabo.
Nie mam takich czcionek jak na oryginale

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Tylko czcionki wziąłeś?
Mi sie zdaje ze wiecej, bo wszystko takie pozbawione szczegółów i porozmazywane :D  
Chociaż rysy na krawędziach porób no i jakieś gówna o_o

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

a co za problem zrobić kilka głupich liter, czy nawet przerobić jeden z dostępnych wzorów?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poprawiłem tekstury. Myślę, że wygląda nieco lepiej: 1, 2, 3, 4, 5 (siatka), tex

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
Zaznacz jaśniejszym krawędzie na specularze.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zostało 15 godzin. Ja powoli kończę. Zostały mi do zrobienia cztery elementy normalmapy, część diffuse i specular.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja na razie nie skończyłem, Buła chyba nie skończył, Thoro nie skończył. Jeśli ktoś inny też robił, to też nie skończył. Przedłużamy o dwa dni, do 28 lutego, godz. 20:00

Mark Twain

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No, ja niby zrobiłem, czekam tylko aż mi Jedaith zrobi screeny. Tekstury:
http://img528.imageshack.us/img528/9466/penfolddiff.png
http://img28.imageshack.us/img28/9360/penfoldnrm.png
http://img519.imageshack.us/img519/1610/penfoldspec.png
http://img444.imageshack.us/img444/4104/penfoldalpha.png
Jak mi Jedaith wyśle te screeny to od razu zrobię temat z ankietą. Szkoda że Buła się zlenił a Thoro speniał, liczyłem na Was :P

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry