@Mahridspoland
Ja to se zrobiłem tak - pierw chodziłem se po tej krainie (szczególnie po WSZYSTKICH jaskiniach),trzeba też czytać WSZYSTKIE księgi, se tam poznajdywałem różne rzeczy, np. krew demona - w jednej z jaskiń (taka jak w khorinis co czysta runa dla magów jest) jest pan cienia, ma klucz i jest tam dużo skrzynek i tam jest m.i.n. - ta krew, talizman orków (musisz go dać szamanowi który se siedzi we wiosce orków, tam gdzie jest most i musisz iść w niej boczną ścieżką na maluteńkie wzniesienie), musisz znaleźć też takie czarne oko (wygląda jak czarna perła), powiedzieć ur-thunderowi o kuszy, itd. Potem trzeba przy stoliku alchemicznym zmieszać to wszystko z okiem, iść tam, gdzie jest posąg beliara i trolle, pomodlić się, będzie filmik i smok. Trzeba go zabić kuszą (lub nie). Amunicja do kuszy jest w mieście umarłych (taka jaskińka z wejściem jak do orkowego cmentarzycha) w kilku skrzyniach. MUSISZ wszystko zabijać, wszystko zbierać, wszędzie chodzić i wszystko czytać.... Mniej więcej tak Ja przeszedłem.... Aha. Jeszcze krew orka - klucz daje ci ten szaman co mu dałeś talizman, skrzynka jest w namiocie ur-thundera.