Używaj goto waypoint pc_mage_li (nie samo goto), ewentualnie aigoto pc_mage_li (wtedy zamiast teleportować zaprowadzi cię do niego )
goto waypoint pc_mage_li przenosi bezia na plażę, dokładnie w to miejsce w którym spotykamy Miltena po zejściu ze statku.
aigoto pc_mage_li mi nie działa, tzn po wrzuceniu tego pokazuje mi AI_GOTO STARTED (PC_MAGE_LI) i nic się nie dzieje.
Jakiś inny pomysł? Może jest kod na na teleport w tej jaskini lub kod na #msgote author=Avallach link=topic=8984.msg100787#msg100787 date=1277657016]Używaj goto waypoint pc_mage_li (nie samo goto), ewentualnie aigoto pc_mage_li (wtedy zamiast teleportować zaprowadzi cię do niego
)[/quote]
goto waypoint pc_mage_li przenosi bezia na plażę, dokładnie w to miejsce w którym spotykamy Miltena po zejściu ze statku.
aigoto pc_mage_li mi nie działa, tzn po wrzuceniu tego pokazuje mi AI_GOTO STARTED (PC_MAGE_LI) i nic się nie dzieje.
Jakiś inny pomysł? Może jest kod na na teleport w tej jaskini lub kod na stworzenie#msgote author=Avallach link=topic=8984.msg100787#msg100787 date=1277657016]Używaj goto waypoint pc_mage_li (nie samo goto), ewentualnie aigoto pc_mage_li (wtedy zamiast teleportować zaprowadzi cię do niego
)[/quote]
Jakiś inny pomysł? Może jest kod na na teleport w tej jaskini lub kod na które tam przebywa? Na stronach ros. nie znalazłam takiego kodu. Ewentualnie opis tego miejsca, może uda się tam inaczej wejść np za pomocą #msgote author=Avallach link=topic=8984.msg100787#msg100787 date=1277657016]Używaj goto waypoint pc_mage_li (nie samo goto), ewentualnie aigoto pc_mage_li (wtedy zamiast teleportować zaprowadzi cię do niego
)[/quote]
Jakiś inny pomysł? Może jest kod na na teleport w tej jaskini lub kod na k#msgote author=Avallach link=topic=8984.msg100787#msg100787 date=1277657016]Używaj goto waypoint pc_mage_li (nie samo goto), ewentualnie aigoto pc_mage_li (wtedy zamiast teleportować zaprowadzi cię do niego
)[/quote]
Jakiś inny pomysł? Może jest kod na na teleport w tej jaskini lub kod na (o ile można się tam dostać z wyspy)