Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2390577 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2390577

Odpowiedzi 3617

joldog

joldog

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
o ile wiem ten amulet jest w jaskini w dolinie cienia tam gdzie normalnie w khorinis przechodzisz rytual na maga ognia :p
najpierw idziesz na prawo i uruchamiasz 4 przyciski bodajze, napierniczasz sie z szkieletem bossem i z jego zwlok wyciagasz klucz do skrzyn ktore sa w lewym korytarzu, tam jest chyba amulet ;)

shatzi

shatzi

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Ile udało wam się dobić hp do rozdziału 3?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Zależy kim. Grając wszelką postacią magiczną (mag wody,ognia,nekromanta) miałem wyśredniowaną ilość wszystkiego tak, żeby dana profka BYłA daną profką tj 200-300 many + jakieś 500-600 hp. Grając wojakami (łowca smoków,paladyn, strażnik świątynny itp itd) hp miałem jakieś hmm ... coś kole - pod koniec 2 rozdziału rzecz jasna - 900 hp i jakichś 100-200 pkt many.

Z poziomu hp, siły ,many czy wszelkich innych statystyk , wiem tylko tyle, że na sam koniec rozgrywki czyli podczas "wielkiej bitwy na farmie onara" ZAWSZE dostawałem pochwałę za roz*ierdolenie SAM jednej trzeciej orkowych rozdziałów. Wojownikiem każdego orka miałem na strzała, magami rozpizgiwałem odrazu 15 do 20 orków orków przy pomocy tego czaru z czaszką (zapomniałem jak się nazywa). Tak więc źle wyważonej postaci raczej nie miałem.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader
ja mam początek 4 rozdział i mi się udało wbić strażnikiem świątynnym 1000 hp :D  ale za to mam tylko 150 many

joldog  wielbię cię za to uratowałeś mi życie :D  naprawdę dziękuje bardzo :D

shatzi

shatzi

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Heh , szukam siódmego opiekuna wszędzie , ale go nie ma ;/
Na ruskiej stronie moda pisze , że powinien być od karczmy do kręgo słońca lecz nigdzie go nie ma. Szukałem też koło piramid i czarnego trolla lecz nic nie ma ;(

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
No to ja mam takie pytanie : Czy wasza egzystencja polega na maniaczeniu jak dzieci w "Returninga" i zatruwaniem ludziom życia ? Nie zrobiłeś i masz problem - szukasz. Piszesz posta GDY NAPRAWDĘ NIE POTRAFISZ KU*WA ZNALEŹĆ ,A NIE Z KAŻDĄ PIERDOŁĄ. Ja niestety na wasze nieszczęście wiem, jak wy działacie. To są reakcje typu "o , nie mogę znaleźć tego i tamtego, nie chce mi się szukać, to napiszę na forum themodders i zaraz pogram dalej, bo jakiś cwaniaczek odpisze". Pomyślcie trochę, poszperajcie, POSZUKAJCIE DO KU*WY NĘDZY , zamiast perfidnie bezmyślnie iść na łatwiznę.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader
Mahridspoland  dobrze że zrobiłeś tą solucje bo już miałem brać się do roboty :D

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mahridspoland może ktoś z nas powinien napisać solucje i pozbierać te wszystkie odpowiedzi do kupy w osobnym temacie , żeby w końcu był tu spokój

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Alek Nekro - i w tym momencie "Syńciu" mnie wkurwiłeś i dojebałeś. Najpierw naucz się niedo*ebcu poprawnej polszczyzny, odsiedź do końca podstawówkę ,wyduś pryszcza jeden z drugim i zgól pizdowąsa, a później ku*wa zadawaj pytania Z SENSEM. Patrząc na twoje posty za pierwszym razem człowiek nie wie czy to chiński, japoński czy ku*wa hieroglify egipskie treści zaawansowanej.

Gracz - Ja zrobiłem solucję BA nawet solucję w pdf'ie ze screenami. Porobiłem kilka kopii, rozesłałem do znajomych. Niestety kilka dni później miałem awarię kompa (dosyć poważną) i utraciłem właściwie wszystkie dane. Mógłbym co prawda napisać do któregoś ze znajomych "podeślij tą kopię" tylko powiedz mi ... PO CO ? Co mi to da, skoro taki jedenasto letni "alek" pomimo mojej dobroci I TAK zacznie napie*dalać tak bezsensowne posty, że aż się w dupsku przekręca. Więc sam rozumiesz.

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader
Dobra poradziłem sobie bez save w tej świątyni :D

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Spróbuj wczytać innego sejva a potem tego. Mi tak pomogło.

shatzi

shatzi

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Hmm , zanim napisałem tu ten post to zawsze , ale to zawsze poszukam 3 razy zanim coś napisze...
Dobra , wystarczyło wysłać PW z informacją , że masz problem. Na pewno bym przestał pisać posty w tym temacie , tylko trzeba powiedzieć :)  Raczej nie będę tutaj zaczynał żadnej kłótni. Radzę Ci popracować nad językiem , ponieważ przeklinanie tu nic nie wskóra , pozdrawiam.

Davisn

Davisn

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Dzien dobry, chcialem sie zapytac, czy moglby ktos przeslac na email ( dav1sn@seznam.cz ) albo uploadnac gdzies i przeslac mi link juz pretlumaczonych czesci G2NK:Returning zebym mogl no choc by wyprobowac przetlumaczyc go do jezyka czeskiego. Dziekuje

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A na pierwszy post w tym temacie to nie łaska zajrzeć?

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Davisn

Davisn

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Ale mnie nie chodzi o pseudotlumaczenie, ale profesjonalne.

alek nekro

alek nekro

DreamVader
posty25
Propsy1
  • DreamVader
takiego nie ma jeszcze i wrzucą w tedy kiedy będzie gotowe bez żadnych wycieków po prostu poczekasz zrobisz po czesku ...

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Ale mnie nie chodzi o pseudotlumaczenie, ale profesjonalne.
Mija się to z celem, te tłumaczenie nie będzie do końca profesjonalne, gdyż używamy różnorakich tłumaczy, więc radzę Ci samemu zabrać się za to jak my. :)

Madness

Madness

Użytkownicy
posty56
Propsy85
  • Użytkownicy
Grzebałem w teksturkach moda i znalazłem rozdział VII

Davisn

Davisn

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Chociaz umiem po rosyjsku to tlumaczenie samemu to bylaby praca na kilka lat xD. Z pseudoangielskiego o tym w ogole nie ma mowy, z pseudopolskiego tez raczej mi sie nie uda tego przetlumaczyc za dobrze. Z teho wynika ze jedyna droga to tlumaczyc z "nie do konca profesjonalnego". Nie wiem jakim systemem tlumaczycie, ale chyba 1 osoba zbiera tlumaczenia od pozostalych i kontroluje je nie ? No i mnie by sie przydaly te juz przetlumaczone czesci, zebym mogl chociaz tego wyprobowac, bo czekac do wakacji, jesli w ogole do tego czasu to przetlumaczycie byloby meczace :)

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Madness - Otóż JEST ROZDZIAŁ SIÓDMY. TAK, WŁAŚNIE, DOKŁADNIE. Rozpoczyna się on tuż po wypłynięciu z irdorathu . To właśnie w tym rozdziale zwiedzasz pewną tajemniczą wysepkę i wracasz do Khorinis. Cudem i rzeczą niebywałą byłoby, gdybyś odnalazł w teksturach rozdział VIII, aaa tak przy okazji : Grzebiesz w teksturkach mówisz? To rozumiem według tego, że znając ludzką ciekawość już zdążyłeś pozaglądać w skrypty i tym podobne i nie zdziwiłoby mnie, gdybyś już coś "przez przypadek" kliknął. A spróbuj potem napisać, że masz "pewnego buga" w returningu, to niedość, że cię wyśmieją to nie uzyskasz od nikogo żadnej pomocy na ten temat. No - może poza "Trzeba było NIE GRZEBAĆ W TEKSTURACH, A PRZY OKAZJI W PLIKACH".

0 użytkowników
Do góry