Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2389575 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2389575

Odpowiedzi 3617

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Dokładnie nie wiem, ale jeśli robiłeś wszystko po kolei i nie masz gdzieś w odłogu niewykonanych questów z głównej linii (na tym etapie gry poboczne pies je*ał) to powinieneś móc zarazem zgładzić zarówno haradrimów jak i strażników. Nie wiem czy nie musisz przed walką porozmawiać z tymi psami , a podobno jest jakiś sposób (nie pamiętam tylko jaki ale jest jakiś w 100%) ,że wykonujesz odpowiednie czynności i wchodzisz do komnaty , żeby upewnić się czy wszystkich wykończyłeś. Powinni oni w tedy bez twojej beżpośredniej ingerencji w ich zgon, leżeć na ziemi że tak powiem dupą pod wiatr :lol:  i lizać kafelki. Najlepiej sprawdź najpierw na jakimś strażniku(opiekunie) edit focus ,flags =0 bo jeśli ma =1 to najwyraźniej błąd w grze. Pozdrawiam. I odpal tego propsa no ... :lol2: .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
hehe mam pytanie: moglibyście pokazać jakieś zdjęcia ze spolszczenia?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam 3 misje na krzyz XD wojna z orkami, Hodowcy oraz Droga do Obozu łowców xD

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam Problem wykonuje misje gildii kupców i znalazłem pomocnika dla lutra o ile pamiętam z poprzedniej gry powinienem teraz dostać misję z sarach aby ochronić ją przed kantarem ale ja go już wcześniej zabiłem na zlecenie gildii zabójców jak pchnąć fabułę do przodu  luter nie daje mi żadnego nowego zadania ??

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie chce mi się tego tłumaczyć, ale może sami rozkodujecie czy tam ogarniecie. Oto opisy questów z rosyjskiego forum o returningu.

1. Mówi o przejściu 7 rozdziału wojownikiem (paladyn,łowca smoków czy inne). Jak widać rozwiewa wszelkie wątpliwości : powalonych haradrimów i opiekunów wojownik powinien atakować TYLKO I WYŁĄCZNIE ZA POMOCĄ MIECZA WYKUTEGO Z CZARNEJ RUDY !!!111oneoneone...

Instrukcja Hag-Tara

Jest to zadanie, które otrzymujemy od szefa orków Hag-Tara, rezyduje on w dawnej twierdzy paladynów Garonda w Górniczej Dolinie. Załóż Ulu Mulu i idź do zamku, po tym jak dowiesz się, że paladyn Nathan nie zaatakuje Twierdzy bez Garonda. Idziemy do budynku, w którym siedział Garond i rozmawiamy z szefem orków. Mówimy mu, że zrobimy coś dla niego za zwolnienie paladynów. Prosi on nas o zabicie wszystkich łowców smoków w Górniczej Dolinie. Zgadzamy się i idziemy ich szukać. Łowcy Smoków obozują w jaskiniach koło wodospadu, który płynie z lodowych pustkowii (chodzi o jaskinię, do której po zabiciu lodowego smokaprowadzi nas bulko). Zabij ich wszystkich. Powróć do Hag-Tara i zakończ misję.

Herszt Orków.
Jest to jeszcze inna wersja zadania potrzebna do uwolnienia Paladynów Garonda, my również otrzymujemy od szefa orków Haq Tara, siedzi on w dawnej twierdzy paladynów Garonda w Górniczej Dolinie. Załóż Ulu Mulu i idź do zamku, po tym ,jak dowiesz się, że paladyn Nathan nie zaatakuje twierdzy bez Garonda. Ale najpierw udaj się do orkowych szamanów i porozmawiaj z Ur-Shakiem,który powie, że Hag-Tar nie miałbym nic przeciwko, aby stać się przywódcą orków. Zaakceptuj to i idź do Hag-Tar, który prosi nas o zabicie Ur-Thrall, najwyższego Przywódcy orków, który mieszka w podziemiach miasta orków na północy Górniczej Doliny (chodzi tu o tego orka w czerwonym pancerzu dla którego robimy misje w dolinie cienia). Zgadzamy się i idziemy do Ur-Thrall, tu mamy dwie możliwości - albo zabijamy Ur-Thrall i jeszcze kilku orków, bierzemy ze sobą dowód jego śmierci i zanosimy go do Hag-Tara. Albo najpierw porozmawiać z Ur-Thrall i powiedzieć, że lider w Hag-Tar chce jego śmierci. Zaproponuje on nam ,że jeśli zabijemy Hag-Tara, to uwolni on Paladynów Garonda ponadto, da ci on talizman, dzięki któremu inni orkowie nie będą chcieli cię zabić podczas próby zabójstwa Hag-Tara. Bez zależnośći od wybranej opcji Garond z paladynami uodzyska wolność i misja się zakończy.

Watchman (przejście dla wojownika)

Podczas odtwarzania wojownik, ta misja jest inna od tej, która została omówiona powyżej, tylko że zamiast yunitora, musimy wykuć miecz z czarnej rudy (oburęczny lub jednoręczny). Kucia mieczy uczy Darrion, kowal z Leśnego Obozu Bractwa Górniczej Doliny (miejsce gdzie urzęduje netbek, miejscówka klasztoru zmiennokształtnych) . Jeśli szukamy czarnej rudy idziemy do lidera orków Ur-Thrall i mówi on nam, że ruda znajduje się w Dolinie cieni.

Szturm na zamek

To zadanie dostajemy od paladyna Nathana w górniczej dolinie. Musisz powiedzieć mu, że jedynym sposobem uwolnienia paladynów z zamku jest atak. Nathan zgadza się, ale prosi nas, abyśmy poszli do łowców smoków i zwrócili się o wsparcie do nich. Idziemy do Łowców Smoków, stoją w jaskini koło wodospadu lodowych pustkowii (ten sam co powyżej)i poprosimy ich o pomoc. Mamy tu dwie opcje do wyboru:  zapłacić im 5000 sztuk złota za pomoc, lub nakłonić ich do współpracy poprzez szantaż . Kiedy wszyscy są już gotowi, idziemy do Nathana i mówimy, że nadszedł czas na atak. Quest zakańcza wyczyszczenie zamku z orków.

2. Nieco więcej, ale mówi o przejściu gry magiem (nekromanta, mag ognia, wody czy ch*j wie jakim panem bogiem jeszcze :D ). Rozwijam myśl : Mówią te fragmenty między innymi o wojnie z orkami, o pokonaniu właśnie tym opisanym w poprzednim moim poście tajemniczym sposobie na pośrednie rozpie*dolenie opiekunów bez dotykania ich. Trzeba stworzyć odpowiednią runę, użyć jej , poczym wejść do sal opiekunów i posprawdzać czy wszystkich wykończyła.

Trap.
To zadanie daje pyrokar na początku rozdziału/w początkowych rozdziałach (nie wiem jak dokładnie być powinno), teleportuj się do niego - mag opowie ci czego się ostatnio dowiedział oraz da ci do zrozumienia fakt, że zespół (ze statku) będzie musiał przebić się przez miasto wypchane orkami ,do  farmy Onara i oferuje akcję z rozdaniem ekipie runy teleportacji.
Dałem runę kowalowi - gospodarstwo Onara (można z nim handlować) i kapitanowi Jorgenowi czy Jackowi - Tawerna orlana (tutaj się wacham może być (gdzie zostaną zabici, lub uprzątną orków). Inni postanowili rozejść się (bez Ciebie) i jeszcze wrócić, ale Paladin Girion - był więźniem orków w mieście (w tej samej celi z Gasparem). Quest ukończony w gospodarstwie Onar po rozmowie z Lee i innymi byłymi członkami zespołu.

Wojny z orkami.
Zadanie z mprzywódcami poszczególnych gildii. Idziemy do klasztoru i rozmawiamy z Pyrokarem, idziemy do fortu paladynów, oraz oferujemy naszą pomoc hagenowi. Robimy zadania z Paladynami w Góniczej dolinie, po czym Hagen zgadza się z nami i (oczywiście) każe nam powiększyć armię. Magowie ognia zgodzą się ,iż do końca życia będą musieli wypełniać swoje zadania. Myśliwi - "Zbroja z myśliwymi," Magowie Wody  - Oczyścić świątynię adanosa ", Piraci - Warunki korzystania z piratów", Najemnicy -". Broń z rudy dla najemników. Guru również zgadzają się dołączyć, ale Bractwo z Farmy Bengara mówią , że muszę mieć "przewagę w prędkości (czyli zdobyć dla tych patałachów parę miksturek szybkości) " Po wykonaniu tych zadań Hagen, wszyscy paladyni i reszta gildii dla których zrobiliśmy zadania, zgadza się na atak. Lecz najpierw idziemy do Pyrokara (w piwnicy pod klasztorem gdzie stoi talas lub tam, gdzie znaleźliśmy mapę morską wyspi irdorath), dzięki któremu dostajemy misję "Strange Things", mamy zabić wszystkich Strażników/Opiekunów (tak, nareszcie rozpier*alamy frajerów). Po wykonanej misji teleportujemy się na farmę onara, idziemy na puste pole i widzimy dwie armie dwie armie (wyzerowanie opcji w szczegółach i rozdzielczości do minimum nic nie daje - i tak będzie się przycinać z powodu zbyt wielkiej ilości npc w jednym miejscu). Teraz pozostaje wygrać bitwę (ja z podniecenia xD, że taka bitewka zajebista zanim zagadałem do hagena zapisałem i rozgrywałem ją kilka razy raz nawet sam zabiłem 1/3 wojska za co dostałem pochwałę od hagena i dodatkową ilość expa). Rozmawiamy z Hagen i wykonujemy zadania "Oblężenie klasztoru" i "Bitwa o Khorinis".Po raz kolejny porozmawiać z Hagen. Skończone!

Opiekunowie (przejście gry magiem)
Quest wszystkich rozdziałów  , To nie może być zakończone, ale można zabić tych gadów. Zwracamy się do Pirokarom w klasztorze, ognevik będzie szukać odpowiedzi w książkach. Po wykonaniu zadania "Strange Things" i zbierania wszystkich frakcji na Onar rolnicze w poszukiwaniu "wojny z" orków Pirokara znaleźć w podziemiach klasztoru, a otrzymasz niejasne wskazówki co do 4-th bóstwo (?). Idziemy do obozu lasów w Minentale i porozmawiać z Netbekom. Wow! Innos i Beliar dać ich mocy, na ołtarzu Adanos moc iść do świątyni Yarkendar Adanos (pokój okrągły, gdzie biją Kruka, i wykonał "Rytuał oświetlenie). Powrót do Netbeku i uzyskać receptę runy najfajniejsze. Spośród 5 pacjentów potrzebne 3 powinniśmy być na misje Keepers (Water Pearl i serce prawdziwego ducha ognia i golem w tle) yunitor, leżące na parterze starej wieży Ksardasa i okulary cougar kamień strzelanie z Cougars Yarkendare, gdzie wcześniej nie było magiczne łuk . Dokonywanie runa "Anger Twórcy" i udać się do winy Guardians. Hodowcy umarłych, i to wszystko. Quest nie jest zamknięta, jak rozumiem, pod warunkiem rozwiniętych.

Dziwne rzeczy.
Pojawia się, jeżeli podchodzimy dziwna rzeźba przed mostem do klasztoru, a ogresti Strażnicy błyskawicy. Potrzebujesz porozmawiać Pirokarom, a następnie zabić Guardians (quest "Strażnicy").

Innocent.
Pojawia się na Lost Island, jeśli Pedro znajduje się na statku i był obiecał wstawiennictwo przed Pirokarom. Zwracamy się do Pirokarom w klasztorze, ze 5000 złotych grzywny za Pedro (wkręca się ...) to ta bestia - Pedro - będzie odpokutować za grzechy Innos posąg (na Marduk), a nie chcemy rozmawiać.

Wiadomość o niebezpieczeństwie.
Daje Vatras w klasztorze, trzeba tylko powiadomić Saturasa orków w Khorinis. Lepiej, aby przejść do realizacji tego zadania po zakończeniu "Paladyni w Dolinie min, do wykonywania zadań w tym samym czasie i piratów Magowie Wody.

Paladyni w Dolinie Mines.
Daje Lord Hagen Azgane po rozmowie z Pirokarom. Idziemy do Minental na koniec zejście spełnia Paladin Nathan i jego towarzyszy, uczyć się smutna wiadomość, mamy misje "Survivors" i "Dług of Honor". Udajemy się do zamku, pójdę do więzienia, OPPA, Garond! Rozmawiając z nim i innych więźniów, przejdź do orków ogólne i rozmowy na pojedynek. Duel odbywa się w ognisty Dragon's Lair, gdzie po wygraniu nie orku obietnicy strzelać na wietrze o jego klęsce, a następnie otrzymujemy orka eliksiru. Wróć do zamku, czerpiemy Garonda, a reszta do ołtarza, nawy spotkać Nathan i jego koledzy szukają patrol orków. Zgadzają się spotkać w Khorinis, przejdź na korytarz, spotykamy się Nathan i wszystkie inne drzwi były paladyn w Minental. Tutaj zamknąć quest "Dług of Honor", jeśli Nathan and Stroke żyje. Zwracamy się do Garondom i przejść do Lord Hagen. Wszystko!

Survivors.
Otrzymujemy od Nathana. Idziemy do niewoli zamku, znaleźć Garonda w więzieniu, wolne, biorąc go razem z Parsivalem, Orica i cios w przejściu.

Dług of Honor.
Otrzymujemy od Nathana. Po zakończeniu zadania "Survivors" z dawnej bramy Paladin w Minental mówić Nathan, zgadzam się z jego taktyka ataków dywersyjnych. Następnie z Bang przejść do orła tawerna "ocalić" Nathan przyjąć wdzięczności od nich.

Pojedynek na śmierć.
Bądź w dialogu z orków ogólne Hog Tarom na zamku. Idziemy do ognistego Dragon's Lair (wulkan), wygrywając Hog Tara, zgadza się z jej warunkami (lub nie  ).

Niezawodne osób.
Diego daje Onar gospodarstwa. Idziemy na farmę Aquila, znajdziemy tam Kavalorna, Scutt i Torus. Rozmowa z nich (pierwszy z Tori, a następnie Scutt, a następnie Kavalorn, inaczej będzie glitch!), Take quest "Pomoc Kavalornu. Zgadzam się, aby wziąć w gospodarstwie Onar. Oddziały (można teleportować błąd  ), Rozmawiając z nimi i Diego. Wniesienia do Guardians morderstwa.

Pomoc Kavalornu.
Wypłaty Kavalorna Onar to gospodarstwa do gospodarstwa, Aquila.

broń Ore dla najemników.
Czy po zakończeniu zadania "Paladyni w Dolinie Mines". Rozmowa z Lee, przejdź do Lord Hagen, bierzemy przepis na Paladin Sword, przejdź do Lee i dowiedzieć się, że potrzebuje 30 sztuk. Za każdy miecz potrzebuje 10 rudy - 30 * 10 = 300 sztuk rudy! Mam nadzieję, że to, można je tylko młotek. Jeśli nie, przejdź do kopalni, Ruban. Na zwłok rudy Viper i Snipes nie mam czasu pić z dala, zanim umrę! Ja osobiście, przechodząc na wyspie Etlu oczyszczony ze wszystkich Paladynów, ale ich miecze (tylko te, które tego dokonały) pchnął Sarah. zwłoki Sary smród w rynku w Khorinis, wziąłem ją na miecze i wychował Lee.

myśliwych Armor.
Falk daje po quest "Paladyni w Dolinie Mines". Rozmowa z Falk i dowiedzieć się, że słabo opancerzone myśliwych muszą zbroi slajdy, 10 szt. Więc dlatego konieczne było zebranie tych pocisków! Let's go to Wolf, dowiadujemy się, że recepty polega na kucie napierśnik Wolf w Minentale (piersi w pobliżu Ice Dragon nie otwiera? - Pamiętam). Jedziemy tam, włóczy się wokół pnia małą niespodziankę - czarna troll, zabrać rysunek, czytaniu, kuźnie.

Rytuał oświetlenia.
Daje Saturas w Yarkendare po zakończeniu zadania "Paladyni w Dolinie Mines". Zwracamy się do Saturasom, dowiedzieć się pradawne zło, trzeba uświęcić świątyni i Adanos Riordane, udał się do Remont biblioteki. Jedziemy tam, spotkać Riordan. Biedaczysko! Mamy czyste jego zwłoki z powrotem do Saturasu i pobiegł do świątyni Adanos w okrągłym pokoju na końcu. Zwracamy się do Saturasom, przejdź do ochrony wszczęcia magów rytuał. Po pewnym czasie w środku okręgu spotka się 4 fali sług zła - z nieumarłymi oraz 5 fala th będzie demon. Let's Get Out wszystkich, po rozmowie z demonem Saturasom. Wszystko.

Warunki korzystania z piratów.
Greg daje Yarkendare po zakończeniu zadania "Paladyni w Dolinie Mines". Mówimy z Greg i dowiadujemy się, że piraci za pomoc chcesz statku paladynów. Wow! Idziemy do Lord Hagen, namawia go do uzgodnienia z warunkiem, że piraci będą paladynów. Wróć do Greg, szerzyć ją wszystkim, że jest zaskoczony i pyta codziennie konsultuje się z zespołem i podjąć decyzję. Zarejestruj się!, Prawdopodobieństwo, że nie będą one w 100%. Prawdopodobieństwo sukcesu w dużej mierze zależy jak wiele questów zakończeniu piratów (Dodane SalasValor).

Speed ​​korzyści.
Daje górach w Kosh po zakończeniu zadania "Paladyni w Dolinie Mines". Mówimy do Idol Oranim, zgadza się pomóc, ale jeszcze trzeba przekonać Guardians Bractwa. Idziemy do góry do Koszul, on też nie przeciw, ale powiedział, że Straż raczej słabe opancerzenie i walka z orkami, których potrzebują 30 mikstury szybkości. Możesz podać eliksir, jeśli nie, przejdź do piratów w Yarkendar i kupić 30 najszybciej śledzie. To ersatz również wynajem i opiekunowie zgadzają.

Runiczna magia.
Daje Pirokar po bitwie z pól Onar. Rozmowa z Hagen, Saturasom, Daron, Idol Oranim, heh się przybity jakiś mob z magii. Ponownie porozmawiaj z Pirokarom. Zdenerwowany, biedaczka, ale Nitsche, quest zakończony.

Oblężenie klasztoru.
Daje Pirokar po bitwie z pól Onar i ukończyć quest "magic Runiczna". Idziemy do klasztoru (stóp), w sposób czysty orków. Po zabójstwie gadów w pobliżu posągu opiekun most klasztoru pojawi się na realizacji misji. Idziemy do Pirokaru, to kok. Wszystko.

Kill, co potrafisz!
Daje Lord Hagen, po bitwie pod pole Onar (gdy siedzi w domu, na miejscu Lee). Konieczne jest zabicie wielu orków. I wyczyszczone gospodarstwa Sekoba, klasztor i miasto było wystarczające. Idziemy do Lorda Hagena i mijamy quest.

Zwolnienie Khorinis.
Daje Lord Hagen, po bitwie pod pole Onar. Po prostu trzeba zabić wszystkich orków w mieście, maga nie jest trudne, "Wave of Death" woły ze straszną siłą. Ponieważ wszystkie zabite, "pojawia się na realizacji misji. Idziemy do Lorda Hagena i mijamy quest.

Wiadomość do króla.
Daje Lord Hagen, po bitwie pod pole Onar. Potrzebnych do wykonania zadania "Liberation Khorinis, przejdź do Lord Hagen i do wycofania oferty wiadomość do króla. Greg paladyn w zbroi i tak, nawet kapitan - to super!  komenda Collect (tam w gospodarstwie Diego, Torus, Lars, inne ...), a najmniej osób - jest to ostatni quest. Wejdź na pokład, rozmowy z Greg i zobacz kredytów! WSZYSTKO. Dość wszystkich.

Jeśli ktoś bardzo będzie chciał mogę przetłumaczyć wszystko na nasze (inaczej - poprawić błędy gramatyczne). Ale jak to z ludzką pazernością bywa - będę (być może, zależy to wyłącznie czy będziecie chcieli tłumaczenia) oczekiwał za to czegoś w zamian - nie pogardzę propsem, bo roboty to tu nie mało. Pozdrawiam.

Edit : Dostałem propsy - biorę się za poprawianie gramatyki. Narazie zrobiłem tylko kawałek jedynki.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
2 pytania:

1.Wykonuje misje gildii kupców i znalazłem pomocnika dla lutra o ile pamiętam z poprzedniej gry powinienem teraz dostać misję z sarach aby ochronić ją przed kantarem ale ja go już wcześniej zabiłem na zlecenie gildii zabójców jak pchnąć fabułę do przodu luter nie daje mi żadnego nowego zadania ??
2.Czy da się przekonać torlofa aby został kapitanem statku w inny sposób niż otwieranie bramy zamku w Górniczej dolinie ??

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
1. Niestety nie wiem.
2. Raczej nie - ale tą bramę możesz otworzyć już w drugim rozdziale. Paladyni dadzą sobie radę z orkami (przynajmniej niektórzy) , a i tak w siódmym rozdziale czyli podczas odzyskiwania Zamku w Górniczej dolinie są tam z powrotem (znaczy ci, którzy siedzą w celach).

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
Co do pierwszego pytania skoro nikt nie zna odpowiedzi co dalej czy jest kod na przywołanie kantara może to pomoże ???

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
takie pytanie.. Może dlatego nie moge zabijac Straznikow...

Trzeba miec czar od Pyrokara.. Perłe wody, Kawałek cienistego golema, Oko Pumy, Oraz kawałek z ognistego golema.. :)  Darion nauczyl mnie wykuwac miecze z czarnej rudy.. :D  I patrze w EQ.. Mam miecz.. mam 4 kawalki... oraz mam Zwoj z czarem przeniesienie energi.. jakoś mam przeniesc energie z tych 4 elementow na miecz??

Ps. (SPrawdziłem w razie czego, ale nie zapisywałem sobie gry, jeśli to nie poskutkuje.. ide.. zmieniam straznikom flagsy na 0 i jak ich sklepie to mi zaliczy te mesije xD Stonnes sie odezwie wpis do dziennika i wtedy akcja jedzie dalej)

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Mi ten czar kazał zrobić Netbek ten z obozu za palisadą orków, nie wiem czy wiesz, ale żeby pokonać opiekunów to badajże Pyrokar po swoich długich studiach w podziemiach klasztornych powie ci, że do pokonania opiekunów masz zdobyc wsparcie jakiegos nowego bóstwa idziesz wtedy do Netbeka i on ci gada co masz zrobić.

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
Chciałem płynąć już na wyspę irdorat jednak mam niedokończone misje które nie wiem jak wykonać:

1. Hromanin chodzi o te książki znalazłem 2 pierwsze cześć a co dalej gdzie są następne ???
2. Dziwny wniosek Constantino zleca alchemik Constantino po 3 rozdziale co zrobić bo nie wiem?
3. I co należny zrobić w misji gildi handlowej znalazłem pomocnika dla lutra  i nie zleca mi dalej misji co zrobić ?

dwa z tych pytań się powtarzają jednak prosiłbym o odpowiedz osoby które wiedzą o co chodzi gdyż te questy  nie dają mi spokoju ???

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1311 2011-03-21, 19:08(Ostatnia zmiana: 2011-03-21, 19:10)
1. Nie wykonałem tej misji ale proponuje poszukać w tych samych miejscach co były w G1
2. Nie pamiętam za bardzo, ale chyba chodzi aby znaleźć dla niego truciznę, fiolka jest w starej siedzibie bimbrowników na wschód od latarni morskiej daleko w lesie.
3. Najpierw pogadaj z maxim potem skocz od karczmy i pogadaj z byłym pomocnikiem fernanda jak sie nazywa nie pamiętam, po rozmowie doprowadź go do miasta, idź do Lutera, brawo wykonałeś zadanie. (Oczywiście wszystko to masz zrobić jeśli pozwoliłeś żeby bandyci zabili dostawcę lutera za karczmą Orlana:))

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
3. Najpierw pogadaj z maxim potem skocz od karczmy i pogadaj z byłym pomocnikiem fernanda jak sie nazywa nie pamiętam, po rozmowie doprowadź go do miasta, idź do Lutera, brawo wykonałeś zadanie. (Oczywiście wszystko to masz zrobić jeśli pozwoliłeś żeby bandyci zabili dostawcę lutera za karczmą Orlana:))

wykonałem te zadania chodzi mi o to że jestem po tej misji i nie dostaje żadnego nowego qesta od lutra a jestem w piątym rozdziale nie wiem czy przypadkiem nie jest winą to że zabiłem wcześniej kantara dla gildi zabójców jeżeli tak to proszę o kod na przyzwanie go

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
na rozdział dostajesz 2 zadania :)  
czyli zapewnie dopiero w kolejnym rozdziale dostałbyś zadanie

Ale ja nie mam zadnej nowje kwesti z Netbekiem A co do jego zadania.. to kazał mi zdobyc zaufanie 3 bostw.. a potem jak je zdobyłem kazał mi znalezc 4 elementy.. które takze znalazłem :P wrociłem i nie miał nowej kwesti dialogowej

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
na tym zadanku kończą się misje w gildii kupieckiej:P

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Witam. Otóż chciałem się zapytać co dodaje ta beta 2.5 do spolszczenia, ponieważ z nią i bez niej nie widzę różnicy. Może coś źle robię.

Galcys

Galcys

Użytkownicy
posty28
Propsy1
  • Użytkownicy
na tym zadanku kończą się misje w gildii kupieckiej:P

Nie wydaje mi się gdyż luter nie chce mi powiedzieć kto jest w gildii i nie mam wykonanego zadania w dzienniku po za tym z poprzedniej gry pamiętam że teraz powinien być quest z sarah i kantarem aby pomóc jej obronić się jej przed nim  niestety wcześniej go zabiłem dla gildii zabójców dlatego potrzebuje KODU NA PRZYZWANIE KANTARA

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Mam kolejny problemik. Mianowicie myszka działa na odwrót, dół to góra, a góra to dół. Ciężko się tak gra. Drugi problem to nie mogę zmienić rozdzielczości ehh. Sam mod ciekawy, wyszedłem z wieży zadowolony, a tu wilk mnie znienacka zabił, walka też jest zmieniona, ale to już umiem ustawić oryginalnie. Pomoże mi ktoś?

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no cóż.. odpalasz zwyczajnego gothcia.. ustawiasz wszystko jak chcesz.. ustawiasz rebeliance i działa cacyk.. przynajmniej u mnie ;p

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1319 2011-03-23, 17:43(Ostatnia zmiana: 2011-03-23, 17:43)
opcje myszki, sterowania itp. zmieniamy w opcjach gry...
a co do walki to chyba na wstępie pisze, że mod jest trudniejszy od normalnego G2NK, do czegoś w końcu przydają się zwoje jeśli wybierzesz poziom łatwy w rozmowie z Xardasem dostaniesz parę zwojów 1K golda i miksturkę. a i exp za potworki nie będzie zaniżany.

0 użytkowników
Do góry