Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2135672 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2135672

Odpowiedzi 3617

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Witam. Dziś zainstalowałem moda Returning i oczywiście po tym łatkę 1.1. Zainstalowało się bezproblemowo, choć długo. Teraz instaluje ReBelance, jest już 100% ale nic się nie robi. Tylko jakiś napis wyswietlony w tym okienku z paskiem, leci muzyczka i obrazki ale nic sie nie kopiuje, nie edytuje i nie zmienia. Czy to ma tak być , wkońcu ruszy czy mam jakiś błąd albo coś? Nie chce zamykać ani konczyc procesu bo boje sie, że sie coś źle zrobi.

Nie da sie wcisnać ani Anuluj (Inecoś tam) ani krzyżyka, są "zablokowane"

A gdy w coś klikam to jest ten odgłos windowsowy

Aha i w menedżerze zadań mam proces GothicVDFS.exe

Z góry dziekuje za odpowiedź,
Pozdrawiam

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no jeżeli masz otwarty gothic vdfs to ci się instaluje  :lol:  , rebalance sie długo instaluje, poczekaj troche i ci się pojawi okienko czy chcesz tera po instalacji włączyć grę no i na dole będzie exit.

PS: A gdzie mam znaleźć tych opiekunów, czy po tej wojnie przy farmie onara mam zabiś tych kustoszy, cala armia jest na farmie itd a ja niewiem jak dalej ruszyć z fabułą czy ją też zakończyć :pokerface:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale VDFS nie jest otwarty, tylko jest proces GOTHICVDFS.exe. Chciałbym prosić o odpowiedź któregoś, z autorów spolszczenia.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie masz errora z brakującym jakimś plikiem grafiki proponuje zainstalować returning 1.0 i od razu rebalanced bez tego patcha 1.1 i to w wersji exe nie mod. Jeżeli zainstalujesz 1.1 możesz mieć właśnie problemy a rebalanced ma już zaimplementowany returning 1.1

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam mam następny problem.Kim jest ten koleś o którym mówi Zigos i co chodzi z tym amuletem od niego?

Jak założe ten amulet to paladyni mnie dalej atakują

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja mam prośbę. Mógłby ktoś dać linka do opisu wszystkich zadań na oficjalnym forum Returninga?

rockystallion

rockystallion

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Kilka stron wcześniej był już podany link do strony z zadaniami Returninga
http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http://returning.worldofgothic.ru/
Klikasz po kolei Forum Gothic/Gothic Gothic 2 Powrót Zadania Opis

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
odpowiednie linki dodano do opening posta
proszę następnym razem zanim ktoś się zapyta o coś zobaczyć pierwszy i drugi post
gdyby tam brakowało ważnego linku/ważnej informacji można o tym wspomnieć, i prawdopodobnie go/ją umieszczę

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam pytanie, jak zaliczyć zadanie z orkowym Potion'em dla Salandrila? Przeszukałem chyba wszystko przy tamtym orku, co go się z Bartok'iem (chyba?) załatwiało. Próbowałem czytać o tym w solucji rosyjskiej ale przez translator nic nie zrozumiałem. Ps. Jak się zbierze wszystkie listy to od razu je do niego zanieść czy poczekać na jakąś specjalną okazję lub wykonanie jakiś innych questów?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o drugi wyjście z Khorinis w lewo, tam gdzie jest jakiś wrak statku, a nie  o tego orka co zabiłeś.
Wystarczy 3 listy polecające, nie ma znaczenia kiedy je dasz oprócz listu Fernanda, który trzeba oddać przed wykonaniem zadania Broń dla bandytów

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A ja mam takie pytanie kiedy już miałem te listy polecające (3).To jak je zaniosłem do Lariusa to mnie wygonił i quest nie zaliczony.Tak się pytam z ciekawości czy da się go wogóle zaliczyć ?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba je oddać Galahadowi, od którego dostanie pakiet listów, który trzeba zanieść Lariusowi w południe, on wtedy siedzi na ławeczce obok ratusza. Wtedy na pewno zaliczy zadanie.

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Mam kolejne pytanie - Mam zadanie z magicznym eliksirem dla Guru, przepis dostarczyłem i mam załatwić składniki. Szczaw królewski mam, serce golema i język ognistego jaszczura mam, tylko skąd mam wziąć jajo pełzacza? wiem że koło piramid tam w jaskini gdzie jest młot Tarakota (czy jakoś tak) są i królowa jest, ale jestem za słaby żeby z nimi walczyć, czy jajo można dostać gdzieś indziej np. Kupić?

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
jajo jest obok miejsca gdzie nowicjusz znajdowal rune w trakcie proby ognia...
ze straznikow miejsca sa chyba z 3 zwykle pelzacze

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Skąd wsiąść klucz do biblioteki Magów Ognia?

Mam wziąć stamtąd rękopis Xardasa

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba go ukraśc od Maga ognia Parlana, potrzebna jest kradzież kieszonkowa

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Dzięki, teraz potrzebuje czarnej perły do runy 1 kręgu nekromanty (lancy śmierci czy jakoś tak), jedną można było kupić u Xardasa, ale użyłem ją do rytuału z sercem Luciana (chyba tak się nazywał ten demon). Można gdzieś w Khorinis znaleźć/kupić jakąś?

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#1057 2011-01-22, 20:56(Ostatnia zmiana: 2011-01-22, 21:56)
Siemka mam kilka pytanek odnośnie moda a mianowicie:
1.Po wykonaniu kilku zleceń dla gildii morderców Halvor nie chce już skupywac srebra i złota(a to dobre źródło gotówki) da się jakoś zrobić aby mu się odmieniło i kupił to żelastwo odemnie:P?
2.Gdzie jest w klasztorze ta książka której odnalezienie zleca 2 z opiekunów??
3.Czy tez jak używacie teleportów w jarkendarz często lecz nie zawsze zawiesza wam gothica(access violation) i pozostaje tylko restart??
4.Jak korzystać z runy wyssanie życia jak tego używam to nic się nie dzieje tylko manny na to szkoda;P??
5.Gdzie jest ten miecz Abigail bo na bagnie tam gdzie był ognisty cieniostwór go nie było??

pozdrawiam czekam na odp.

PrzemoRi

PrzemoRi

Użytkownicy
posty64
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja wiem tylko co do 2:
Jest w podziemiach klasztoru za Talamonem (trzeba strach wziąć na niego lub przyzwać np. Goblina - Talamon go zaatakuje a ty wejdź do pomieszczenia za nim, zabierz książkę, przeczytaj, wyjdź z pomieszczenia (z tym problemy nie będzie) zbierz składniki, załóż pierdzionek od 1 opiekuna, zrób wywar na stole alchemicznym, odpraw rytuał, pójdź do opiekuna, ciesz się)
A co do pozostałych to patrz tu: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&tl=pl&u=http://returning.worldofgothic.ru/

Mam tylko nadzieje że ktoś odpowie na moje pytanie, bo do jarkendaru z runą wolał bym iść...

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czarna perła można znaleźć w szkatułkach z klejnotami, w opisie pisze, że jest zablokowana.
Jej zawartość jest losowa , jeśli masz taką szkatułkę w niej znajdziesz  czarną perłe,
tylko zapisz sobie przed sprawdzeniem, jeśli się nie uda wczytaj
1.Po wykonaniu kilku zleceń dla gildii morderców Halvor nie chce już skupywac srebra i złota(a to dobre źródło gotówki) da się jakoś zrobić aby mu się odmieniło i kupił to żelastwo odemnie:P?

Nie da się, możesz tylko wczytać przed zabiciem Canthara.

4.Jak korzystać z runy wyssanie życia jak tego używam to nic się nie dzieje tylko manny na to szkoda;P??
Ona działa tylko na ludzi, odbiera im sporo życia, jest przydatna na początek gry.

0 użytkowników
Do góry