Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2122146 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2122146

Odpowiedzi 3617

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dajmy sobię siana pszedłem sobię moda bez tego questa .

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
czyli na kodach :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie  jest wymagany by ukończyć moda.Jak zabiłem opiekunów to znalazł się w niewykonanych .

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam wie ktoś może jak wejść do Lorda Hagena jak jest się nekromantą?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczy zostać nekromantą . Strażnicy przepuszcza cię bez problemu .

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Ale nie umiem zostać nekromantą co trzeba zrobić?

Bo narazie jestem jakimś Adept of Darkness

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzeba 100 many i 40 inteligencji.
Manę rozwiń do 70 a resztę z amuletów i pierścieni.
A inteligencja, czytaj książki i pulpity,
oraz każda nabyta umiejętność zwiększa ją o jeden, niezależnie od wydanych PN.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Ok dzięki :D

To jest chyba niemożliwe zdobyć te 40 inteligencji.A ty Zdobyłeś te 40 inteligencji?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie da się przeczytałem wszystko w mieście i mam tylko 25. A skąd ty wziąłeś tyle tej inteligencji?

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W klasztorze w bibliotece z 6 pulpitów ale trzeba mieć skradanie i kradzież kieszonkową, u mateo można kupić książkę, w krypcie niedaleko farmy onara  jest książka ale tam są szkielety, w jakimś zadaniu oO  Xardasa mamy przynieść książkę,
umiejętności jedno punktowe, skrzydła , żądła i nauka najprostszych eliksirów, książka u Bospera za 5000 g i tego kupca w górnym mieście, jeśli masz kasę.
W skarbcu magów ognia jest książka +2PN, ale trzeba ukraść klucz od Goraxa, na pewno się da, mi się udało w I rozdziale, niedaleko słonecznego kręgu jest jaskinia z szkielatami i kolejna książka +2PN.
Gdy chcesz pomóc Galahadowi odzyskać stanowisko, wtedy kupiec Fernando będzie chciał mieć książkę do retoryki, w domu kupca Fernando jest kolejna książka, w domu Galahada też jest.
W zadaniu 2 opiekuna tego przed wieża Xardasa też jest książka do przeczytania, tam gdzie pilnuje ten mag ognia Talamon.

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
ej siema, mam pewny problem. przeszłem już do 6 rozdziału i jestem na zapomnianej wyspie. i nie moge sie z niej wydostać. tak pokonalem mini świącego, znalazłem mape i sekstant, wiem kto mi wyrzucił złoto nowe koło itd. ktoś może mi napisać jak wydostać się z tej cholernej wyspy,może coś przeoczyłem, a może to przez to że nie moge zrobić jednego zadania. otóż weszłem do jaskini w pobliżu plaży i pojawił się wpis w dzienniku, mowie kapitanowi o tej jaskini a on mi mowi zebym znalazl więcej takich miejsc na tej wyspie, ale nie znalazłem niczego. plis pomozcie. przespałem się kilka dni mowie mu czy plyniemy a tez mowi zebuym rozglądnoł się po wyspie. aha a może przez to że nie moge przeczytać pewnej księgi, ancient mysteries, gdy jo otwieram to pisze że książka jest zamknięta jakoś magią itd, plis pomozcie, w koncu chce sie znalezc w tym cholernym 7 rodziale. jeżeli mi pomożecie, zrobie gameplaya tego moda od początku to końca plis. już od kilkunastu godzin zapierdalam po całej wyspie  :pokerface:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
miałeś znaleźć jakieś złoże rudy na wyspie

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no a gdzie jest te zloże, ja jedynie znalazłem jaskinie przy plaży gdzie są milteni, diego gorn,angar itd. jakie zloze, nie moge znalezc szukam po całej wyspie

sorry, znalazłem, mam mu przynieść kawałek skały rudy, ale gdy biore na rude nie moge jej no ten kilofem siekać co robić

A gdzie  na tej wyspie mam się nauczyć wydobywania rudy ???

Już mam, to tylko ma głupota, ci co nie mogą przejść moda niedługo sobie z tym poradzą bo niedługo zrobię gameplaya z całej gry

[mod=Adanos]Nie pisz kilka postów pod rząd w krótkim okresie czasu.[/mod]

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej wszystkim, mam kolejny problem  :lol:  . Otóż Saturas kazał mi w 7 rozdziale znaleźć Riordana, ale niegdzie nie moge go znaleźć. Macie może jakieś wskazówki  :idea:

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest w bibliotece uczonych, jakbyś nie wiedział to jest ona w kanionie.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
aha, thx już znalazłem,ukrył się w tej świątyni że znaleźć go nie mogłem. ale teraz mam inny problem, otóż do wojny z orkami zwerbowałem najemników, magów ognia, sektę i magów wody. kogo niby masz jeszcze wziąść do wojny z orkami ???  

PS: Aha i jeszcze jedno, wyżej zdublowałem posta  :lol:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
facet kilka stron wcześniej było to napisane, poszukaj a znajdziesz  :facepalm:

facet kilka stron wcześniej o tym pisano, więc poczytaj a znajdziesz  :facepalm:
Cytat: Mahridspoland link=topic=8984.msg125376#msg125376#msg125376#msg125376 date=1293183033
1.O ile dobrze pamiętam , jest coś z tym ulu mulu takiego specyficznego , że gdy jesteś już w jego posiadaniu i za jego pomocą (lub zwykłym mieczykiem etc toporkiem) zaciukasz jakiegoś orka (byle jakiego nawet zwykłego wojownika z pod zamku) to orkowie atakują cię bez względu na to czy masz ulu czy go nie masz. Jak przestaniesz pomijać dialogi i zaczniesz je czytać (nieważne ,że źle przetłumaczone, ale dużo mówią) to dowiesz się np (jeśli masz save z przed tej rozmowy ) w trakcie rozmowy z ur shakiem , że nie wolno ci zabić żadnego orka. Dla uproszczenia działa to na tej samej zasadzie co morderstwo publiczne czy wygnanie z miasta( chyba próbowałeś co ? xD ).
2. Co do zaufanych ludzi niestety nie kojarzę zadanka. Może podeślij wpis z dziennika czy cuś to szybciej się domyślę.
3. Do "Bitwy o Los Khorinis" przyłączasz :

- Magów Ognia
- Paladynów z Fortu Paladynów
- Magów Wody
- Wszystkich z Bractwa
- Myśliwych
- Piratów (jak będziesz miał szczęście to wyskoczy ci ta opcja dialogowa, jak nie no to cóż .. ale oni nie muszą walczyć)
- Najemników

Mam nadzieję , że w dwóch trzecich pomogłem. Pozdro. Aha i ruszaj czasem głową nie idąc na łatwiznę : ].
o proszę

[mod=Adanos]Nie pisz dwóch postów pod rząd.[/mod]

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ej dobra, zorganizowałem wszystkich do boju, wszyscy są na farmie onara. a kiedy będzie atak,i czy przed tą bitwą mam zabić opiekunów

0 użytkowników
Do góry