Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2076324 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2076324

Odpowiedzi 3617

Polter

Polter

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Witam. Jestem na bezludnej wyspie i moje pytanie gdzie moge znaleść Miltena, na początku był na plaży a teraz zniknoł. Przeszykałem całą wyspe i go nie ma. A musze się go spytać gdzie jest złoto i czy ma coś przeciwko powrotowi do Khorinis.

Bezior

Bezior

Użytkownicy
posty56
  • Użytkownicy
Cytat: Polter link=topic=8984.msg111217#msg111217#msg111217#msg111217 date=1284236895
Witam. Jestem na bezludnej wyspie i moje pytanie gdzie moge znaleść Miltena, na początku był na plaży a teraz zniknoł. Przeszykałem całą wyspe i go nie ma. A musze się go spytać gdzie jest złoto i czy ma coś przeciwko powrotowi do Khorinis.

Już na bezludnej wyspie :O  :O  :O    a niedawno zadawałeś pytania co do 2 rozdziału. Co do Miltena to nie mam dobrych wieści... nie jestem pewien ale chyba będziesz musiał przechodzić jeszcze raz całą wyspę(mam nadzieje że zostawiłeś wcześniej zapis) widzisz to taki bug zapewne podczas rozmowy z nim nacisnąłeś "zaczekaj tutaj" to jest opcja dialogowa która powinna pojawić się później jeśli wybierzesz ją wcześniej Milten zniknie jak tylko się oddalisz. Ja miałem farta bo zostawiłem sobie zapis w Irdorath tuż przed wypłynięciem. Jeśli ty nie masz blisko zapisu to krucho, może spróbuj poszukać jakiegoś kodu na pojawienie się danej postaci słyszałem że istnieją takie ale nie jestem pewien ;p

maarekxd

maarekxd

Użytkownicy
posty111
Propsy1
  • Użytkownicy
I jak prace nad spolszczeniem? Możemy spodziewać się premiery przed świętami?

dawidOo

dawidOo

Użytkownicy
posty26
Propsy8
  • Użytkownicy
Rozumiem że niektórym nie chce się przeglądać prawie 50 stron żeby znaleźć odpowiedź, ale ostatnią owe osoby mogły by przejrzeć, bo tam majaczek napisał:
profesjonalne spolszczenie powinno być gotowe w tym roku kalendarzowym (bez dubbingu), ale obecnie nie jestem wstanie ustalić który to będzie miesiąc

kir

kir

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
witam mam takie pytanie nie mogę odnaleść tych kryształów dla 9 kustosza możecie powiedzieć gdzie się znajdują, czytałem solucie ale nie znalazłem wszystkich  proszę o pomoc.Oraz gratulacje spolszczenie naprawdzę dobra robota i dzięki za tyle poświeconego czasu

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mam jedno pytanie, czy po zainstalowaniu spolszczenia tego, które ma być wersją finalną będzie dubbing z oryginalnego G2NK czy po prostu będą same napisy?

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Dubbing z Nocy Kruka pozostanie.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To już jestem spokojny, ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy ten cały Returning (i spolszczenie) jest kompatybilny z Service Packiem 1.4?

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Nie sądzę, w końcu Service Pack zmienia skrypty.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
A czy mikstury, zwoje itp. u np. Zurisa, będą się odnawiać?  
Tylko nie co rozdział tylko co np. dobę?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Hej. Podajcie mi kod na te marmurowe posążki Innosa (Klątwa Gomeza), bo gdy wchodzę do kopalni, to mnie na pulpit wywala, a nie chce mi się instalować znowu.

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kod na marmurowy posążek Innosa ITMI_INNOSMRAMORSTATUE

Bonuss

Bonuss

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Jak kogoś wywala przy wchodzeniu/wychodzeniu to radzę rozebrać się;) Poważnie. U mnie ściągnięcie całego ekwipunku pomagało. Ewentualnie można też spróbować przed wejściem i wypełnieniem misji zostawić jakiś item ( u mnie był to łuk od przywódcy myśliwych i któryś z mieczy pochodzących z returninga)

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
witam może mi ktoś powiedzieć jak zostać nekromantą i magiem wody bo próbuje dostać się do tych gildi ale ciągle nie mogę.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Jak kogoś wywala przy wchodzeniu/wychodzeniu to radzę rozebrać się;) Poważnie. U mnie ściągnięcie całego ekwipunku pomagało. Ewentualnie można też spróbować przed wejściem i wypełnieniem misji zostawić jakiś item ( u mnie był to łuk od przywódcy myśliwych i któryś z mieczy pochodzących z returninga)

Wiem też tak robię i zawsze zapisuję gre przed zmianą worlda.

bartekzzz

bartekzzz

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
dawno nikt nic nie pisał na temat spolszczenia???
Ciekawy jestem czy wyrobicie się w tym roku ze spolszczeniem???

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Przykro mi to mówić, ale ten rok jest raczej nierealnym terminem. Prace ciągle postępują, ale tempo jest tak niskie, że nie wiem kiedy zakończymy.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy596
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jestem zrozpaczony tą wiadomością. Idę się zastrzelić!

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
witam.mam kolejny problem.otóż gdy na dworze irdhorat zabijam smoka i wracam na statek to nie spotykam załogi w drodze,nie zalicz mi questu z powrotem na statek i nie ma opcji dialogowej z torlofem.

witam może mi ktoś powiedzieć jak zostać nekromantą i magiem wody bo próbuje dostać się do tych gildi ale ciągle nie mogę  
odświeżam

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Regynild ma rację. Przy recesji jaka nas nastała rok 2010 jest niezbyt realnym terminem, więc żeby ukończyć spolszczenie przed wakacjami 2011 potrzebujemy nowych pracowników nad spolszczeniem

Praca jest dobrze zorganizowana od strony technicznej, na tyle dobrze, że znajomość języka rosyjskiego wogóle nie jest konieczna (choć bywa przydatna), także znajomość skryptów gothica nie jest potrzebna (tłumaczymy teksty niezależnie od treści skryptów łącząc je przed wydaniem), gdyby nie to, to niemożliwe byłoby na tyle szybkie ukończenie wersji automatycznej spolszczenia jaka miała miejsce.

Członkom teamu spolszczającego potrzebna jest wyłącznie znajomość języka polskiego i trochę wolnego czasu
Dla większej motywacji ujawnię że wydamy wewnętrzną betę która będzie zawierała dotychczasowy postęp prac (to co zdążyliśmy upropfesjonalnić będzie profesjonalne reszta będzie jak była), jednak będzie dostępna tylko dla tych którzy wykonają zauważalny fragment pracy nad spolszczeniem. Zombie i Szpiegów nie potrzebujemy - potrzebujemy każdego kto odda kawałek wolnego czasu dla teamu i osób które będą korzystać ze spolszczenia po ukończeniu. Nadchodząca wersja 1.2 Ruskiego Returninga nie zagraża nam gdyż będziemy mogli zaadoptować naszą pracę do nowych skryptów (co także jest zaletą maszej organizacji pracy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry