Ponawiam :
1. Może ktoś wymienić bronie jednoręczne ( oprócz Przeklętego Miecza i Szponu Beliara, bo nie będę wbijać 130 karmy u Beliara ), minimum 135 DMG i miejsce ich występowania, bo jestem w IV rozdziale i machanie mieczem 130 DMG, a dokładnie Przeklętym Mieczem jest dosyć trudne, bo ork elita-wojownik ma mnie na 4 ciosy, a ja jego na ok. 10, więc gdy rzuci się 2-óch to masakra xD
2. Więc tak: w NK po dostaniu się do Gildii złodziei to u Halvora była opcja "pokaż złodziejski gest" po którym można było sprzedawać jemu złoto i srebro z zyskiem. Teraz takiej opcji nie ma, a np. Kardif, Nagur czy Ogrodnik mają taką opcję a on nie, więc czy to jest zamierzone, czy znowu jakiś bug?
3. Czy Lee i wgl. najemnicy są potrzebni do czegoś od IV rozdziału? Lee gdy tylko mnie zobaczy mówi, że nagrabiłem sobie, że każdy chce mojej śmierci itd. poczym każdy rzuca się na mnie.
4. Święcenie zbroi jest wgl. opłacalne? Tzn. czy warto wydać tyle kasy i jak mam Zbroję Paladyna Wzmacnianą Rudą 2x to efekt święcenia będzie duży? Np. jak mam 140 obr. przed bronią to będę miał 160 obr. itp. ? Czy może warto trochę poczekać i ulepszyć Pancerz Paladyna i go poświęcić?
5. Jako Paladyn i czeladnik Bospera mogę nauczyć się robienia eliksiru siły?
6. Rozmawiam ze Scattym, mówi abym wziął jego klucz i zabrał z jego skrzyni bryłki złota... Problem w tym, że on tego klucza chyba nie daje, bo pojawia się wpis, że dostałem niby jakiś klucz, ale gdy podchodzę do jego skrzyni, to Bezi mówi, że do otwarcia tej skrzyni jest potrzebny klucz, więc go nie ma. Poza tym sprawdzałem parę razy w ekwipunku i nie mam klucza, który nazywałby się klucz do kufra, skrzyni, Scattiego czy jakoś tak.
7. Wiem, że te żywioły są w dawnym obozie bractwa, w kopalni złota nad przełęczą i w starej kopalni. Gdzzie jest kolejny żywioł? Naprawdę, jakoś nie chce mi się szukać tego żywiołu po całej Górniczej Dolinie.