Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2393209 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2393209

Odpowiedzi 3617

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic#msg1070989u)?
2. Jest możliwość zdobycia bez nauki oprawiania zwierząt w 1 rozdziale:
a) 3 płytek pancerza pełzacza?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

1. Jak się idzie z Laresem po ornament to Bezi i Lares skręcają, ty idź prosto i tam jest owca. (Jeśli ci chodzi o zadanie od Akila)
2.
a) Chyba tak... Jak dołączysz do obozu myśliwych to ktoś tam ma zadanie za które da ci "kilka" płytek pełzacza ale nie wiem ile
b) Jest tam gdzie jest pusta runa w zadaniach na magów ognia (Tylko nie tam gdzie skrzynia tylko druga odnoga)
c) A tego to nie wiem..Może u Lutra w Khorinis.. To taki kupiec w górnym mieście.. Ale nie daje głowy..

Cóż, jeżeli wypada taka okazja to warto spytać. Czy wiadomo mniej więcej (bardziej to więcej) kiedy pracę nad sploszczeniem PRO na wszystkie wersje zostaną zakończone i kiedy zostanie udostępnione.
Jeśli żadna osoba z teamu DreamVader nie może mi odpowiedzieć to trudno. Jednak dzięki temu mogę stwierdzic czy grać dalej na aktualnej łatce (jestem w 1 rozdziale) czy poczekać na wydanie jej finalnej wersji.

Z góry, dziękuje za odpowiedź.

Lisu13

Nie mogę ci nic ciekawego powiedzieć, z tego co wiem to zaczęli prace nad Dubbing#msg1070989iem polskim więc skoro zaczęli to prędko nie skończą. Graj na aktualniej łatce (Taka moja rada)

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic#msg1070993u)?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

1. Jak się idzie z Laresem po ornament to Bezi i Lares skręcają, ty idź prosto i tam jest owca. (Jeśli ci chodzi o zadanie od Akila)
2.
a) Chyba tak... Jak dołączysz do obozu myśliwych to ktoś tam ma zadanie za które da ci "kilka" płytek pełzacza ale nie wiem ile
b) Jest tam gdzie jest pusta runa w zadaniach na magów ognia (Tylko nie tam gdzie skrzynia tylko druga odnoga)
c) A tego to nie wiem..Może u Lutra w Khorinis.. To taki kupiec w górnym mieście.. Ale nie daje głowy..

Koleś, nudzi ci się. Nie chodzi mi o wszystko, ale nie które odpowiedź są podobne, prawie takie same (np.punkt b,c). Więc nie musisz odpowiadać na wszystkie pytania, jedynie na te w których chcesz mnie poprawić (np.punkt a i chyba zad.1). :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Blashix

Blashix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
Serio zaczęli produkcję nad polskim dubbingiem ? Daj mi newsa o tym.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic#msg1070995u)?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

2.

Koleś, nudzi ci się. Nie chodzi mi o wszystko, ale nie które odpowiedź są podobne, prawie takie same (np.punkt b,c). Więc nie musisz odpowiadać na wszystkie pytania, jedynie na te w których chcesz mnie poprawić (np.punkt a i chyba zad.1). :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:

Sory ale kiedy ja odpowiadałem na to pytanie to twojej odpowiedzi jeszcze nie było..

Blashix:
https://www.youtube.com/watch?v=DJwSvjSqcEA
- Sam początek filmu, przewiń intro.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cóż, jeżeli wypada taka okazja to warto spytać. Czy wiadomo mniej więcej (bardziej to więcej) kiedy pracę nad sploszczeniem PRO na wszystkie wersje zostaną zakończone i kiedy zostanie udostępnione.
Jeśli żadna osoba z teamu DreamVader nie może mi odpowiedzieć to trudno. Jednak dzięki temu mogę stwierdzic czy grać dalej na aktualnej łatce (jestem w 1 rozdziale) czy poczekać na wydanie jej finalnej wersji.

Z góry, dziękuje za odpowiedź.

Lisu13

Nie mogę ci nic ciekawego powiedzieć, z tego co wiem to zaczęli prace nad Dubbing#msg1070994iem polskim więc skoro zaczęli to prędko nie skończą. Graj na aktualniej łatce (Taka moja rada)

oO  oO  oO    . Śmiem wątpić że pracują nad dubbingiem, ponieważ myśle, że taka wiadomość byłaby udostępniona publicznie, albo wiedziel by tylko członkowie teamu, (Należysz do DreamVader???) albo jesteś VIP-em. Proszę tu któregoś członka teamu o odpowiedź na post tego oto kolesia. Cóż, mogę sie mylić, może jesteś VIP-em. oO  oO  oO  oO  oO  oO

1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic#msg1070994u)?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

2.

Sory ale kiedy ja odpowiadałem na to pytanie to twojej odpowiedzi jeszcze nie było..

Blashix:
Daj mi chwilę, bo mówił to ktoś w filmie ale musze poszukać.

Twoje łącze tylko wysyła informacje, ale nie odbiera. :ayfkm:  :ayfkm:  :ayfkm:

>> FreeRiotPoints.me <<

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic#msg1070999u)?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

2.

Blashix:
Daj mi chwilę, bo mówił to ktoś w filmie ale musze poszukać.

Twoje łącze tylko wysyła informacje, ale nie odbiera. :ayfkm:  :ayfkm:  :ayfkm:

Co do informacji o Dubie - dowód dałem. Kiedy ja pisałem post to się przeniosłem na inną stronę więc sorry ale nie będę co 5 sekund zmieniał strony żeby sprawdzić czy ktoś nie odpowiedział..

Edit..: Kiedy zacytowałem twój post to już dawno napisałem swój post odnośnie tych jego pytań, a zacytowałem przez przypadek.. Chciałem kliknąć "Odpowiedz".. Nie wiem gdzie co działa, ja tu się udzielam tylko w tym temacie. Kiedy pisałem swojego posta to twojego nie było. Ma teraz 2 odpowiedzi tylko inaczej sformułowane i już koniec tematu..

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy ty napisałeś posta, byłem na stronie głównej i nagle pojawiła mi się informacja, że mój post został zacytowany  :facepalm:  :facepalm:  :facepalm:    (chybaże ja mam coś ustawione w opcjach, a ty nie).

EDIT: Myślę, że ten spam możemy zakończyć. Jak chcesz pogadać, zapraszam na pw. Sorry, ale chyba te info działa chyba tylko na głównej.

EDIT2: Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Czy 'osoba' to jest to samo co 'DreamVader'. Chyba nie. Oni pracują nad sploszczeniem, a ta osoba nad dubbingiem.

>> FreeRiotPoints.me <<

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Niestety tej owcy nie ma w tamtej jaskini. Sprawdzałem też na kodach na nowej grze, ale tam są tylko bandyci i owcze skóry, tak więc chyba tego zadania w modzie nie ma. :(

Doczytałem, że te zadanie jest z 3 rodziału.

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
panowie, mam problem ze spolszczeniem. wszystko zainstalowane jak trzeba, tylko gra wciąż po rusku. :/

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
panowie, mam problem ze spolszczeniem. wszystko zainstalowane jak trzeba, tylko gra wciąż po rusku. :/
Odpalasz przez GothicStarter.exe?

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy

Tak, wyświetla mi się taka pozycja:

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Coś tu nie gra. Radziłbym przeinstalować wszystko.
1. Zainstaluj czystą instalkę Gothic 2 Noc Kruka
2. Na to rebalance v2
3. Na to spolszczenie
4. Na koniec Gothic starter

Wszystko (z wyjątkiem samego Gothica) jest na tym torrencie.

http://tnttorrent.info/torrent/482d7dbead35ba3d384d572500776ca9ae7874b9.html

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tak, wyświetla mi się taka pozycja:

Grę się powinno odpalać jak zwykłego Gothic#msg1071036a. Przynajmniej gdzieś tak słyszałem i ja tak robie.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W sploszczenie powi.ien być plik .ini. Wsadź go do folderu system. Jeśli nie to nie mogę tego inaczej wytłumaczyć, bo mi zimno, jestem na peronie. Jak wrócę do domu lepiej to wytłumacze (jeśli nie rozumiesz).

>> FreeRiotPoints.me <<

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W sploszczeniu powinien być plik .ini. Wsadź go do folderu system. Jeśli nie to nie mogę tego inaczej wytłumaczyć, bo mi zimno w palce, jestem na peronie. Jak wrócę do domu lepiej to wytłumacze (jeśli nie rozumiesz).

>> FreeRiotPoints.me <<

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Odinstalowałem wszystko, zainstalowałem G2NK, pobrałem ''Returning full pack'' i jestem w trakcie instalacji. Dodam spolszczenie i zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)

EDIT: znów to samo co poprzednim razem, eh.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odinstalowałem wszystko, zainstalowałem G2NK, pobrałem #msg1071045#msg1071045Returning full pack#msg1071045#msg1071045 i jestem w trakcie instalacji. Dodam spolszczenie i zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)

A może zrób inaczej?
Pobierz Returning z tej strony:
www.sendspace.com/file/vsswat
Jest tu cały mod i jeszcze do tego spolszczenie i bodajże filmy.. Ale nie ma rosyjskiego Dubbing#msg1071045u i tylko tego tutaj nie ma.
Żeby to zainstalować rozpakowujesz i wklejasz oba linki do GothicII/data (no do folderu gdzie masz noc kruka) i odpalasz jak zwykłego Gothic#msg1071045a.

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Odinstalowałem wszystko, zainstalowałem G2NK, pobrałem #msg1071051#msg1071051Returning full pack#msg1071051#msg1071051 i jestem w trakcie instalacji. Dodam spolszczenie i zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)

A może zrób inaczej?
Pobierz Returning z tej strony:
www.sendspace.com/file/vsswat
Jest tu cały mod i jeszcze do tego spolszczenie i bodajże filmy.. Ale nie ma rosyjskiego Dubbing#msg1071051u i tylko tego tutaj nie ma.
Żeby to zainstalować rozpakowujesz i wklejasz oba linki do GothicII/data (no do folderu gdzie masz noc kruka) i odpalasz jak zwykłego Gothic#msg1071051a.

Okej, pobieram i spróbuję tym sposobem. Dam znać co i jak. :)

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Czy używasz:
-Returning_PL_Beta_2012-11-11_SFX.exe
-ReBalance SnC v2.exe
-Gothic Starter 2.6a
-polskiego Gothica 2 Noc Kruka 2.6
?

Mam pytania:

1. Daje Wilkowi płytki z pancerza pełzacza i dalej nic się nie dzieje, nie ma żadnego dialogu ani wpisu w dzienniku - błąd?
2. Kiedy zabijałem bandytów w wieży Dextera to Greg mi nie pomógł, ciągle stoi na skrzyżowaniu na farmie Onara i nie ma opcji dialogowych. To też jest jakiegoś rodzaju bug?

logik

logik

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
ściągnąłem ten plik, a po rozpakowaniu mam dwa pliki VDF, co mam z nimi zrobić?

0 użytkowników
Do góry