Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2395475 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2395475

Odpowiedzi 3617

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie:
Jak mam dostarczyć paczkę od Sagitty do Neorasa? Nie mam opcji dialogowej. Muszę zrobić najpierw zadanie z przepisem czy coś?
O czym ty mówisz? Powiedz wszystko o tym qeście. Ja takiego nie widziałem.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z drugim zadaniem opiekunów.. Mianowicie nie wiem jak wydobyć te dusze z serca. W książce miało być napisane ale czytałem ją ze 4 razy i nie ma nic o tym.. Eliksiru też nie moge zrobić bo mi sie nie pojawia opcja zrobienia go. Może ktoś pomóc?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Na pewno zostanę zbesztany ale musicie mi wybaczyć, mam pytanie odnośnie ukończenia moda, jest już "cały" spolszczony czy jeszcze nie ?, a mianowicie takich pytań jak moję można by na samej górze pierwszego postu czerwonymi dużymi literami wypisać i wtedy nie było by tak durnych pytań  :pokerface:

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Mam problem z drugim zadaniem opiekunów.. Mianowicie nie wiem jak wydobyć te dusze z serca. W książce miało być napisane ale czytałem ją ze 4 razy i nie ma nic o tym.. Eliksiru też nie moge zrobić bo mi sie nie pojawia opcja zrobienia go. Może ktoś pomóc?
Napewno masz WSZYSTKIE składniki? Poza tym jeśli nie wiesz opcja stworzenia go (jeśli masz składniki) powinna znajdować się w zakładce eliksiry specjalne.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak mam wszystkie składniki z książki.
menzurkę,czarną perłę,akwamaryn,siarke,łodygę bagiennego ziela. No nie mam tylko coś z tej duszy.. Bo miało być w książce jak wydobyć dusze z serca Luciana ale nie ma tego w książce i tylko tego składnika nie mam. Wiem że eliksiry specjalne ... no chyba nie destylacja gorzałki.. xd

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Po pierwsze to "coś z tej duszy" to chodzi o serce Luciana z zadania 1 opiekuna, a po drugie to do mikstury trzeba wykożystać bagienne ziele roślinę a nie łodygę bagiennego ziela papierosa.

A co do destylacki gorzałki:   :lol2:  :lol:  :lol2:

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale w książce jest napisane że łodygę bagiennego ziela..

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
To najlepiej miej to i to :D  i problemu nie będzie :D

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Odwiedziłem Sagitte (jestem w 1 rozdziale) i dała mi paczkę o nazwie #msg1070803Dostawa Neorasa#msg1070803 i kazała odnieść te zioła do klasztoru. Zadanie nazywa się Mikstura Neorasa ze smoczych jaj. Jak otwieram tą przesyłkę to zalicza mi zadanie i w dzienniku jest wpis, że otworzyłem paczkę i nie muszę się do niego wybierać. Chciałbym zrobić to zadanie poprawnie - jakieś pomysły?

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odwiedziłem Sagitte (jestem w 1 rozdziale) i dała mi paczkę o nazwie #msg1070824Dostawa Neorasa#msg1070824 i kazała odnieść te zioła do klasztoru. Zadanie nazywa się Mikstura Neorasa ze smoczych jaj. Jak otwieram tą przesyłkę to zalicza mi zadanie i w dzienniku jest wpis, że otworzyłem paczkę i nie muszę się do niego wybierać. Chciałbym zrobić to zadanie poprawnie - jakieś pomysły?

No to idź i oddaj to do klasztoru? Gdzie tu widzisz problem? Jak nie masz klucza to Pedro przed bramą ma, musisz mu ukraść. Albo wejść tam przez skały ale wtedy nie wiem jak wyjdziesz xd

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
No to idź i oddaj to do klasztoru? Gdzie tu widzisz problem? Jak nie masz klucza to Pedro przed bramą ma, musisz mu ukraść. Albo wejść tam przez skały ale wtedy nie wiem jak wyjdziesz xd
Problem masz na poprzedniej stronie.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ciekawe. Grałem kilka razy w returninga i nigdy nie dostałem od Sagity tej paczki dla Neorasa.
Gram w wersję v 1 ponieważ tylko do niej jest spolszczenie.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Ja gram w v2.1 na spolszczeniu.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ok. Jestem trochę skołowany. oO  O ile wiem to są trzy wersje returninga. Wersja v1 wersja v2.1 i slash and crash.
I chyba slash crash jest najnowsza i najlepsza to po pierwsze a po drugie to chyba tylko v1 ma spolszczenie.
Wyjaśni ktoś mi trochę?

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Są 4 wersje moda.
1 ReBalance
2 ReBalance V2.1
3 Slash craft
4 Slash craft1.1

A różną się sporą ilością innowacji rozgrywki.

Tak masz racje na chwilę obecną spolszczenie jest dostępne do wersji 1.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Właśnie zainstalowałem returninga, ale mam pewien problem. Otóz jeśli mam wyciągniętą broń i wciskam ctrl postać automatycznie uderza. Nie działają kombinacje ctr+strzałki. Próbowałem coś zmieniać w ustawieniach ale nie da się ;/

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chyba trzeba przestawić na sterowanie z g1 w ustawieniach

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
He he no racja. Było w innych ustawieniach gry. Dzięki.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie przekuwania zbroi. Bo zauważyłem u jednego z graczy na YouTube że ma przekutą zbroję wodnego kręgu i jest dopiero w Jarkendarze. Jak to zrobić? Gdzie się tego nauczyć? I jeszcze gdzie się zaczyna wątek ze smokiem w Jarkendarze?

0 użytkowników
Do góry