Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2394198 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2394198

Odpowiedzi 3617

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jak dołączasz do kręgu i rozmawiasz z Laresem o jakieś broni kręgu to wspomni on o pancerzu i potem musisz iść do kowala Carla. On cię nauczy, ale najpierw chyba musisz umieć przekuć przepaskę nowicjusza a żeby móc ją przekuć musisz się nauczyć kuć miecz u Carla.
A co do smoka to wątek się zacznie jak zabijesz Kruka i w komnacie z teleporterem z świątyni adanosa weźmiesz taki kamyk.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A napisze mi ktoś jak mam zrobić się tak żebym w 1 rozdziale (no w sumie to już mam 2 więc na początku drugiego) być mistrzem broni jednoręcznej i mieć ponad 80 siły?

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie trzeba umieć ulepszać przepaski nowicjusza.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Wydawaj pynkty tylko na to, zabijaj masę potworków, wykonuj qesty używaj premi zwiększające staty, lub jeśli jesteś leniem użyj kodów.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Są 4 wersje moda.
1 ReBalance
2 ReBalance V2.1
3 Slash craft
4 Slash craft1.1

A różną się sporą ilością innowacji rozgrywki.

Tak masz racje na chwilę obecną spolszczenie jest dostępne do wersji 1.
Czyli jeśli zainstalowałem rebalance v1.0, v2.1, slash and craft v1.0, v1.1 i spolszczenie to włączając spolszczonego moda poprzez GothicStarter.exe uruchamia mi się stary rebalance v.1.0?

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

>> FreeRiotPoints.me <<

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Są 4 wersje moda.
1 ReBalance
2 ReBalance V2.1
3 Slash craft
4 Slash craft1.1

A różną się sporą ilością innowacji rozgrywki.

Tak masz racje na chwilę obecną spolszczenie jest dostępne do wersji 1.
Czyli jeśli zainstalowałem rebalance v1.0, v2.1, slash and craft v1.0, v1.1 i spolszczenie to włączając spolszczonego moda poprzez GothicStarter.exe uruchamia mi się stary rebalance v.1.0?
Ja mam jeszcze pytanie odnośnie tych wersji, różnią się one czymś ? mam na myśli to że np w którymś z nich potworki są łatwiejsze do pokonania a innym mniej ptk nauki na umiejętności trzeba. czy po prostu funkcjonalnością, prosił bym o w miare przejrzystą odpowiedź  :)  ?

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Podobno (gdzieś tak słyszałem) w S'n'C jest jeszcze poziom bardzo łatwy, czyli łatwiejszy od łatwego. Dodadkowo Vatras uczy regeneracji życi i many. No i jeszcze mniej bugów. Na ruskiej stronie jest więcej info. Strona w pierwszym poście.

>> FreeRiotPoints.me <<

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
W takim razie skoro jest tyle wersji to która jest najnowsza i najlepsza?

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
S'n'C 1.1 jest najnowsza i (chyba?) najlepszą. A my gramy na najgorszej/najstarszej (tego nie jestem pewny bo jest rebelance UNI, lecz nie wiem czy to nie jest to samo co 1.0, czy gorsza wersja), a następną wersja sploszczenie będzie na wszystkie wersje moda.

>> FreeRiotPoints.me <<

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Dzięki. Tak podejrzewałem. Mam tylko nadzieje, że MEGA PRO solszczenie szybko wyjdzie. Oni chyba skończyli robić PRO spolszczenie do najstarszej wersji. Jednak postanowili zrobić MEGA PRO spolszczenie do wszystkich wersji na raz.
Mam nadzieje, że niedługo skończą.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Ok, rozumiem.

Gdzie znaleźć jajo topielca? Szukałem w pobliżu bagien i jezior, ale nie znalazłem. Jestem w 1 rozdziale.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
No tak planujemy dzięki czemu mamy kontrolę cały czas nad jakością wszystkich wersji, a po co was męczyć ciągłymi betami? Pamiętamy chyba jak było z CZ. Co chwila beta i mi np. nie chciało się co kilka dni pobierać nowej wersji, gdzie wypadałoby zacząć od nowa :ok:

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Gdzie znaleźć jajo topielca? Szukałem w pobliżu bagien i jezior, ale nie znalazłem. Jestem w 1 rozdziale.
Tam gdzie w 3 rozdziale jest taki bandyta co mówi że pedro poszedł na górę, tam gdzie jest opiekun co każe iść do Jarkendaru tam którędy idzie się do zadania na maga ognia gdzie idzie się do magów wody jest taki dodany w returningu przy rzece most z kamienia udaj się tam a znajdziesz jajo przeznaczenia.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Cholera, byłem tam, coś ominąłem.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytania xd
1. Czy Opiekunowie pojawiają się w jakimś określonym czasie? (Czyli że zrobiłem np. zadanie 4 opiekuna to 5 pojawi się dopiero za 2 rozdziały?)
2. Czy oprócz Opiekunów jest jakaś główna fabuła tego moda do przejścia?

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Kolejne pytania xd
1. Czy Opiekunowie pojawiają się w jakimś określonym czasie? (Czyli że zrobiłem np. zadanie 4 opiekuna to 5 pojawi się dopiero za 2 rozdziały?)
2. Czy oprócz Opiekunów jest jakaś główna fabuła tego moda do przejścia?
1. Tak.
2. "Główna fabuła tego moda"  teoretycznie to fabuła po wypłynięciu z dworu Irdorath.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cóż, jeżeli wypada taka okazja to warto spytać. Czy wiadomo mniej więcej (bardziej to więcej) kiedy pracę nad sploszczeniem PRO na wszystkie wersje zostaną zakończone i kiedy zostanie udostępnione.
Jeśli żadna osoba z teamu DreamVader nie może mi odpowiedzieć to trudno. Jednak dzięki temu mogę stwierdzic czy grać dalej na aktualnej łatce (jestem w 1 rozdziale) czy poczekać na wydanie jej finalnej wersji.

Z góry, dziękuje za odpowiedź.

Lisu13

>> FreeRiotPoints.me <<

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
1. Pamięta ktoś gdzie jest owca porwana przez bandytów (zadanie było też w normalnym gothic'u)?
2. Jest możliwość zdobycia bez nauki oprawiania zwierząt w 1 rozdziale:
a) 3 płytek pancerza pełzacza?
b) jaja pełzacza?
c) żuwaczek pełzacza?

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Jeśli chodzi o owce Akila to była on w jaskini gdzie byli bandyci z zaszytą rybą z listem na tamat Halvora.
2.
a)Eeeeee...... od pełzacz. :lol:  
b) Tam gdzie konczy się próba ognia, idziesz w jaskinie na lewo, zabijasz pełzacze, a na końcu jest jajo.
c)U Lutera z górnego miasta.

>> FreeRiotPoints.me <<

0 użytkowników
Do góry